Præhospital konsulent til fastansættelse på AMK vagtcentralen i Næstved

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Vi søger en Præhospital konsulent, som vil være en del af vores dygtige team der løser en helt central og samfundsvigtig opgave, hvor du får ansvaret for vores supplerende enheder i akutberedskabet, og medvirker til at de altid er klar, når borgerne i Region Sjælland har behov for hjælp.

Dine opgaver som Præhospital konsulent
Du bliver ansat på AMK vagtcentralen, hvor din primære opgave vil være at servicere, kommunikere, vedligeholde og uddanne vores ildsjæle i 1-1-2 Akuthjælper- og Nødbehandlerordningerne.

Hvis en af vores 21 Akuthjælperordninger eller 9 Nødbehandlerenheder, på en akut opgave kan være fremme før ambulancen, så kalder AMK vagtcentralen dem ud. Det skete 3.320 gange for Nødbehandlerne og 651 gange for 1-1-2 Akuthjælperne i 2022.

Din helt centrale opgave bliver at sikre, at ordningerne fungerer optimalt 24/7/365, og altid er klar til at yde deres bedste. Yderligere bliver du ansvarlig for samarbejdet med FirstAED, vores ca. 17.000 Hjerteløbere via Trygfonden, og ca. 350 Hjerteassistenter via Hjerteassistance.
Vi arbejder målrettet med at udvikle og styrke vores disponeringspraksis fagligt og digitalt, og i hver ordning er der en kontaktperson, som du har løbende dialog med. Det kan handle om planlægning af uddannelsesdage, temaer, spørgsmål, nyhedsbreve, faglig viden, E-learning, bestilling af uniform o.l.

Du skal trives med et varierende tempo og trives med travle perioder, når borgerne har brug for os. Omdrejningspunktet er hele tiden at servicere ordningerne ud fra en fastlagt ramme, så vi bringer hjælpen frem til rette tid og sted.

Du bliver ansat på dagvagt med flexordning, hvor du selv styrer og planlægger din tid. Ordningerne består primært af frivillige og deltidsansatte, hvorfor de fleste ikke er tilgængelige i dagtimerne på hverdage, hvorfor du i forbindelse med uddannelse må påregne aften og weekendarbejde, samt en del rejseaktivitet, da de fleste af 1-1-2 Akuthjælperordningerne er forankret på vores øer.

Oplæring og introduktion i funktionen foregår efter et fastlagt program. Tæt supervision og kollegastøtte er en selvfølge, ligesom du kan forvente en nærværende ledelse med flad struktur.

En profil der sætter vores supplerende ordninger i centrum – er det dig?

  • Vi søger dig, der har en uddannelse med erfaring indenfor akutberedskabet, politiet, beredskabsstyrelsen eller brandvæsnet. Du har solid erfaring med formidling og facilitering, og er uddannet brand- eller førstehjælpsinstruktør.
  • Du mestrer at begejstre, motivere og skabe den gode stemning, og du trives med at undervise og uddanne andre i at kunne træde til når borgerne har brug for os.
  • Du er mentalt robust og kan håndtere at være på en arbejdsplads, hvor vi hjælper borgere i nød og hvor tragiske hændelser også er en del af hverdagen.
  • Som person er du særligt dygtig til at holde styr på mange informationer og har et godt overblik. Et overblik, som du anvender til både at følge retningslinjer, men som også bidrager til du kan søge rette løsning i fællesskab med dine kolleger.
  • Du tænker logisk, og trives med, at dit arbejde er rammesat af en række retningslinjer, vilkår og almindelig sund fornuft, men aldrig monotont.
  • Du er udpræget teamplayer der hjælper til når der er behov for det, og du bidrager til fælles samlede overblik, samt det gode og bæredygtige arbejdsmiljø.
  • Du er klar og tydelig i din kommunikation, men er også imødekommende, samt har masser af humor og professionalisme.
  • Du interesserer dig oprigtigt for beredskabet, og for at udvikle og fastholde vores ildsjæle, som gør en fantastisk indsats hver eneste dag.

Vi investerer i dig
Som en del af jobbet vil du blive introduceret til dine kollegers arbejdsopgaver. Vi har en arbejdsplads med rummelighed og hvor vi vægter det gode arbejdsmiljø højt, med fokus på den sociale kapital, samt det psykiske og fysiske arbejdsmiljø.
Vi investerer også i din videre udvikling og fremtid med kurser, temadage og relevant uddannelse, så du hele tiden er opdateret og i bevægelse.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere info
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Vagtcentralchef Brian Lindekilde på tlf. 40 22 27 77.

Ansøgningsfrist
Upload din motiverede ansøgning, CV, samt relevante bilag. Ansøgningsfrist er den 21. juli 2023, og der afholdes samtaler i uge 30.

Tiltrædelse
Den 01. september 2023 eller efter aftale.

Præhospitalt Center

Hvis du kan sætte flueben ud fra størstedelen af dette stillingsopslag, så er vi ikke i tvivl om, at vi kan få stor glæde af dig. Men du skal selvfølgelig også vide, hvad du får, hvis du vælger os:

Præhospitalt Center har omkring 130 medarbejdere, og er et virksomhedsområde på linjen med sygehusene og Psykiatrien i Region Sjælland. Vores vigtigste opgave er at sikre Region Sjælland professionel præhospital kvalitet indenfor akutberedskabet, befordring og uddannelse – i et innovativt og anerkendende perspektiv med borgeren i centrum. Mød centerets ledelse her.

I august 2022 modtog Præhospitalt Center en grøn smiley fra Arbejdstilsynet samt rosende ord for det store arbejde, der bliver lagt for dagen med at sikre og dyrke et godt arbejdsmiljø.

Præhospitalt Center er i rivende udvikling, da vi til februar 2024 hjemtager en del af den ambulancedrift, som Falck på nuværende tidspunkt driver i Region Sjælland.

Tag gerne et kig på vores Facebook- og LinkedIn-profil, hvor du kan følge med i hverdagen i Præhospitalt Center.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Næstved
  • Fredag den 21. juli 2023

Lignende jobs

  • Læge i Næstved

    Serviceafsnittet på Næstved Sygehus søger sommerferieafløsere, til at varetage serviceopgaver som fuldtids ferieafløser i perioden juni-august. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året .
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Næstved

    Læge søges til organisation/virksomhed i 4700 Næstved
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Næstved

    Billeddiagnostisk afsnit i Næstved søger 2 radiologer. Vi er et stabilt, velfungerende afsnit under SUH med dedikerede medarbejdere, godt arbejdsmiljø og stærkt sammenhold - også på tværs af faggræ..
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info
  • Læge i Næstved

    Præhospitalt Center søger en beredskabskonsulent til styrkelse af Beredskabsarbejdet i Præhospitalt center. Som vores nye kollega kommer du til at indgå i en beredskabsorganisation, der er .
    • Læge
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 6
6. maj 2024 5
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2