Socialpædagoger søges til §107 botilbud på Frederiksberg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg



Kompetente socialfaglige medarbejdere søges til §107 botilbud på Frederiksberg.

Brænder du for det sociale område og har du sans for samarbejdet med mennesker med autisme, opmærksomhedsforstyrrelser, psykiatriske diagnoser og psykosociale udfordringer? Har du flair for at se muligheder og er du nysgerrig på at udvikle og afprøve nye tiltag og sætte dig selv og din faglighed på spil? Så er det måske dig vi mangler som LSV’s nye kollega!

Lejlighederne på Lauritz Sørensens Vej søger medarbejdere til stilling på 37 timer om ugen. Stillingerne ønskes besat fra 1/1-2024 eller snarest derefter. Du skal være uddannet socialpædagog eller anden tilsvarende relevant uddannelse.
Vi søger derudover 1-2 faste vikarer med 10 ugentlige timer primært i weekenden i skiftevist morgen- og aftenvagter foruden mulighed for ekstra timer løbende.
Du bedes indlede din ansøgning med at skrive hvilken stilling du søger.

LSV er et § 107 botilbud til 30 borgere, beliggende på Frederiksberg i Solbjerg Have. Der visiteres med og uden døgndækning, for mennesker ml. primært 18-35 år med autismespektrumsforstyrrelser, opmærksomhedsforstyrrelser, psykiatriske diagnoser, komorbiditeter mm. Der forekommer misbrugsproblematikker, selvskadende adfærd og udadrettet adfærd som følge af dette.
Borgerne bor i selvstændige lejligheder, hvortil der er knyttet en fælleslejlighed hvor personalet har deres udgangspunkt.
Den primære opgave er, at udvikle og skabe rammer, hvori borgerne kan udvikle og træne deres færdigheder, deres selvstændighed og på egen hånd og i samarbejde med personalet udvikle deres trivsel og livskvalitet. Der arbejdes socialpædagogisk med de til enhver tid eksisterende udviklingsmuligheder hos borgeren i en (re-)habiliterende indsats. Relation og motivation er grundlæggende for arbejdet, og respekt og forståelse for beboeren er en del af både det menneskelige og metodiske grundlag, foruden et solidt afsæt i recovery, narrativ pædagogik, strukturpædagogik, KRAP, Low Arousal mm.

Arbejdstiden er morgenvagter, døgnvagter (rådighedsvagter), aftenvagter, selvtilrettelagte timer, samt arbejde hver fjerde weekend.

Vi søger en kollega der er fagligt velfunderet, handlekraftig, afbalanceret og mange andre spændende ord og begreber. Vi lægger vægt på, at du blandet andet:
  • Har kendskab til ASF og psykiatri.
  • Er en stærk hold-spiller – da samarbejde og plus-sums-spil er nøglebegreber hos os!
  • Er i stand til at håndtere og bevare roen og overblikket ved konflikter.
  • Kan koble teori og praksis og gerne vil sætte ord på hvad du tænker og gør.
  • Erfaring med effektmåling og selvstændighed i dit skriftligt arbejde og ikke er bange for at skulle arbejde struktureret og selvstændigt.
  • Kan reflektere over egen og kollegers praksis - og er indstillet på at modtage og give konstruktiv feedback med henblik på at udvikle din og den fælles praksis.


Derudover skal du have interesse og kompetencer indenfor arbejdet med IT, nærmere bestemt Virtual Reality, da vi pt. er i gang med at udvikle og implementere et VR tilbud til beboerne på LSV. Tilbuddet omhandler mindfullness/meditation, færdighedstræning/eksponering og et oplevelses/spil koncept.
Vi søger at arbejde med de forhåndenværende velfærdsteknologier for at imødekomme de nutidige og fremtidige udfordringer vi ser indenfor feltet og tror på at tilbud som VR kan understøtte disse tendenser foruden at understøtte arbejdet med kerneopgaven.

Vi tilbyder:
  • Faglige og engagerede kollegaer og mulighed for at blive del af en arbejdsplads og et fællesskab vi er stolte af!
  • Samarbejde med et væld af spændende, unge mennesker der mangler måske netop dig i deres liv til at hjælpe med at skabe rammer for udvikling, selvstændiggørelse og livskvalitet.
  • Stor mulighed for at præge dit eget arbejde og se frugten af din egen og dine kollegaers indsatser.
  • En nærværende ledelse der stiller høje krav til dig og dine kollegaer, til gengæld for store grader af frihed, plads til udfoldelse og mulighed for sparring, råd og vejledning.


Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Frederiksberg Kommunes overenskomst med den relevante faglige organisation efter principperne om Ny Løn.

Der skal fremvises straffeattest (den udvidede/offentlige) inden ansættelse i stillingen.

For yderligere oplysninger: afdelingsleder Kristian Prom, [email protected], 28982137

Ansøgningsfrist: 16/11-2023
Der vil blive afholdt jobsamtaler 1. og 2. runde den 20/11 9-15 og 21/11 9-15

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Frederiksberg
  • Torsdag den 16. november 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info
  • Pædagog i København

    Brænder du for Data og Analytics og vil du med på en spændende teknologisk rejse der kun lige er startet. Vil du en del at et fagligt stærkt team hvor vi hele tiden bliver flere. Har du lyst til at..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog i Dragør

    Brænder du for arbejdet med større børn og unge. Er du idérig og kan igangsætte aktiviteter der tiltrækker større børn og unge. Så skal du søge job i UngDragørs klubafsnit.Om indholdet i stillingen..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Frederiksberg

    Børnehuset Marthagården på Frederiksberg søger pædagog til barselsvikariat 37 timer ugentligt fra den 1. juli 2024Børnehuset Marthagården er et populært børnehus centralt på Frederiksb..
    • Pædagog
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 9
25. april 2024 6
24. april 2024 7
23. april 2024 5
22. april 2024 4
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 8
18. april 2024 8
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 8