Dygtig pædagog med mod på ledelse til Dagtilbuddene i Haarby – Glamsbjergområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Vi søger en ambitiøs, hjertevarm og nærværende daglig pædagogisk leder, som skal have daglig base i Børnehaven Uglebo i Glamsbjerg (genopslag).

Stillingen er på 37 timer om ugen om med tiltrædelse 1. marts 2022 eller snarest muligt.

Hvem er vi


Dagtilbuddene i Haarby – Glamsbjergområdet er en nyere områdeinstitution, som består af områdets dagplejere, Børnehuset Haarby og Børnehaven Uglebo. Til sammen er vi 46 ansatte og ca. 200 børn fordelt på dagpleje, vuggestue og børnehaver.

Vores tre enheder blev fra 2019 samlet i et dagtilbud. Vi er midt i en spændende proces med at sætte en fælles retning for hele området og skabe de overordnede rammer for en konstruktiv evaluerings- og udviklingskultur. I den samlede personalegruppe har vi mange forskellige erfaringer og kompetencer og arbejder hele tiden på at spille hinanden gode. Vi er en organisation i bevægelse med fokus på at udvikle og fastholde en høj kvalitet i alle enheder af vores dagtilbud.

I vores dagtilbud vil vi kendes på at favne alle i inkluderende fællesskaber. Sammen skaber vi de bedste betingelser for læring, udvikling, dannelse og trivsel for alle børn gennem vores anerkendende, legende og engagerende tilgang til børn og pædagogik.

Børnehaven Uglebo

Det bærende fundament for børn og voksne er anerkendelse, tryghed og udvikling. Børnehaven er delt i grupper med børn fra 3-5 år og én gruppe for de kommende skolebørn. Der er et tæt samarbejde med Glamsbjergskolen i forhold til overgang fra børnehave til skole.

I børnehuset er der fokus på læring, fællesskab og sammenhæng i barnets liv. De nære relationer er udgangspunktet for det enkelte barns trivsel. De fysiske rammer understøtter både de små og store fællesskaber, som giver plads og rum til, at børnene i en vis udstrækning kan udforske børnehuset ud fra det enkelte barns mod, lyst og behov. Vi prioriterer særligt tilrettelagte fællesskaber til understøttelse af det enkelte barns behov og udvikling.

Ledelsesteam og ledelse

Du bliver en del af et ledelsesteam, som består af områdeleder og daglig pædagogisk leder tilknyttet Børnehuset Haarby. Vi vil kendes på at lede anerkendende og tydeligt i en travl hverdag, hvor vi møder forandringer og nye krav. Vi forventer, at du som daglig pædagogisk leder bidrager med en konstruktiv, anerkendende og engageret tilgang i forhold til det faglige arbejde med medarbejdere, pædagogisk praksis, børn, forældre og andre samarbejdspartnere.

Om jobbet


Du får primært din daglige gang i Uglebo, hvor du er ansvarlig for den daglige drift. Du kan se værdien i at være helt tæt på og medskabende i den nære daglige pædagogiske praksis i samarbejde med kollegaer, børn og forældre.

Du får mulighed for at være med til at præge områdeinstitutionen med ny viden og nye perspektiver ind i vores vej og strategi i arbejdet med vores vision: ”Vi favner alle i inkluderende fællesskaber. Vores anerkendende, legende og engagerede tilgang til børn og pædagogik gør os til et attraktivt dagtilbud”.

Du skal være med til at skabe samhørighed og fællesskab både i de enkelte enheder og i det store fællesskab. Du får en unik mulighed for at være med til at udvikle den pædagogiske praksis på overordnet plan – både i dagpleje, vuggestue og børnehave, samtidig med, at du er med til implementering i daglig praksis i Børnehaven Uglebo.

Opgaverne er mange og forskelligartede. Det er en kompleks stilling, der stiller krav om, at du er fleksibel, omstillingsparat, tør tage den svære dialog, er tydelig og samtidig anerkendende i din tilgang til andre mennesker.

