Dygtig håndværker med stærk holdånd til fejlfinding og vedligeholdelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Vores produktionsafdeling er i rivende udvikling, og vi står derfor og mangler en dygtig og kvalitetsbevidst håndværker til vores team. Det er vigtigt for os at den rette kandidat har den rigtige indstilling til samarbejde med såvel teamet som med resten af huset.
Vi leverer kvalitet til rette tid for vores patienter, hvilket du sammen med dine kollegaer vil bidrage til ved at sikre, at vores linjer kører optimalt og uden stop. Du skal derfor interagere med flere faggrupper, for at få dette til at lykkes, og der hviler et ansvar på vores dygtige håndværkere, for at fjerne fejlårsager og løse de tekniske problemer.
Om afdelingen
Biotech & Rare Disease Finished Products er placeret i Værløse med en afdeling på cirka 120 ansatte, fordelt over forskellige faggrupper. Vi færdiggør og monterer førende produkter inden for hæmofili som et sidste stop før produkterne når ud til patienterne. Vi står over for en spændende udvikling, hvor vi med hjælp fra ny teknologi skal ombygge og sikre, at vores linjer kan drifte alle de nye produkter. Du bliver en del af et velfungerende team med hjerte og godt humør, hvor kvalitet er i centrum. Vi interesserer os for hinanden samt respekterer hinanden, og tonen blandt kollegaer er uformel. På den måde vil du altid have kompetente og dedikerede kollegaer omkring dig, som du kan snakke og sparre med, samt en ledelse der ønsker et stærkt samspil og en gensidig dialog om muligheder og udfordringer. Din og øvrige medarbejderes trivsel er i højsædet hos os.

Jobbet
Du bliver den, som med tiden vil kende vores produktionslinjer bedst. Det vil derfor være dig, der fungerer som problemløser og sørger for, at de til enhver tid er vedligeholdt og i den bedst mulige tilstand. Tværfagligt samarbejde på tværs af produktionen vil være i højsædet. Stillingen er indplaceret på F3-niveau • Du vil få det mekaniske ansvar for en linje, hvor du i tæt samarbejde med andre vil sikre en god vedligeholdelsesstandard
• Du vil ligeledes få ansvar for at der udføres planlagt vedligehold samt sikre hurtig opfølgning og reparation ved nedbrud
• Systematisk problemløsning ved nedbrud er en afgørende del af arbejdet
• Du vil have afgørende aftryk på produktionsoppetid, da vi altid higer efter at være tæt på produktionslinjerne
• Ved ordreskift være behjælpelig og tæt på, før, under og efter, for at sikre optimal drift

Vi arbejder i treholdsskift fra mandag morgen til fredag aften i øjeblikket. Du skal derfor være indstillet på at indgå i et ugentligt rul af henholdsvis dag-, aften- og nattevagter. Novo Nordisk er en omskiftelig størrelse, man skal derfor indstille sig på, at vagtplaner kan ændre sig over tid.

Kvalifikationer
For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os at du:
• Er uddannet håndværker, gerne automatiktekniker, elektriker eller lignende
• Besidder godt humør, både når det går stærkt, og når vi skal sætte tempoet ned for at fejlsøge
• Er teamplayer, der deler ud af sin erfaring og altid stiler efter at spille dine kolleger gode
• Trives ved samarbejde og udviser en stærk holdånd
• Er nysgerrig og opsøger den viden, som du mangler Det er en fordel, hvis du har erfaring med automatiske produktionslinjer. Det er vigtigt, at du har lysten til at påtage dig linjens ansvar og stræber efter, at produktionslinjerne kører optimalt. I hverdagen tales der dansk internt i teamet, men der vil være situationer, hvor det er nødvendigt, at du kan begå dig på engelsk i skift og tale. Du er en holdspiller med et opsøgende mindset, at du er fleksibel og har stor ansvarsfølelse for, at opgaverne bliver udført til tiden og i rette kvalitet. Selvom vi til tider har travlt og kan være presset, så er det vigtigt for os, at vi har en god tone og et godt humør, og at der er plads til et grin. Respekten for hinanden, og de svære beslutninger der dagligt skal træffes, er altafgørende.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt gerne Associate Manager Thomas Østerby, på tlf. +45 30755667, telefontid 8-9, samt 15-16, mandag til fredag – eller efter aftale.

Ansøgningsfrist
18. marts 2024. Vi holder løbende samtaler, og vi opfordrer dig derfor til, at sende dit motiverede CV afsted hurtigst muligt. Vedlæg venligst også dit svendebrev. Vi vil venligst bede dig undlade foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.
Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Værløse

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 4
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 4
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 5
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 7
5. april 2024 8
4. april 2024 8
3. april 2024 8