Uddannede pædagoger med bostøtteerfaring søges til nyt tilbud for unge voksne med autisme i Albertslund Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Hjulet er et nyt og spændende tilbud til unge voksne med autisme. Vi forventer at kunne byde de første borgere velkommen, august 2023. Hjulet består af 8 - 10 lejemål, der tilbydes til unge, som har brug for ekstra støtte til at flytte hjemmefra og med at finde sig tilrette i voksenlivet.

Hjulet:

Hjulet består af 5 gårdhavehuse, der ligger i tæt forbindelse med hinanden. Husene er indrettet, så der kan bo to unge i hvert hus. Her vil de have et stort værelse med eget bad og toilet. Der er fælleskøkken/alrum i hvert hus, ligesom der er en indhegnet gårdhave til hvert hus. Hjulet ligger i et boligkvarter tæt på grønne områder, Albertslund centrum og offentlig trafik

Borgerne vil have mulighed for at kunne benytte fælles lokale, hvor der kan laves mad og fællesaktiviteter efter de unges ønske og behov. Personalet vil have opholdsrum og kontor i området.

Den pædagogiske opgave:

Opgaven i Hjulet er at give tilpas støtte og vejledning, så de unge opnår tilstrækkelig tillid og tryghed til at kunne indgå i fællesaktiviteter og passe deres uddannelse eller anden beskæftigelse. Opgaven er også at understøtte udvikling af de unges personlige kompetencer og færdigheder, så de vil kunne mestre en hverdag i egen bolig på et senere tidspunkt.

Som ansat i Hjulet bliver din opgave at støtte borgeren i eget hjem. Nogle aftaler og opgaver er fastlagte, mens andre skal løses efter behov.

Opgaven bliver også at skabe en ramme for fællesaktiviteter på matriklen, eller på nogle af Albertslunds kulturinstitutioner.

Du vil være forpligtet til at arbejde ud fra sagsbehandlernes bestillinger ud fra en fagprofessionel tilgang. Det forventes, at du kan dokumentere og udfærdige statusbeskrivelser og kan indgå i tværfaglige samarbejdsopgaver.

I Hjulet skal du kunne trives med en arbejdsform, hvor der stilles krav til selvstændighed og koordinering. Man skal kunne prioritere mellem en bred vifte af opgaver og kunne tåle en omskiftelig hverdag.

Hjulet er et nyt tilbud, så det er vigtigt, at du har lyst til et job, hvor der er brug for, at du sætter din faglighed i spil, bidrager til udvikling af Hjulets faglige profil og ønsker at samarbejde om den opgave, det er at starte et nyt tilbud.

Du vil blive en del af en lille medarbejdergruppe, der skal samarbejde om at skabe de bedst mulige rammer for de unge mennesker.

Medarbejdergruppen forventes, over tid, at sammensættes af 7- 8 medarbejdere og en leder. Opgaven forventes at organiseres således, at man har primært ansvar for 2-3 borgere, men skal varetage støttebehovet hos alle borgere, når man er på arbejde.

Som ansat i Hjulet tilrettelægges dine arbejdstider med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer men med mulighed for justering alt efter opgaven. Hjulet skal være dækket af personale dag og aften, og med en sovende rådighedsvagt om natten. I opstartsfasen vil der kunne være brug for en vågen nattevagt.

Da vi bliver en hel ny arbejdsplads, vil vi have fokus på samarbejde, MED-opgaven, pædagogiske tilgange og metoder, praktiske opgaver og alt det, der dukker op i en opstartsfase.

I opstartsfasen er der behov for 5 pædagoger. Ansættelserne er med opstart 1.7., 1.8. og 1.9. Skriv gerne i ansøgningen, hvornår du ønsker ansættelse fra.

Det er en fordel, hvis du har faglig erfaring med arbejdet med målgruppen og har kendskab til arbejdet med individuelle og tilpassede forløb med borgerne ifølge Servicelovens §85.

Derudover, lægger vi vægt på, at du:

· vil arbejde med selvagens

· brænder for og har flair for relations arbejdet.

· kan holde fokus på borgernes ressourcer og medinddragelse

· har en høj grad af mentaliseringsevne

· kan give faglig relevant med- og modspil til dine kollegaer, på en ordentlig måde

· er nysgerrig og opsøgende på relevant viden omkring ASF

· har erfaring med og ser fordelen af et godt pårørendesamarbejde

· har flair for tydelig og tillidsfuld kommunikation

Vi tilbyder:

· stor selvstændighed i arbejdet og tiltro til din faglighed

· værdsættelse af nye ideer og ny viden

· en arbejdsplads, der prioriterer nærledelse og ekstern supervision

· mulighed for at sætte dit præg på Hjulet og være med fra start

· en arbejdsplads, hvor vi gør det, vi siger, og vi kan sætte ord på det, vi gør

Ansøgningsfrist:

22. maj 2023

Ansættelsessamtalen:

Ansættelsessamtalerne forventes afholdt den 26. maj 2023

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingerne er på 32 - 37 timer og ønskes besat fra den 1.7.2023 og løbende herefter. Arbejdstiden i Hjulet kan ligge både i dag- og aften og nattetimerne.

Lønindplacering sker efter forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.

Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldighed og ligestilling.

Det er en forudsætning for din ansættelse i Albertslund Kommune, at du har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse, samt at der kan fremvises tilfredsstillende straffeattest.

Albertslund er en røgfri arbejdsplads

Der vil blive indhentet reference.

Sådan søger du:

Har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til leder af tilbuddet for unge voksne med autisme, Dorte Kim Westrup på 21654223

Send din ansøgning og CV via linket

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=cc9a37b4)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Albertslund
  • Mandag den 22. maj 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Livsglad og faglig pædagog søges til Lundebo, et dagtilbud hvor børn og voksne gør deres bedste. Dagtilbud Lundebo er et integreret dagtilbud beliggende i Tune. Hos os er vi 120 skønne børn i alderen 1-6 år og 28 ansatte.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en pædagogisk hverdag hvor kerneopgaven altid står forrest, hvor børnenes initiativer og idéer gribes, og hvor dine egne kompetencer og didaktiske overvejelser sættes i spil? Du kan rumme børns store følelser og er nysgerrig på det enkelte barn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Damagerskolen søger en trivsels-/støttepædagog eller lærer. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke. Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring, men også ved stor rummelighed.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2