Spjellerup Fribørnehus søger pædagogisk personale til vuggestue og børnehave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Faxe

Er du interesseret i at arbejde i et fribørnehus i Faxe Kommune – så er dette måske jobbet for dig.

Vi etablerer en ny vuggestuegruppe med plads til 10 børn i alderen 10 måneder til 3 år.

Derfor søger vi;

1 uddannet pædagog til vuggestue med ansættelse på 37 timer

2 pædagogmedhjælpere til vuggestue / PAU med ansættelse på 32 timer

1 pædagogmedhjælper til børnehaven på 15 – 20 timer med mulighed for supplerende vikartimer.

Vi forventer at få en uddannet pædagog med erfaring og interesse for at starte en ny vuggestuegruppe op. En medarbejder, der har lyst til at være en del af hele huset, med dets børn, personaler og forældre. Vi forventer, du kan videreformidle din erfaring og favne dét at være den erfarne i noget nyt.

Du er god til at begå dig både mundtligt og skriftligt i samarbejdet med forældre, PPR og kollegaer. Det er en forventning, at du har erfaring med brobygning og tværfagligt samarbejde.

Vi har yderligere brug for to kollegaer til vuggestuen, samt en til børnehaven, som har lyst til at indgå i husets rutiner på lige fod med de øvrige ansatte. Du er god til at bevare overblikket, både i huset som helhed, men også på det enkelte barn. Du har omsorgsgen, er udadvendt og smilende.

Fælles for alle stillinger er, at du skal kunne se dig selv være en del af et fællesskab af børn, kollegaer og forældre, og have fokus på den fælles kerneopgave.

Da hverdagen i børnehuset er præget af bevægelse og fysisk aktivitet, er det en fordel, at du selv er fysisk aktiv, og ikke er bange for at gå forrest. Vi bruger natur og udeliv som et læringsmiljø, og du skal kunne inddrage dette i hverdagen med børnene.

Spjellerup fribørnehave er etableret i 2010 og har 50 børn tilmeldt. Vi er en personalegruppe på 8 ansatte, som sammen arbejder ud fra et fælles pædagogisk fundament. Børnene er vores kerneopgave, og vi vægter at skabe en ramme, hvori alle børn kan indgå efter individuelle præmisser.

Vores hus er aldersopdelt og udvider fra 3 til 4 stuer, hvor vi arbejder ud fra et fælles årshjul. De voksne i huset har som udgangspunkt en fast stue, de er tilknyttet.

Vuggestuen får sit eget grupperum, som indrettes specifikt til vuggestuebørn og dets personale.

Da vi er et mindre børnehus, kender alle ansatte både børn og forældre på tværs af huset, og løser de daglige opgaver i fællesskab – også uden for ens primærgruppe.

Har dette vakt din interesse, så kontakt afdelingsleder, Maria Amsted, tlf. 60405902 for yderligere oplysninger eller for at aftale et besøg. Se evt. mere på vores hjemmeside www.spjellerupfriskole.dk

Ansøgningsfrist 27.11.23 Ansøgning med CV samt relevante bilag sendes via knappen "Ansøg dette job". Ansættelsessamtaler afholdes uge 49.

Ansættelses start senest 1.2.24

Ansættelse efter overenskomst.

Se mere på vores ansøgersite: https://spjellerupfriskole.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2f1c9998)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Faxe.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Faxe
  • Mandag den 27. november 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Faxe

    Børne- og Ungehjemmet Opholdsstedet Lindersvold er et socialpædagogisk opholdssted, der er beliggende i skøn natur mellem Fakse og Præstø. Opholdsstedet Lindersvold, er et døgn-opholdssted for .
    • Pædagog
    • Faxe
    Få mere info
  • Pædagog på Sydsjælland

    Vi er på vej til et styrket fundament - men mangler lige at du tager med os!!Kan du skabe rammer der fremmer det tværfaglige samarbejde, og har du lyst til sammen med medarbejdere at skabe det gode..
    • Pædagog
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Faxe Ladeplads

    Motiveres du af at blive fagligt udfordret? Og brænder du for at fremme udviklingen og trivslen for mennesker med særlige behov? Så er du havnet det rette sted. Vi leder efter dig, der vil være med..
    • Pædagog
    • Faxe Ladeplads
    Få mere info
  • Pædagog på Sydsjælland

    Vil du være en del af vores arbejdsfællesskab? Så kig her…Svalen er en hyggelig lille børnehave, beliggende i Åderupkvarteret, tæt på både vand og natur. Vi er godt forankret i lokalmiljøet og beny..
    • Pædagog
    • Sydsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Faxe

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Faxe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1