Pædagog til børnehuset [xxxxx] 35-37 timer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Synes du også, at nærvær, øjenhøjde og tillid er det vigtigste læringsrum for de børns trivsel og udvikling, så søger vi dig som vores nye pædagogiske kollega – kom glad!

I Bakkely mener vi, at livet i Børnehuset Bakkely handler om relationer, tilknytning, sprog, krop og masser af glæde. Så vil du sammen med dine kolleger, der alle har en pædagogiske uddannelse, skabe et trygt og struktureret miljø for børn og deres familier, så søg stillingen hos os i Bakkely.

Kom som du er, du behøver ikke at kunne alt, når du starter. Men du skal være stolt af dit fag og have lysten og nysgerrigheden til at skabe en spændende hverdag for børnene og en inspirerende arbejdsplads for dig selv og dine kolleger. Har du erfaring og ønsker om at specialisere dig, er Bakkely det godt bud på en arbejdsplads med udviklingsmuligheder for alle.

Bakkely er et lille børnehus, som nu har 45 børn, 12 voksne og eget køkken. Vi ligger midt i naturen og vi mener selv, at vi skal opleves. Derfor vil vi opfordre dig til at komme og se vores børnehus vores dejlige legeplads og køkkenhave. Vi påstår, at når du træder ind i vores Børnehus, vil du opleve vores særlige fokus på Low Arousal og glæde. Her i 2023 blev vi certificeret som et børnevenligt Børnehus som del af Unicefs og Gladsaxe Børnevenlig By, fordi vi har et helt særligt fokus på børns medbestemmelse og demokratiske processer.

I Bakkely bakker vi op om hinanden og passer på hinanden i hverdagen.

Hverdagen i Bakkely er fyldt med varme og smil, men vi vil ikke lyve, for vi har også travlt til tider, men vi er trygge, fordi vi har hinanden – I Bakkely bliver du del af et stærkt fællesskab af faglige stærke, veluddannede og positive kolleger, hvor smilet og det gode grin prioriteres højt. Glæde og entusiasme er for os del af grundlaget for det gode børneliv og kollegaskab.

Du får din egen pædagogiske mentor, som kender Bakkely rigtig godt, og som vil følge dig bl.a. med ugentlig sparring, så længe du føler, det giver dig noget.

Vil du sammen med os, give børnene i Bakkely mulighed for at blive ”verdens-mestre” i deres eget liv? Så ring og aftal en rundvisning med børnehusleder Ann Lindberg telefon 20 11 32 14 – og besøget inkluderer også en god kop kaffe og et grin, da det er noget, vi vægter i hverdagen. For vi vil så gerne vise vores børnehus frem og nørde omkring vores glæde og stolthed over at drage omsorg for de yngste, da vi er bevidst om det vigtige arbejde, vi udfører ift. barnets trivsel, robusthed og livslange læring.

Gladsaxe Kommune kan tilbyde bl.a. fri adgang til svømmehal, motionscenter, løbeklub samt skattefri offentlig transport. Vi har desuden en feriefond, hvor det er muligt at leje sommerhuse.

Det er kun pædagoguddannede ansøgere, der behersker dansk i skrift og tale, der kommer i betragtning til stillingerne.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst.

Ansøgningsfristen er 26. oktober og vi indkalder løbende samtaler på vores adresse Taxvej 17, 2880 Bagsværd.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Bagsværd
  • Torsdag den 26. oktober 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Freyas Kvarter 4-6 søger engageret pædagog, ergoterapeut eller medarbejder med en anden socialfaglig uddannelse, der vil medvirke til at realisere vores vision om at tilbyde et meningsfyldt hverdagsliv med fokus på individuel udvikling, kvalitet og nærhed.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en pædagogisk hverdag hvor kerneopgaven altid står forrest, hvor børnenes initiativer og idéer gribes, og hvor dine egne kompetencer og didaktiske overvejelser sættes i spil? Du kan rumme børns store følelser og er nysgerrig på det enkelte barn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
15. maj 2024 6
14. maj 2024 7
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 4
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3