Rekrutteringsfirma

Teamleder – installationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tommerup

Kan du fungere som motiverende teamleder for fagligt kompetente kolleger? Kommer du med en værktøjskasse, der indeholder solid erfaring i alle byggeriets faser? Og kan du se dig selv i en udviklingsorienteret og solidt funderet rådgivende ingeniørvirksomhed? Så er OBH Rådgivende Ingeniører stedet, hvor dine kompetencer kan komme i spil.

For vores kunde, OBH Rådgivende Ingeniører søger vi den profil, som i rollen som teamleder kan understøtte sine medarbejdere i installationsteamet til at kunne bidrage optimalt ved løsningen af de mange spændende projekter virksomheden udfører. Med reference til forretningschefen bliver du personaleansvarlig for medarbejderne i teamet Installationer

Faglig baggrund

Først og fremmest er du lederen, der trives med at motivere og udvikle dine medarbejdere, således at du med dit team effektivt og værdiskabende kan supportere salgs -, projektleder, – og projekteringsfunktionerne i virksomheden. Du medvirker positivt til at skabe flow i projekterne fra opstart til levering af det færdige projekt.

Samtidig kommer du med en robust indsigt i byggeriets installationer baseret på et teoretisk fundament som ingeniør eller bygningskonstruktør – optimalt med speciale i el, VVS, HVAC eller evt. energi. Endelig vil en god forretnings- og kundeforståelse være en væsentlig faktor for dig og dit teams succes.

Din person

Du er empatisk, helhedsorienteret og motiverende i forhold til at skabe et stærkt team, der på markant vis kan medvirke til at løfte overlæggeren på dit ansvarsområdes bidrag til udviklingen af OBH Rådgivende Ingeniørers markedsposition. Dertil besidder du en positiv tilgang til dine opgaver, og med din energi og gå-på-mod bidrager du til kreativ tænkning og innovative løsninger, med udgangspunkt i strukturerede processer.

OBH Rådgivende Ingeniører tilbyder dig

  • et selvstændigt og udviklende job i en innovativ virksomhed med et bredt forretningsområde
  • sparring med fagligt kompetente kollegaer i et dynamisk og handlekraftigt miljø
  • konkurrencedygtig lønpakke, attraktive medarbejderforhold, aktiv personaleforening m.m.
  • løbende uddannelses- og temaarrangementer.

Du indgår i en flad, udviklingsorienteret organisation i et uformelt miljø tæt på den daglige ledelse. Personlig, individuel udvikling vægtes højt ligesom teamarbejde og vidensdeling.

Interesseret?

Tiltrædelse snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende – og naturligvis med diskretion. Ring meget gerne til AMBIZZION, Kim Rune Larsen 2010 5858 eller Peder Vester Henriksen 5329 6929

Hvem er OBH Rådgivende Ingeniører

Hos OBH Rådgivende Ingeniører er vi brændende optaget af, hvordan det byggede miljø kan blive sundere, sikrere og bedre for mennesker. Vi tror på, at vi alle bliver formet af de bygninger vi befinder os i – fra boliger til institutioner og arbejdspladser. Derfor bygger vi til mennesker, vi rådgiver for mennesker og måler og tester med menneskers livskvalitet for øje. Sammen med kunder og samarbejdspartnere tager vi ansvar for, at de bygninger vi er involveret i skaber værdi for både brugere, ejere og det omgivende samfund. Sammen skaber vi bedre rammer om menneskers liv, læring og arbejde.

Vi har en tårnhøj ambition om at blive den mest specialiserede og procesdrevne bygningsrådgiver i markedet, fordi vi er overbeviste om, at det er sådan vi skal blive stadig dygtigere til at levere til tiden, til prisen og i den lovede kvalitet. Og derved også bygge en fremtid med bedre bygninger til mennesker.

Læs mere om OBH Rådgivende Ingeniører på https://www.obh-gruppen.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Tommerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Tommerup

Lignende jobs

  • Øvrige i Odense SØ

    ApplyDo you want to manage digital advertising campaigns across various social media platforms? Then you have the opportunity to drive impactful marketing initiatives and contribute to our miss..
    • Øvrige
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Øvrige på Fyn

    Produkt- og Reguleringsansvarlig / PSRA-officer, til en førende international koncern indenfor byggematerialer.Er du klar til at påtage dig en vigtig rolle i udvikling og implementering af en pro..
    • Øvrige
    • Fyn
    Få mere info
  • Øvrige i Odense SØ

    ApplyDo you want to play a key role in the development of installation of playgrounds and outdoor sports and fitness solutions? If you thrive on optimizing processes, developing guidelines, and..
    • Øvrige
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Har du flair for at yde ekstraordinær kundeservice, og kunne du tænke dig at blive del af en eksklusiv BMW og MINI forhandlerkæde, hvor kvalitet og solidt samarbejde er i højsædet? Så er du muligvi..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Tommerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Tommerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0