Pædagog/elevstøtteperson til [xxxxx] og College.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fjerritslev

Kan du lide at omgås unge mennesker og hjælpe dem til rette med deres udfordringer – personlige såvel som praktiske? Kunne du tænke dig en alsidig opgave, hvor du som tilknyttet pædagog på Fjerritslev College og Gymnasium hjælper eleverne med at styrke de faglige og sociale fællesskaber?

Så er du måske den rette person til at varetage rollen som college-pædagog på Fjerritslev Gymnasium og Fjerritslev College.

På Fjerritslev Gymnasium går der 320 elever og på Fjerritslev College, som ligger i umiddelbar nærhed af skolen bor der 72 elever.

Opgaven omfatter følgende:

Du skal være ressource- og kontaktperson for vores college elever.

Stillingen etableres som en støttefunktion i tæt dagligt samarbejde med skolens ledelse, studievejledning og lærere.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse og/eller arbejdserfaringer, som gør dig i stand til at løse de opgaver, som stillingen omfatter (se beskrivelse nedenfor) – f.eks. pædagoguddannelse, læreruddannelse suppleret med efteruddannelse i coaching/mentoring af unge, erfaring fra arbejde med udeboende unge, f.eks. fra efterskole eller anden uddannelse/andre erfaringer, der er relevante i forhold til opgaverne.

Arbejdstiden er i gennemsnit 30 timer om ugen i skoleåret. Du får stor frihed til at tilrettelægge arbejdstiden selv. Du skal være indforstået med, at noget af arbejdstiden vil ligge uden for almindelig arbejdstid, f.eks. morgener, aftener og weekender.

Som person er du udadvendt og god til at danne relationer. Du lytter til de unge mennesker og skaber positiv stemning. Eleverne skal vide, at du kan hjælpe dem med de udfordringer, der vil opstå i et ungdomsliv – personlige som praktiske. Men du er også i stand til at sætte grænser og stille krav med henblik på at skabe et velfungerende fællesskab i hverdagen på College.

Opgaver i forhold til college-eleverne:

Modtagelse af nye college-elever

Morgenvækning

Vagttelefon

Tilsyn med syge elever

Organisering af rengøring

Trivsels/fraværssamtaler

Arrangør af weekendarrangementer (1 gang pr. måned)

Koordinering af lektielæsning, lektiecafé

Koordinering af fælles collegemøder

Intro-forløb

Forældrekontakt

Løbende tilsyn med college-boligerne

Organisering af morgenmad

Tiltrædelse: 1. november 2023 eller snarest muligt derefter.

Nærmere oplysninger om stillingen og opgaverne fås ved at henvende sig til uddannelsesleder Lene Mogensen Christensen, email [email protected], telefon 30 22 00 41, eller rektor Mikkjal Helmsdal, email [email protected], telefon 96505107.

Stillingen lønnes efter relevant overenskomst i staten.

Ansøgning med cv, uddannelsesbeviser, anbefalinger og referencer sendes til rektor Mikkjal Helmsdal på email [email protected] senest den 17. oktober 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Fjerritslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Fjerritslev
  • Tirsdag den 17. oktober 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Frederikshavn

    Vi søger pr. 1 juli 2024 en pædagog/pædagogisk assistent på 37 timer om ugen til Vuggestuen Regnbuen i Dagtilbudsområde Nord. Stillingen er fuldtidsstilling.Lader du dig let smitte af børns glæ..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Mariager

    Højbo søger 2 pædagoger til faste stillinger på 37 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. juli 2024 eller snarest muligt.Er du pædagog eller har erfaring med målgruppen og har lyst til at udfor..
    • Pædagog
    • Mariager
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Frederikshavn

    Brænder du for at arbejde med 0 - 6 årige børn og har du lyst til at være en del af vores engagerede personalegruppe i Hørby Børnehus? Så har vi pr. 5. august 2024 et barselsvikariat som pædago..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikshavn

    Frydenstrandskolen, afdeling Abildvej i Frederikshavn søger pr. 1. august 2024 en engageret pædagog til en fast stilling på 32 timer ugentligt til almen SFO/skole.Frydenstrandskolen er en skole..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Fjerritslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Fjerritslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3