Pædagoguddannelsen VIA søger ledelsespartner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vi søger en kvalitetsbevidst ledelsesparter, som kan bidrage til at skabe sikker drift og systematisk udvikling af det pædagogiske område i VIA. Området omfatter syv udbud af pædagoguddannelsen og to udbud af den pædagogiske assistent uddannelse og er placeret i Århus, Grenå, Holstebro, Horsens, Ikast, Randers og Viborg. Dit primære arbejdssted vil være i Århus, men der vil også være aktiviteter på alle udbud.

Som ledelsespartner vil du være knyttet til et stærk og velfungerende ledelsesteam bestående af én uddannelsesdekan, syv uddannelsesledere og fem pædagogisk administrative ledere. Uddannelserne er baseret på lokale, regionale og nationale samarbejder og der vil således være mange kontaktflader i opgaven.

Den primære opgave vil være at fungere som ledelsespartner for uddannelsesdekanen og understøtte denne i det daglige og i det strategiske arbejde med at udvikle uddannelserne. Samtidig løser du opgaver tæt på ledelsesteamet og i dialog med de respektive uddannelsesledere og nøglemedarbejdere, som kan være ansat centralt i VIA eller være forankret på de forskellige udbud af uddannelserne.

Uddannelsesdekanen deltager i mange forskelligartede sammenhænge både internt i VIA og i eksterne samarbejder, og du vil derfor få en meget stor kontakt- og samarbejdsflade til uddannelsernes centrale samarbejdspartnere.

Dine opgaver vil således være mange og varierede. Det kræver derfor, at du er stærk på struktur, prioritering og organisering; at du kan skabe dig overblik og arbejde såvel selvstændigt som i samspil med mange aktører.

Dine opgaver vil især bestå af:

  • Mødeorganisering, mødedeltagelse, udarbejdelse af dagsordner og referater
  • Ansvarlig og aktiv strategisk medspiller for uddannelsesdekan og ledelsesteam
  • Praktisk organisering af arrangementer internt og for interessenter og samarbejdspartnere
  • Varetage kommunikation og koordinering i ledelsen og med interne og eksterne samarbejdspartnere og interessenter
  • Administrativ support til rekruttering, journalisering, ajourføring af dokumenter og sagsfremstillinger
  • Arbejde i VIAs IT-systemer, assistere ved fakturering og håndtere funktionspostkasse.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring fra lignende stilling
  • Er dygtig til skriftlig og mundtlig kommunikation
  • Kan tage initiativ, være proaktiv og selvstændig i din opgaveløsning
  • Arbejder struktureret, ansvarligt og kvalitetsbevidst
  • Er serviceminded, imødekommende og bidrager med positive perspektiver til fællesskabet
  • Endelig vil det være en fordel, hvis du har kendskab til uddannelsessystemet og dets logikker.

Vi tilbyder

En spændende stilling, gode kollegaer, en uformel omgangstone og velfungerende arbejdsforhold med stor frihed og stor kontaktflade.

Ansættelsessted

Ansættelsesstedet er Campus Aarhus N, Hedeager 2, 8200 Aarhus N. Du kan forvente mødeaktiviteter på alle VIAs adresser i Region Midtjylland. Det er derfor en fordel, at du har kørekort og bil til rådighed.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst. Der er tale om en fast stilling på gennemsnitligt 37 timer ugentligt.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest pr 1. marts 2024.

Du er velkommen til at kontakte uddannelsesdekan Susanne Tellerup på telefon 87553550 eller mail: [email protected] for yderligere information.

Ansøgning med relevante bilag skal være os i hænde senest den 25. januar 2024 via vores elektroniske rekrutteringssystem.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 19.100 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 21.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Århus N

Lignende jobs

  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Hvis du drives af sammenspillet med børn, der har brug for trygge rammer og en legende tilgang til skole- og SFO-livet, så er Strandskolens SFO måske det helt rigtige sted for dig. Vi s..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbetStillingen er en 35 timers stilling som klassepædagog i undervisningen samt pædagog i skolens SFO.Skjoldhøjskolen og SFO er et fællesskab med et mål. Vi vil stå sammen om at ruste vores bø..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Er du uddannet pædagog og brænder du for det gode børneliv, er det lige dig, vi mangler i Børnehuset Fredensvang pr. 1/7 eller snarest muligt derefter.Om jobbet:Vores kommende kollega må gerne ha..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Center for Specialpædagogiske Børnetilbud (CSB), afdeling Lysningen, Årslev Møllevej 19, 8220 Brabrand, søger grundet udvidet børnetal, pædagoger.Der er tale om 3 faste stillinger og 1 vi..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1