Studentermedhjælper til [xxxxx]s Service Desk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København

Motiveres du af at yde god service og support, og ønsker du at udvikle dine færdigheder inden for IT-drift, kommunikation og leverance? Så har du nu muligheden for at opbygge din erfaring ved siden af dit studie som studentermedhjælper i Netcompany Service Desk.Motiveres du af at yde god service og support, og ønsker du at udvikle dine færdigheder inden for IT-drift, kommunikation og leverance? Så har du nu muligheden for at opbygge din erfaring ved siden af dit studie som studentermedhjælper i Netcompany Service Desk.Arbejdsopgaver og teknologier
Som studentermedhjælper i Netcompany Service Desk får du et studiejob, der vil udvikle dig personligt såvel som fagligt, og du vil få mulighed for at tilegne dig solide færdigheder inden for bl.a. drift, teknisk support og kommunikation med både interne og eksterne stakeholders. Du kommer til at indgå i et team bestående af både fuldtidsansatte og studentermedhjælpere, hvor studentermedhjælperne skiftevis har vagter. Dine arbejdsopgaver vil variere, men vil primært være relateret til overvågning og eskalering af sager.Arbejdsopgaver og teknologierDine opgaver vil typisk indebære:
  • Overvågning af vores IT-løsninger
  • Primær kontaktperson for kundehenvendelser, primært via telefon
  • Ansvarlig for registrering og eskalation af sager
  • Deltagelse i at strømline vores processer og procedurer
  • Overvågning af vores IT-løsningerPrimær kontaktperson for kundehenvendelser, primært via telefonAnsvarlig for registrering og eskalation af sagerDeltagelse i at strømline vores processer og procedurerDine vagter vil ligge indenfor tidsrummet kl. 17.00 – 07.00 på hverdage, men kan ligge døgnet rundt i weekenden og helligdage. Du skal derfor være indstillet på nat- og weekendarbejde. Vagterne tilrettelægges efter et fast vagtskema, så du ved hvilke dage og tidspunkter det forventes, at du er på arbejde.Som en del af din opstart og oplæring vil dine vagter til i starten være i dagtimerne, så du bliver klædt på til at varetage ansvaret og jobbet udenfor normal arbejdstid.Om dig
    Vi søger en studentermedhjælper, der:Om dig
  • Er i gang med en videregående IT-uddannelse
  • Har et allround kendskab til IT – og gerne med interesse for Windows eller Linux
  • Behersker dansk og engelsk i både skrift og tale
  • Er motiveret, nysgerrig og selvstændig, med et ønske om at udvikle dig og lære at forstå, hvordan en driftsorganisation fungerer
  • Trives med natarbejde
  • Er i gang med en videregående IT-uddannelseHar et allround kendskab til IT – og gerne med interesse for Windows eller LinuxBehersker dansk og engelsk i både skrift og taleEr motiveret, nysgerrig og selvstændig, med et ønske om at udvikle dig og lære at forstå, hvordan en driftsorganisation fungererTrives med natarbejdeForsæt din udvikling hos os
    I Netcompany har vi fokus på din personlige og faglige udvikling.Forsæt din udvikling hos osVi vejleder dig igennem din udvikling og i at nå dine mål. Du vil blive inkluderet i projekterne på lige fod med dine kolleger og have mulighed for at tage ansvar fra første dag.Vi tilbyder et stærkt kollegialt fællesskab, hvor du vil sidde tæt på dit team, som både støtter dig i opgaveløsning og i at du udvikler dig i rollen. Den tætte relation til dine kolleger og leder i hverdagen er med til at sikre trivsel for den enkelte medarbejder og giver dig samtidig konkret indblik i de mange forskellige karrieremuligheder, efterhånden som du opbygger din erfaring.Bliv en del af et inkluderende fællesskab
    I Netcompany prioriterer vi fællesskab højt. Vi fremmer aktivt en åben og imødekommende arbejdskultur, der bygger på samarbejde og tillid til hinanden, og hvor der til enhver tid er mulighed for sparring.Bliv en del af et inkluderende fællesskabDet er en del af vores kultur og værdigrundlag, at alle medarbejdere, uanset forskellige baggrunde, identiteter og erfaringer mødes med forståelse og respekt samt lige muligheder for udvikling og trivsel.Du får mulighed for at opnå læring og samarbejde internationalt med kolleger på tværs af kulturer og nationaliteter, da vi som international virksomhed har kontorer i mange lande.Vi tilbyder et fælles miljø, hvor vi engagerer os i hinanden på tværs af afdelinger og projekter. Hertil har vi en lang række af sociale og faglige arrangementer, der giver dig de bedste muligheder for at udvide og opbygge et netværk allerede tidligt i din karriere.Send os en ansøgning
    Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket. Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, er du velkommen til at skrive til [email protected] os en ansø[email protected]Alle kvalificerede kandidater opfordres til at søge uanset køn, kønsudtryk, seksualitet, handicap, alder, religion og tro, politisk anskuelse, nationalitet, etnicitet eller sociale baggrund. #LI-SA1Alle kvalificerede kandidater opfordres til at søge uanset køn, kønsudtryk, seksualitet, handicap, alder, religion og tro, politisk anskuelse, nationalitet, etnicitet eller sociale baggrund. #LI-SA1


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i København

    Jobbet er oprettet på vores service den 11.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • København

    Lignende jobs

    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København K

      Fri kontakt
      Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
      • Øvrige
      • København K
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i København

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i København.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i København over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    30. april 2024 1176
    29. april 2024 1049
    28. april 2024 1082
    27. april 2024 1078
    26. april 2024 1083
    25. april 2024 1081
    24. april 2024 1086
    23. april 2024 1092
    22. april 2024 1121
    21. april 2024 1121
    20. april 2024 1119
    19. april 2024 1120
    18. april 2024 1113
    17. april 2024 1090
    16. april 2024 1081
    15. april 2024 1086
    14. april 2024 1112
    13. april 2024 1103
    12. april 2024 1110
    11. april 2024 1104
    10. april 2024 1080
    9. april 2024 1054
    8. april 2024 1063
    7. april 2024 1088
    6. april 2024 1088
    5. april 2024 1079
    4. april 2024 1091
    3. april 2024 1068
    2. april 2024 1085
    1. april 2024 1134
    31. marts 2024 1171

    Værd at vide når du søger job som øvrige i København

    Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

    Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

    Bydele i København

    København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

    Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

    Find ledige jobs i Indre By

    Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

    Find ledige jobs i Østerbro

    Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

    Find ledige jobs i Nørrebro

    Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

    Find ledige jobs i Vesterbro

    Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

    Find ledige jobs i Valby

    Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

    Find ledige jobs på Amager

    Mere information om København

    Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer