Teknisk Supervisor til fastansættelse på AMK vagtcentralen i Næstved

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Vi søger en kollega til vores Tekniske Supervisor, som løser en helt central og vigtig opgave i Præhospitalt Center, med at holde styr på vores interne IT hardware og software, samt supporterer ledelse og medarbejdere med opsætning og vejledning, når vi har behov for hjælp.

Dine opgaver som Teknisk Supervisor
Du bliver ansat på AMK vagtcentralen, hvor din primære opgaver vil være teknisk problemknuser. Du skal holde Præhospitalt Centers IT kørende i samarbejde med en tilsvarende sidestillet kollega. Kommunikation og teknisk forståelse er alfa og omega, både mundtligt og skriftligt, da du skal samarbejde med vores Koncern IT og øvrige samarbejdspartnere, samt deltage i relevante arbejdsgrupper.

Vi disponerer dagligt ca. 400 opgaver til vores præhospitale enheder, som kører ud til regionens borgere, samt kører til, fra og mellem sygehusene.

Din helt centrale opgave bliver at sikre, at vi har og kan anvende vores IT optimalt, kan yde teknisk support, og assistere med fysisk opsætning og nedtagning af IT udstyr. Det være sig udskiftning af skærme, PC, telefoner, opdatering af telefonlister i skyen, samt øvrigt tilbehør. Du bliver administrator i vores disponerings- og flådestyringssystem. Yderligere bliver du medansvarlig for at vores kolleger i de præhospitale enheder bliver serviceret bedst muligt på SINE, mobil telefoni, tablets, Præhospital Patient Journal og Car PC.

Vi arbejder målrettet med at udvikle og styrke vores systemer og hardware, og digitalisere der hvor det giver mening, og vi arbejder tværfagligt i hele Præhospitalt Center.

Du skal trives i et miljø med varierende tempo og med travle perioder. Omdrejningspunktet er hele tiden at have overblik, servicere og supportere så driften kan fungere.

Du vil blive ansat på dagvagt, men da vi er en beredskabsorganisation er det vigtigt du er omstillingsparat og fleksibel.

Du skal have teknisk flair og evnen til at sætte dig ind i diverse IT, og oplæring i funktionen sker efter et tilrettelagt program og tæt opfølgning fra nærmeste leder, hvor opfølgning og sparring er en selvfølge. Vi arbejder med standardisering via retningslinjer.

En profil der sætter brugerne i centrum – er det dig?

  • Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, mens erfaring fra kundeservice, med en teknisk vinkel er tungtvejende i vores udvælgelse. Du har stor erfaring med brug af IT og tilegner dig nemt viden indenfor det digitale område.
  • Du mestrer med en udpræget ro og solidt overblik at indkøbe og styre udskiftning af udstyr, opsætning og opdatering af hardware, og medvirker til at skabe og fastholde det gode arbejdsmiljø, hvor temposkift er et vilkår, og hvor vi sætter borgerne først.
  • Du er mentalt robust og kan håndtere at være på en arbejdsplads, hvor vi hjælper borgere i nød og hvor tragiske hændelser også er en del af hverdagen.
  • Du er et positivt, proaktivt menneske, som formår at formidle budskaber, kort, klart og tydeligt. Du har vilje, nysgerrighed og besidder evnen til at kommunikere både mundtligt og skriftligt, på en behagelig, forståelig og entydig måde. Kompleksitet er sjovt at arbejde med og finde løsninger på. Du er god til at spørge ind og via din tekniske flair forstår du, at holde humøret højt i en tempofyldt hverdag.
  • Du tænker logisk, struktureret og driftsorienteret, og trives med at dit arbejde er rammesat af en række retningslinjer og almindelig sund fornuft, men aldrig monotont.
  • Du tager ansvar og og hjælper dine kolleger når de har behov for det, og bidrager til fælles samlede overblik og det gode arbejdsmiljø. Der vil kunne forekomme opgaver ude af huset.
  • Det er vigtigt du er struktureret, men også at du også kan skubbe igangværende opgaver til siden, når der kommer nye hastende opgaver, samt har masser af humor og professionalisme.

Vi investerer i dig
Som en del af jobbet vil du blive introduceret til Præhospitalt Centers samlede arbejdsopgaver. Vi har en arbejdsplads med rummelighed og hvor vi vægter det gode arbejdsmiljø højt, med fokus på den sociale kapital, samt det psykiske og fysiske arbejdsmiljø.

Vi investerer også i din videre udvikling og fremtid med kurser, temadage og relevant uddannelse, så du hele tiden er opdateret og i bevægelse.

Du vil få en Teknisk Supervisor som din nærmeste kollega, men du vil løse opgaver for hele Præhospitalt Center, hvorfor du også får masser af tværfaglige kolleger.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med HK Offentlig.

Yderligere info
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Vagtcentralchef Brian Lindekilde på tlf. 40 22 27 77.

Vi gør opmærksom på, at der indgår test i ansættelsesforløbet.

Ansøgningsfrist
Upload din motiverede ansøgning, CV, samt relevante bilag.
Ansøgningsfrist er den 21. juli 2023, og der afholdes samtaler i uge 30.

Tiltrædelse
Den 01. september 2023 eller efter aftale.

Præhospitalt Center
Hvis du kan sætte flueben ud fra størstedelen af dette stillingsopslag, så er vi ikke i tvivl om, at vi kan få stor glæde af dig. Men du skal selvfølgelig også vide, hvad du får, hvis du vælger os:

Præhospitalt Center har omkring 130 medarbejdere, og er et virksomhedsområde på linjen med sygehusene og Psykiatrien i Region Sjælland. Vores vigtigste opgave er at sikre Region Sjælland professionel præhospital kvalitet indenfor akutberedskabet, befordring og uddannelse – i et innovativt og anerkendende perspektiv med borgeren i centrum. Mød centerets ledelse her.

I august 2022 modtog Præhospitalt Center en grøn smiley fra Arbejdstilsynet samt rosende ord for det store arbejde, der bliver lagt for dagen med at sikre og dyrke et godt arbejdsmiljø.

Præhospitalt Center er i rivende udvikling, da vi til februar 2024 hjemtager en del af den ambulancedrift, som Falck på nuværende tidspunkt driver i Region Sjælland.

Tag gerne et kig på vores Facebook- og LinkedIn-profil, hvor du kan følge med i hverdagen i Præhospitalt Center.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Næstved
  • Fredag den 21. juli 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Sandved

    Koncernen Syntegon, tidligere Bosch Packaging Technology, er en international teknologivirksomhed med hovedsæde i Tyskland og med 6.100 ansatte world-wide. Syntegon er den førende leverandør af pa..
    • Øvrige
    • Sandved
    Få mere info
  • Øvrige i Vordingborg

    Brænder du for kvalitet, miljø, sundhed og sikkerhed og vil du være med til at gøre en forskel i en global markedsledende virksomhed? Så har du lige nu har du en unik mulighed for at blive en d..
    • Øvrige
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Øvrige i Næstved

    Vi søger en specialkonsulent til behandling af data hos Præhospitalt Center. Den rette kandidat bliver ansvarlig for at måle, analysere og afrapportere store datamængder fra vores SQL-servere, prim..
    • Øvrige
    • Næstved
    Få mere info
  • Øvrige i Rødvig Stevns

    Kofoedsmindes afdelinger på Rødvig Stevns søger medarbejder med håndværksmæssig baggrund Kofoedsminde er en landsdækkende sikret døgninstitution for voksne udviklingshæmmede, som er domsanbra..
    • Øvrige
    • Rødvig Stevns
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
14. maj 2024 27
13. maj 2024 25
12. maj 2024 26
11. maj 2024 26
10. maj 2024 27
9. maj 2024 27
8. maj 2024 28
7. maj 2024 28
6. maj 2024 30
5. maj 2024 29
4. maj 2024 29
3. maj 2024 32
2. maj 2024 30
1. maj 2024 31
30. april 2024 31
29. april 2024 29
28. april 2024 30
27. april 2024 30
26. april 2024 29
25. april 2024 20
24. april 2024 15
23. april 2024 18
22. april 2024 23
21. april 2024 23
20. april 2024 23
19. april 2024 23
18. april 2024 24
17. april 2024 24
16. april 2024 26
15. april 2024 27
14. april 2024 28