Coordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Er du serviceminded ud over det sædvanlige, og kan du lide at hjælpe andre? Vil du være en del af et stærkt team der har fokus på at levere sublim kundeservice? Kan du lide at tale med mange forskellige mennesker? Kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed?

Bliv en del af System Operations i Kamstrup
Kamstrup er en dansk teknologivirksomhed og en af verdens førende leverandører af intelligente måleløsninger. Vi oplever en stor efterspørgsel efter vores produkter og har fokus på udvikling og produktion af intelligent måleudstyr og systemer til trådløs aflæsning af energi- og vandforbrug. Vores ambition er at omdanne målerdata til indsigt, der hjælper forsyningsselskaber med at optimere produktion og distribution af energi og vand, og i 2022 vandt vi DI (Dansk Industri) innovationspris.

Med direkte reference til vores System Operations Manager, vil du blive en del af et engageret team bestående af 10 kollegaer. Til sammen er vi ansvarlige for at besvare telefoniske henvendelser fra vores slutkunder og montører. Dine primære arbejdsopgave vil derfor være telefonisk betjening af disse. Det er derfor vigtigt, at du trives med at tale i telefon. Derudover vil du også skulle besvare henvendelser fra vores slutkunder på mail.

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en udadvendt person, der med sit engagement og struktur kan bidrage til Kamstrups fortsatte succes. Du har som minimum afsluttet en gymnasial uddannelse som fx STX, HHX, HTX eller HG og tager evt. et sabbatår, inden du måske vil påbegynde din videre uddannelse. Har du erfaring med betjening af slutkunder over telefonen, vil dette være en fordel i jobbet. Derudover forventer vi at du har kendskab og erfaring med Microsoft Office pakken.

Som person er du fleksibel, struktureret og i stand til at bevare overblikket i en til tider hektisk hverdag. Du er menneskeorienteret og trives derfor med at yde service og kommunikere på både skrift og tale. Du er tålmodig og forstående over for vores kunder, og du motiveres af at yde en professionel service, så du sikrer, at kunderne får en positiv oplevelse, når de taler med dig. Derudover har du et personligt drive, som gør, at du evner at arbejde selvstændigt, og samtidig skal du også være en god teamplayer.

Du kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk, såvel skriftligt som mundtligt.

Vi tilbyder mere end bare et job
Vi tilbyder en spændende stilling i en dynamisk afdeling, hvor du vil få et bredt indblik i Kamstrups organisation. Samtidig tilbyder vi et job i en afdeling med en uformel tone, hvor det gode humør er medvirkende til et godt arbejdsmiljø. Endvidere vil du få mulighed for, at styrke dine personlige og faglige kompetencer.

Derudover tilbyder vi et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Jobbet er en deltidsstilling med et varierende timeantal, og dit daglige arbejdssted vil være på Kamstrups hovedkontor i Stilling. Jobbet er i en tidsbegrænset periode med udløb slut 2023, dog med mulighed for forlængelse derefter hvis opgaverne er der.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor, som ligger i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte System Operations Manager, Thomas Graasten på tlf. 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.500 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 15. maj 2024 Aarhus On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Aarhus City. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Job Description Selvstændig udekørende montør - mekaniker til virksomhed i Brabrand området Er du en erfaren montør eller uddannet mekaniker, som har kendskab til flere forskellige typer af .
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Job Description Uddannet mekaniker søges til virksomhed Aarhus området. Til Virksomhed i Aarhus området søger vi en uddannet mekaniker, som skal vedligeholde & servicere virksomhedens materie..
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Job Description Intern udlejnings konsulent til Brabrand området Er du en person som brænder for pc arbejde og godt kunne tænke sig at arbejde for en virksomhed som har travlt, og kan lide at..
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. april 2024 24
27. april 2024 25
26. april 2024 24
25. april 2024 22
24. april 2024 21
23. april 2024 21
22. april 2024 21
21. april 2024 21
20. april 2024 22
19. april 2024 23
18. april 2024 24
17. april 2024 23
16. april 2024 23
15. april 2024 25
14. april 2024 25
13. april 2024 26
12. april 2024 25
11. april 2024 26
10. april 2024 26
9. april 2024 24
8. april 2024 23
7. april 2024 22
6. april 2024 22
5. april 2024 22
4. april 2024 22
3. april 2024 21
2. april 2024 21
1. april 2024 21
31. marts 2024 20
30. marts 2024 20
29. marts 2024 20