Politiet søger talstærke akademikere til analyser og strategisk økonomistyring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

København

Vil du være med til at sikre, at politiet anvender sine ressourcer bedst muligt? Har du lyst til at bidrage, når der forhandles om politiets fremtidige økonomiske og politiske målsætninger? Trives du med tal og databaserede analyser, og motiveres du af at lave beslutningsoplæg og formidle resultater til forskellige modtagere? Så er du måske en af vores nye kollegaer – vi søger både nyuddannede og erfarne.

Om jobbet
Vi søger kolleger, der har lyst til at arbejde med politiets økonomi på strategisk niveau. Arbejdsopgaverne vil spænde bredt fra mindre ad hoc analyser og databehandling til strategiske og økonomiske analyser, der skal sikre, at politiet er på forkant med samfunds- og kriminalitetsudviklingen og har ressourcer til såvel driften som strategiske og politiske prioriteter.

Dine arbejdsopgaver som ny kollega vil bl.a. omhandle:
• Bidrage til at sikre grundlaget for prioritering af økonomi og ressourcer på tværs af politiet på baggrund af kvalitative og kvantitative analyser
• Bidrage til mere robust økonomistyring i politiet ved at gå tæt på forudsætninger og analysere sammenhænge
• Databaserede analyseopgaver i Excel af større og mindre karakter
• Formidling af analyseresultater i form af notater eller grafiske præsentationer i samarbejde med dine kollegaer
• Bidrage til økonomisk funderede analyser, hvor du vil være med i arbejdet fra start til slut i tæt samspil med forskellige aktører og faggrupper i både politiet og Justitsministeriet
• Bidrage til kommende flerårsaftaler
Fælles for opgaverne er, at de ofte vil danne beslutningsgrundlag for direktionen og understøtte den løbende prioritering af ressourcer i politiet.

Om dig
Vi lægger vægt på, at du har politisk tæft, er analytisk velfunderet og kan lide at arbejde med tal. Vi forestiller os, at:
• du har en relevant videregående uddannelse, f.eks. cand.scient.pol, cand.polit, cand.oecon eller lignende
• du formår at formidle klart og præcist både på skrift og i tale og kan anskueliggøre komplekse problemstillinger til forskellige modtagere og niveauer i organisationen og til det politiske niveau
• du er serviceminded og kan indgå i et konstruktivt samarbejde med andre og på tværs af fagområder
• du trives med en blanding af opgaver med korte deadlines og længerevarende projekter og lægger vægt på kvalitet og rettidighed i leverancer

Hvis du er nyuddannet eller uden så meget erfaring, vil vi sørge for den relevante oplæring, så du hurtigt kan komme i gang med at løse arbejdsopgaverne.

Vi tilbyder
• En stilling der giver et bredt indblik i arbejdet i en politisk styret organisation med kort afstand til den øverste ledelse
• Et uformelt og tværfagligt arbejdsmiljø, hvor du får muligheden for at arbejde tæt sammen med forskellige aktører og faggrupper i både politiet og Justitsministeriet
• Udfordrende arbejdsopgaver, uafhængigt af om du er nyuddannet eller erfaren
• Et team hvor det sociale, sparring og udvikling prioriteres, for at vi sammen kan lykkes som team
• Løbende kompetenceudvikling og muligheder for efteruddannelse
• En dejlig arbejdsplads i centrum af København med muligheder for fleksible arbejdstimer og hjemmearbejdsdage

Om os
Stillingerne er placeret i Koncernøkonomi i Rigspolitiet, hvor du bliver en del af Center for Finanslov og Koncernbudget, som består af to sektioner og i alt ca. 16 kolleger. Vi er et centralt team tæt på økonomidirektøren, og vores hovedformål er at sikre sammenhæng mellem de politisk målsætninger, det økonomiske råderum og politiets opgaveløsning. Vi er løbende med til at sikre, at politiets bevilling på ca. 12 mia. kr. anvendes bedst muligt ud fra både et politisk, økonomisk og politifagligt perspektiv. Centeret vil spille en central rolle i forbindelse med kommende forhandlinger om en fleårsaftale for politiet og anklagemyndigheden.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som fuldmægtig, special- eller chefkonsulent på baggrund af kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Rigspolitiet, og dit arbejdssted bliver på Polititorvet 14, 1780 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte centerchef Dorthe Holst Schiøth på telefon 22 52 67 26 eller sektionsleder Mette Myhre Johnsen på telefon 91 36 57 09. Du finder mere generel information om politiet på www.politi.dk og politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 5. marts 2024

I politiet arbejder vi alle sammen for tryghed og sikkerhed

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

Lær os bedre at kende på www.jobipolitiet.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Tirsdag den 05. marts 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København K

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til Procesafdelingen. Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3