[xxxxx] søger en erfaren leder til Business Service, Randers

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers SØ

Brænder du for business service, kundekontakt og lederskab og en hverdag, hvor der er fokus på balance, tillid og engagement? Drømmer du om en karriere, hvor du har mulighed for at gøre en mærkbar forskel og skabe resultater sammen med andre? Har du fx erfaring fra en revisionsvirksomhed, en lignende service provider eller en økonomiafdeling? Så er det måske dig vi leder efter!


Jobbet og ansvarsområder

Du får fast kontorsted i Randers og bliver daglig leder af et velfungerende team på 13 dedikerede medarbejdere. Teamet varetager opgaver for vores kunder indenfor bogholderi, lønadministration, rapportering og økonomisk sparring. Udover det ledelsesmæssige ansvar kommer du også til at arbejde tæt sammen med vores kunder.

Du vil skulle stå for kapacitetsstyrring i teamet, kvalitetssikring og leverancer, løbende optimering af processer og arbejdsgange herunder digitalisering af ydelser, udvikling af teamet samt ledelse og sparring med teamet. Du vil være bindeled mellem teamet og partnerne på kontoret, og vil referere til kontorlederen på kontoret. Arbejdet i Business Service sker i tæt dialog og samarbejde med vores revisorer, hvorfor der også i dagligdagen vil være en tæt dialog. Herudover forventes, at du kan udføre ad-hoc opgaver som regnskabschef/økonomichef ved forespørgsel fra vores kunder.

Hvad tilbyder Redmark?

  • En enestående mulighed for at udvikle forretningsområdet og praktisere ledelse i professionelle og faglige rammer
  • Et engageret team af dygtige medarbejdere
  • En høj grad af selvbestemmelse og frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde i de bedste rammer
  • Et stærkt fagligt netværk indenfor revision, regnskab, skat, digitalisering mv.

Den rette profil

Du trives med at arbejde i teams, er robust og faglig stærk og brænder for ledelse. Herudover forestiller vi os, at du har følgende kvalifikationer:

  • Du har erfaring fra revisionsvirksomhed, en lignende service provider eller en økonomiafdeling og har lyst til at yde en forretningsorienteret indsats. Uddannelsesmæssigt har du en baggrund som fx HD(R), CMA eller lign.

  • Du brænder for ledelse og trives med forskelligartede opgaver
  • Du har erfaring med opgaveplanlægning, kapacitetsstyring og ambitioner
  • Du har erfaring med Excel, e-conomic, Lessor samt bogføring/rapportering med udgangspunkt i Navision og Business Central
  • Du interesserer dig for de nyeste digitale løsninger indenfor elektronisk indlæsning af data, bilag mv.
  • Du tager ejerskab, er beslutningsdygtig og følger opgaver til dørs indenfor de aftalte deadlines
  • Du ser muligheder og brænder for at gøre en mærkbar forskel for teamet, kunder og organisationen
  • Du trives med at møde nye mennesker og skabe resultater sammen med andre

Her skaber du en mærkbar forskel

I Redmark bliver du en del af et dynamisk og stærkt fællesskab med gode kollegaer. Her møder du mennesker med større overskud, fordi vi behandler hinanden godt. Vi tager os tid til at være mere for dig, så du kan være mere for andre. Familiepakke og Flexwork er en naturlig del af en attraktiv ansættelsespakke hos Redmark. I Redmark bliver der investeret i medarbejderne, og det betyder, at du altid er i udvikling – både fagligt og personligt.

Du bliver en del af et team, hvor du i høj grad kan sætte din egen faglighed i spil og samtidig være en del af noget større. Du får mulighed for at være en del af en fremsynet virksomhed i vækst, hvor trivsel har høj prioritet, og hvor beslutningsvejene er korte. I Redmark vil du opleve lydhørhed og beslutningskraft, uanset hvor du bevæger dig i organisationen. Du får ambitioner og arbejdstid til at gå op med fleksibilitet i hverdagen. Du bliver en del af et miljø, hvor humor og en uformel omgangstone bidrager til et inspirerende arbejdsmiljø.

Sådan ansøger du

Klik på ‘Søg stillingen’ for at starte ansøgningsprocessen. Fortæl os, hvem du er, og hvad du står for, og lad os tale sammen om dine karrieremuligheder i Redmark. Vi indkalder til samtaler løbende, indtil vi har fundet vores nye kollega. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorleder Jesper Thorup på [email protected] eller tlf.: +45 20 25 43 25 eller HR-chef Marlene Krogh på [email protected] eller tlf.: +45 41 86 56 61. Upload din ansøgning senest den 14. februar 2023.

Hvem er Redmark?

Vi har en stærk vision om at sætte bedre og bredere aftryk som ejerlederens rette rådgiver. Vi er en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. Vi er landsdækkende, men tæt på vores kunder. Derfor har vi kontorer i både Aalborg, Hadsund, Randers, Hadsten, Aarhus og København. Mere end 350 medarbejdere arbejder hver dag på at gøre en mærkbar forskel for vores kunder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Randers SØ
  • Fredag den 17. februar 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 15. maj 2024 Aarhus On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Aarhus City. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Juelsminde

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Øvrige
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Øvrige i Lystrup

    Vi søger en ny kollega der er vild med planlægning og koordinering. Sammen med resten af holdet skal du sikre at vi leverer kvalitet i vores opgaveløsning. Vi søger en ny kollega der sætter tr..
    • Øvrige
    • Lystrup
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Hvis du brænder for International Tax og M&A, og har lyst til at være en del af et skarpt team af konsulenter, så er det måske lige dig, vi leder efter.Som mellemleder i vores M&A International..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Randers SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Randers SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
3. maj 2024 9
2. maj 2024 9
1. maj 2024 9
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 9
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 4
22. april 2024 10
21. april 2024 11
20. april 2024 13
19. april 2024 14
18. april 2024 14
17. april 2024 13
16. april 2024 13
15. april 2024 13
14. april 2024 13
13. april 2024 13
12. april 2024 11
11. april 2024 11
10. april 2024 12
9. april 2024 12
8. april 2024 12
7. april 2024 12
6. april 2024 12
5. april 2024 12
4. april 2024 9
3. april 2024 9