Laborant til QC-laboratorie

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Har du lyst til at videreudvikle dine kompetencer og gøre en forskel for patienter verden over ved at levere kvalitetsanalyser? Motiveres du også af at være en del af et team på ca. 200 engagerede og dygtige medarbejdere? Så er du måske vores nye kollega i det kemiske analyselaboratorium. Hvis du er på udkig efter en givende karriere med vækstmuligheder, så tryk på ansøg nu og start din rejse med os.
Jobbet
Som laborant i et af vores Quality Control (QC) teams i Market Release vil du arbejde tæt sammen med både laboranter og kemikere – både i eget team, men også på tværs af afdelingen.
Du kan forvente, at du i denne stilling:
  • Vil levere pålidelige analyseresultater til både udviklings- og markedsproduktion.
  • Har høj grad af selvstændighed og indflydelse på eget arbejde.
  • Kan bidrage til udarbejdelse af instruktioner, optimering af arbejdsgange og systematisk problemløsning i forbindelse med afvigelseshåndtering
  • Kan omfatte udvalgte ansvarsområder – f.eks. planlægning eller projektdeltagelse.
  • I vores team gør vi alt for, at du som ny medarbejder får den bedst mulige start i dit nye job. Derfor kommer du til at tilbringe de første dage sammen med andre nye medarbejdere, hvor I sammen gennemgår et spændende introduktionsforløb. En kollega fra dit eget team vil fungere som mentor og gennemgå din individuelle oplæringsplan. Vi ved, hvor vigtigt det er, og vi glæder os til at møde dig. Kvalifikationer For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os at:
  • Du har en baggrund som laborant, laboratorietkniker, bioanalytiker eller lignende.
  • Du har gode IT-kundskaber
  • Du kan begå dig på dansk - både mundtligt og skriftligt.
  • Det er en fordel men ikke et krav, hvis du:
  • Har erfaring med GMP
  • Har erfaring med kromatografiske karakteriseringsanalyserne
  • Har erfaring med LIMS, Empower
  • Har praktisk erfaring med NIR-teknologi
  • Kan kommunikere på engelsk
  • Vi leder efter en meget engageret person med en positiv indstilling, der trives i et dynamisk miljø med stramme deadlines. Du tager ejerskab over opgaverne og sikrer, at de bliver afsluttet til tiden. Der forventes et tæt samarbejde mellem laboratorieteknikere og kemikere, og effektiv kommunikation er afgørende i den daglige interaktion med kolleger, produktion, QA og andre. Din tilgang til arbejde og samarbejde er med til at fastholde teamets drive, humør og motivere dine kolleger.
    Du kan forvente at arbejde med åbne og hjælpsomme kolleger med højt humør og muligheder for at udvikle dig selv og dine kompetencer. Om afdelingen
    OFP er organisatorisk placeret i Product Supply, som på globalt plan beskæftiger ca. 14.000 af Novo Nordisks mere end 48.000 medarbejdere. I OFP vokser vi støt, og i dag er vi mere end 700 dedikerede kolleger i Måløv. Vi lykkes sammen og stræber efter at være på forkant med udviklingen inden for teknologi, systemer og processer.
    OFP QC-området beskæftiger ca. 200 motiverede medarbejdere på tværs af tre afdelinger med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vores område vokser og vil fortsætte med at gøre det, så vi er i en kontinuerlig proces med at etablere og forbedre vores arbejdsprocedurer.
    I vores OFP QC Market Release-afdeling yder vi analytisk support til orale proteinprodukter fra udvikling og klinisk fase 3 til frigivelse på markedet. Vi støtter produktionen af færdige orale produkter, samtidig med at vi spiller en nøglerolle i forberedelsen af nye orale produkter. Vi er innovative og stræber efter at finde nye muligheder, teknikker og analyser, der bringer QC tættere på Industri 4.0.
    Om Novo Nordisk
    Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv. Kontakt
    Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Anna Lewinska på +45 3077 7725.

    Deadline
    25. februar 2024
    Vi vil bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.

    Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

    Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Måløv

    Lignende jobs

    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København K

      Fri kontakt
      Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
      • Øvrige
      • København K
      Få mere info
    • Øvrige i Greve

      Fri kontakt
      Er du en positiv og energisk pædagog, som har en legene tilgang til børnene og som trives i en hverdag med bevægelse, så det dig vi mangler i vores idrætsinstitution; Strandhuset.
      • Øvrige
      • Greve
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Måløv

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    31. maj 2024 21
    30. maj 2024 21
    29. maj 2024 18
    28. maj 2024 18
    27. maj 2024 15
    26. maj 2024 15
    25. maj 2024 15
    24. maj 2024 15
    23. maj 2024 16
    22. maj 2024 17
    21. maj 2024 25
    20. maj 2024 25
    19. maj 2024 25
    18. maj 2024 25
    17. maj 2024 25
    16. maj 2024 25
    15. maj 2024 22
    14. maj 2024 23
    13. maj 2024 23
    12. maj 2024 32
    11. maj 2024 32
    10. maj 2024 30
    9. maj 2024 29
    8. maj 2024 30
    7. maj 2024 31
    6. maj 2024 38
    5. maj 2024 38
    4. maj 2024 40
    3. maj 2024 34
    2. maj 2024 32
    1. maj 2024 33