Laborant til QC-laboratorie

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Er du klar til at forbedre dine kompetencer og sætte et varigt præg på patienter verden over gennem banebrydende analyser? Brænder du for at blive en del af et dynamisk team af engagerede laboranter? I så fald kan dit næste karriereskridt være hos os. Hvis du er klar til at udnytte dit potentiale og blive en del af vores team, så tag det næste skridt og ansøg i dag!
Jobbet
Som laborant i et af vores Quality Control (QC) teams i Emerging Technologies, QC Market Release vil du arbejde tæt sammen med både laboranter og kemikere – både i eget team, men også på tværs af afdelingen.
I denne stilling kan du forvente:
  • Tæt samarbejde med laboratorieteknikere og kemikere på tværs af QC-teams for at støtte op omkring nye teknologier og andre initiativer på tværs af QC Market Release.
  • En bred vifte af analyser, med hovedvægt på kromatografisk analyse.
  • Bidrag til at levere pålidelige analyseresultater til udvikling og markedsproduktion. Ansvaret kan omfatte planlægning og projektdeltagelse.
  • Et tempofyldt arbejdsmiljø, med dagligt analysearbejde.

  • I Emerging Technologies gør vi en stor indsats for, at du som ny medarbejder vil få den bedst mulige start i dit nye job. Den første dag vil du derfor tilbringe med andre nye medarbejdere, hvor I i fællesskab vil gennemgå et spændende introforløb. En kollega fra dit eget team vil agere som mentor og gennemgå din individuelle træningsplan. Vi ved, hvor vigtigt det er, og vi glæder os til at møde dig.
    Kvalifikationer
    For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os, at du:
  • Er uddannet laborant eller har en tilsvarende uddannelse.
  • Behersker dansk mundtligt og skriftligt på professionelt niveau og har et godt kendskab til engelsk.
  • Har gerne kendskab til Laboratory Information Management System (LIMS) og Good Manufacturing Practice (GMP).
  • Erfaring med kromotografisk analyse er en fordel.

  • Som person, du:
  • Trives i en rolle med konstant forandring og deadlines, hvor du udnytter din fleksibilitet og tilpasningsevne. Nyd mangfoldigheden, hvor hver dag bringer nye udfordringer.
  • Går struktureret til opgaverne og prioritérer kvalitet i alle aspekter af dit arbejde.
  • Værdsætter et uformelt og socialt teammiljø, der fremmer tæt samarbejde.
  • Udviser en proaktiv holdning og tager initiativ til at finde løsninger. Din entusiasme og dedikation forbedrer teamets overordnede effektivitet.
  • Om afdelingen
    QC Market Release, som er en del af Novo Nordisks Product Supply, består af over 700 kolleger i Måløv og er en vigtig spiller i det globale team på ca. 14.000 medarbejdere. Med seks forskellige teams og 100 motiverede medlemmer forbedrer vi løbende vores arbejdsprocedurer for at holde trit med vores voksende ansvar. Vores fokus er at yde analytisk support til orale proteinprodukter i hele deres livscyklus, fra udvikling til markedsfrigivelse. Vi bidrager aktivt til produktionen af færdige orale produkter og forpligter os til at være på forkant med de teknologiske fremskridt i overensstemmelse med Industry 4.0-principperne.
    Siden 2004 har vi været førende inden for udvikling af GLP-1-baserede tabletter. Nu vil millioner med type 2-diabetes få et oralt alternativ takket være vores dedikerede team. Tag med os på en innovativ rejse, og sæt nye standarder inden for diabetesbehandling, mens du udvikler dig personligt og professionelt.
    Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk bliver du mødt med tillid, spændende udfordringer og rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Du får mulighed for at bringe dine unikke kompetencer i spil i et miljø, hvor sparring og vidensdeling er i højsædet, og hvor din viden og erfaring er værdifuld. Vi er stolte af at bruge vores dedikation og vores evner til at gøre en forskel for millioner af mennesker med diabetes i næsten hele verden. At arbejde her handler ikke bare om at tjene til føden, men om at gøre en forskel.

    Kontakt
    Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Tanja Pajlin Hersborg på +45 30776704.

    Deadline
    10. December 2023
    Vi vil bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.

    Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

    Jobbet er oprettet på vores service den 28.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Måløv

    Lignende jobs

    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København K

      Fri kontakt
      Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
      • Øvrige
      • København K
      Få mere info
    • Øvrige i Greve

      Fri kontakt
      Er du en positiv og energisk pædagog, som har en legene tilgang til børnene og som trives i en hverdag med bevægelse, så det dig vi mangler i vores idrætsinstitution; Strandhuset.
      • Øvrige
      • Greve
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Måløv

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    1. juni 2024 21
    31. maj 2024 21
    30. maj 2024 21
    29. maj 2024 18
    28. maj 2024 18
    27. maj 2024 15
    26. maj 2024 15
    25. maj 2024 15
    24. maj 2024 15
    23. maj 2024 16
    22. maj 2024 17
    21. maj 2024 25
    20. maj 2024 25
    19. maj 2024 25
    18. maj 2024 25
    17. maj 2024 25
    16. maj 2024 25
    15. maj 2024 22
    14. maj 2024 23
    13. maj 2024 23
    12. maj 2024 32
    11. maj 2024 32
    10. maj 2024 30
    9. maj 2024 29
    8. maj 2024 30
    7. maj 2024 31
    6. maj 2024 38
    5. maj 2024 38
    4. maj 2024 40
    3. maj 2024 34
    2. maj 2024 32