Warehouse Supporter for APP Production

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Brænder du for at arbejde i en afdeling, hvor vi løfter og lykkes i flok, og hvor vi netop nu kigger ind i at implementere fremtidens fyldeteknologi? Har du lyst til - via projekter og optimeret drift - at nytænke, hæve og opretholde standarden for, hvordan vi producerer medicin til kliniske fase 1 og 2 forsøg? Har du lyst til at være med til at forme dit nye job ? Trives du i kombinationen af driftsopgaver og projekter? Hvis ja, så har vi jobbet til dig! Jobbet Som en del af APP Production er du ansvarlig for support af varemodtagelse, varebestilling og lager til den aseptiske produktion. Dette foregår i tæt samarbejde med hele afdelingen. Du får også ansvaret for at udarbejde ændringssager, afvigelsesrapporter, skrive instruktioner og drive projekter. En af de første projecter vil være at kigge på hvordan at vores varemodtagelse og varebestilling kan optimeres. Jobbet er i dag ikke eksisterende, og vil derfor vil blive udformet undervejs. Du vil også være en del af denne proces. En stor del af dit arbejde vil omhandle kompleks problemløsning, optimeringer af arbejdsgange og processer samt sparring og support til produktionen – herunder tværgående projektarbejde. Vi har en høj faglighed og sætter hver dag en ære i at levere til tiden og i den rette kvalitet. Vi arbejder udelukkende med dagholdsskift i vores produktion, men der vil være perioder, hvor overarbejde udover almindelig kontortid bliver nødvendigt. Da der er patienter, der venter på vores medicin, er det nødvendigt, at vi somme tider gør en ekstra indsats for at blive færdige. Kvalifikationer Vi forestiller os at du:
  • fx er uddannet farmaceut, kemiingeniør eller har en tilsvarende naturvidenskabelig uddannelse.
  • gerne har 2-4 års relevant erhvervserfaring, eksempelvis inden for aseptisk produktion i den farmaceutiske branche, men er du nyuddannet kan du også komme i spil til stillingen.
  • har et godt kendskab til GMP inden for aseptisk produktion, da det fylder meget i vores hverdag.
  • Dokumentation er en vigtig del af jobbet og derfor er gode skriftlige formuleringsevner på dansk og engelsk et krav.
  • Som kollega er du først og fremmest en team-player, kun sammen kan vi lykkes! Du har et godt humør og med initiativ, fleksibilitet og selvstændighed, tager du ansvar for nye opgaver. Du tager på arbejde med den indstilling, at vi i teamet og afdelingen spiller hinanden bedre. Vi forventer, at du er god til at strukturere og planlægge dit arbejde og trives i en omskiftelig hverdag, hvor der løbende skal prioriteres og træffes nye beslutninger. Om afdelingen I Aseptic Pilot Plant(APP) befinder vi os i den spændende grænseflade mellem udvikling og produktion. Vores primære opgave er at producere fremtidens medicinalprodukter til clinical trial fase 1 og 2 i vores pilotfyldefabrik i Måløv. Produkterne er skiftende, og de produceres alle efter gældende GMP regler i aseptisk miljø. Vi har en spændende og travl hverdag, hvor der er meget, der skal nås, og derfor tilgår vi opgaverne med lysten og viljen til at arbejde tæt sammen på tværs i afdelingen. Vores afdeling omfatter procesområder som vask & sterilisation, præparation, påfyldning, inspektion, forsyning, miljø, rengøring, vedligehold og kalibrering. Vores aseptiske afdeling består af ca. 55 medarbejdere fordelt på fire teams, og du arbejder tæt sammen med dine kolleger i teamet, bestående af miljøassistenter og miljøsupportere. I løbet af en uge har vi én produktion - hvilket giver os tid til at arbejde proaktivt, hvorfor drift og optimering via projekter går hånd i hånd. Om Novo Nordisk Hos Novo Nordisk benytter vi vores kompetencer, dedikation og ambitioner til at hjælpe patienter med diabetes. Samtidig tilbyder vi muligheden for at blive en del af en global arbejdsplads, hvor passion og engagement bliver mødt med mulighederne for personlig og professionel udvikling. Kontakt Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Jens Oluf Eriksen på telefon +4530754056 Ansøgningsfrist 16. maj 2023– vi afholder samtaler løbende. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

    Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Måløv

    Lignende jobs

    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København K

      Fri kontakt
      Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
      • Øvrige
      • København K
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Måløv

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    28. april 2024 34
    27. april 2024 34
    26. april 2024 32
    25. april 2024 34
    24. april 2024 37
    23. april 2024 34
    22. april 2024 37
    21. april 2024 37
    20. april 2024 37
    19. april 2024 36
    18. april 2024 32
    17. april 2024 31
    16. april 2024 29
    15. april 2024 31
    14. april 2024 31
    13. april 2024 33
    12. april 2024 29
    11. april 2024 26
    10. april 2024 28
    9. april 2024 27
    8. april 2024 29
    7. april 2024 40
    6. april 2024 41
    5. april 2024 39
    4. april 2024 38
    3. april 2024 36
    2. april 2024 44
    1. april 2024 50
    31. marts 2024 53
    30. marts 2024 53
    29. marts 2024 51