En helt særlig pædagog søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Vi søger en pædagog til en fast stilling på 33 timer om ugen, med start hurtigst muligt. Humlehaven er Furesø Kommunes dagtilbud til børn med behov for særlige indsatser og er organiseret under dagtilbudsloven. Vi modtager børn mellem 0-6 år. Humlehavens målgruppe er børn, der har behov for specialiseret pædagogisk indsats. Vi har børn med og uden diagnoser, herunder børn med autismespektrumforstyrrelser, ADHD, ODD, samt andre psykosociale og relationsmæssige udfordringer. Diagnoser er for os ikke det vigtigste; vi har en grundlæggende indstilling om, at hvert barn er et unikt individ.

Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang, hvor det er relationen til barnet, der er det bærende element. Vi har gennem det sidste år implementeret "Low Arousal" som en fundamental del af vores pædagogiske grundlag. Vi lægger stor vægt på samarbejdet med forældrene. Forældrene til barnet er dem, der kender barnet bedst, og er derfor vores nærmeste samarbejdspartnere, når vi møder barnet. Handleplaner og pædagogiske indsatser bliver altid udarbejdet i et tæt samarbejde med forældrene.

Vi ønsker at give børnene oplevelser, som udvikler forståelse og indsigt i den verden, de lever i. Vores aktiviteter indeholder leg inde som ude, samling, rytmik, spil og ture i nærmiljøet. Vi bruger i høj grad vores dejlige lokalmiljø, legepladser i nærområdet, skolelandbruget, biblioteket og andre kulturelle tilbud.

Humlehavens fysiske rammer er indrettet med funktionsopdelte miljøer. Vi har pt. 19 børn. Miljøet er lille, overskueligt og struktureret. Vi arbejder med dags- og ugeskemaer i forhold til de børn, der profiterer af det. Vi arbejder med genkendelighed, visualisering, konkreter og totalkommunikation. Vi har via PPR tilknyttet talepædagog, fysioterapeut og psykolog, samt socialrådgiver, der aktivt deltager i arbejdet med og omkring børn og familier. Vi samarbejder tæt med Furesø Kommunes Familiehus, hvor det er relevant.

Vi søger en ny kollega, der er indstillet på at arbejde omsorgsfuldt, målrettet og struktureret. Vi forventer, at du kan formidle pædagogisk praksis både mundtligt og skriftligt. Hos os møder du en personalegruppe, der er fagligt velfunderet, ambitiøs og engageret i arbejdet. Vi arbejder med individuelle handleplaner, vi arbejder målrettet i detaljen med at styrke barnets individuelle udvikling. Vi sætter stor pris på at være og virke imødekommende, inspirerende og at vores miljø er præget af positiv livsenergi og glæde.

Vi forventer at du er:

  • Frisk, psykisk robust, stabil og fleksibel, samtidig med at du tør spørge om hjælp og inspiration hos kollegaer
  • Formår at tilpasse faglige ambitioner til målgruppen og til Humlehavens rammer og vilkår
  • Har kendskab og vilje til at arbejde med sårbare børn og deres familier
  • Ved faglighed, tålmodighed og vedholdenhed er vigtig i forhold til at skabe udvikling og forandring.
  • Tydelig i din kommunikation og det pædagogiske arbejde med børnene.
  • Kan give og modtage konstruktiv feedback.
  • Og ikke mindst, er et positivt menneske, med mod på og lyst til de udfordringer hverdagen byder på.

Vi modtager også gerne ansøgninger fra nyuddannede og pædagoger, der ikke har lang erfaring. Vi arbejder kontinuerligt med sidemandsoplæring og deler viden med hinanden i hverdagen; dette skal du være indstillet på.

Løn- og ansættelsesvilkår efter BUPL´s gældende overenskomster for pædagoger. Ud over overenskomstmæssig løn er der forhandlet et ekstra tillæg tilknyttet arbejde i Humlehaven. Vær opmærksom på, at Furesø Kommune indhenter offentlig straffeattest og børneattest inden endelig ansættelse, og at der indhentes referencer fra tidligere ansættelser.

Humlehaven ligger i dejlige omgivelser på adressen Stavnsholtvej 49, 3520 Farum. Humlehavens åbningstid er 7.30 - 16 alle ugens dage.

Vil du vide mere om stillingen, kan du ringe til daginstitutionsleder Vigdis Svafnisdóttir på tlf. +45 72 16 50 40/+45 61 16 82 00. Indtil 11.10 er jeg på ferie i udlandet, men tager imod opkald vedrørende stillingen.

Ansøgningsfrist: Mandag d. 23.10.2023 kl. 12. Vi afholder samtaler løbende.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8698ee29)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Farum
  • Mandag den 23. oktober 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du nyuddannet eller erfaren, så søger kildedalen/favrholm en til to pædagoger til vuggestuen35-37 timer pr. 1. august 2024 eller så hurtigt som muligt Vi er et dagtilbud, fordelt på to m..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Forestil dig en hverdag, hvor I altid er to voksne i klassen. Hvor I sammen planlægger og udfører dagens program i et tydelig rammesættende og inkluderende læringsmiljø.Så kan du nu blive en de..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Myretuen er en integreret institution i Skævinge. Vi har to huse på to sammenlagte matrikler. I det ene hus har vi én børnehavegruppe. I det andet har vi tre vuggestuegrupper og to børnehavegrupper..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Børnehuset Spiralen søger en nærværende, stabil og engageret pædagogisk medhjælper. Stillingen er på 37 timer pr. uge fra 1. juli 2024 eller snarest derefter.Spiralen er en del af Dagtilbud Bør..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. juni 2024 4
15. juni 2024 5
14. juni 2024 6
13. juni 2024 4
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 5
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5