Stillingen rummer tid til ledelse og administration i ca. 20 timer om ugen og ca. 17 fastlagte timer, hvor du er en del af den pædagogiske praksis. Du skal derfor kunne se kvaliteten i, at du som leder både arbejder med ledelse og daglig pædagogisk praksis.

Vi kan tilbyde dig:

  • en unik mulighed for at være med til at sætte retning i en forholdsvis ny områdeinstitution
  • et velfungerende ledelsesteam, som ser frem til at byde nye pædagogiske tanker og kompetencer velkommen
  • en organisation i udvikling
  • spændende udviklingsprojekter; både kommunalt, i vores partnerområde og lokalt
  • et fagligt samarbejde i kommunen på tværs af professioner
  • en afvekslende, travl og spændende hverdag
  • gode og dygtige kollegaer, med et tæt sammenhold omkring kerneopgaven
  • mulighed for faglig og personlig udvikling

Hvem er du


Vi forventer, at du har en pædagogfaglig uddannelse. Det er en fordel, hvis du allerede har en lederuddannelse og ledelseserfaring, men det er ikke et krav. Vi hører også rigtig gerne fra dig, hvis du er en dygtig pædagog, som har lyst til at prøve kræfter med ledelse og mod på at tage en lederuddannelse.

Det vigtigste er bare, at du har lyst til at lede pædagogisk personale på en empatisk og anerkendende måde, og at du vil være med til at reflektere over og skabe nye perspektiver i praksis sammen med både medarbejderne og ledelsesteamet.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har erfaring med personaleledelse eller brænder for at få det
  • har viden, erfaring og kendskab til 0-6 års pædagogik
  • er anerkendende og empatisk i din omgang med andre mennesker
  • ser forældre som reelle og vigtige samarbejdspartnere
  • har viden om og fokus på inklusion, neuroaffektiv udviklingspsykologi og børn i udsatte positioner
  • har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation
  • har gode evner inden for processtyring – du formår at holde fokus og nå i mål
  • har gode formuleringsevner, både på skrift og i tale

Løn og ansættelsesvilkår


Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at børne- og straffeattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted.

Assens Kommune kræver gyldigt coronapas af alle ansatte i arbejdstiden, så længe Covid-19 klassificeres som en samfundskritisk sygdom.

Vil du vide mere


Vi sætter stor pris på, at du kontakter områdeleder Lisbeth Hyrup Hansen på tlf. 51 33 29 35 inden ansøgning, så du har mulighed for at høre mere om stillingen og evt. aftale et besøg, så vi kan hilse på hinanden.

Ansøgningsfristen er den 6. februar 2022 kl 23.59. Første samtale afholdes i uge 6, og anden samtale afholdes i uge 8.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Fyn

Lignende jobs

  • Pædagog på Fyn

    Støttecenter, Vejledning og Handicap, søger en fuldtidspædagog. Din arbejdsplads vil være Støttecenter Bakkehaven i Munkebo.Støttecentret har plads til 13 borgere med fysiske og/eller psykiske fu..
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagog på Fyn

    Har du lyst til at hjælpe børn i gang med skolelivet, så søger Marslev Skole og Børnehus dig fra 1.august 2024Marslev Skole og Børnehus søger en pædagog med en ansættelse på 30 timer om ugen, m..
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagog på Fyn

    Har du lyst til at være pædagogmedhjælper, så søger Marslev skole og SFO dig pr. 1.august 2024Marslev Skole og Børnehus søger en pædagogmedhjælper til SFO med en ansættelse på 16 timer om ugen .
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagog på Fyn

    NYMARKEN SKOLE & BØRNEHUSVi søger en engageret pædagog i SFO og indskoling 37 t/uge pr. 1.8.2024Vi søger en ny pædagog til teamet i SFO og indskoling. Er du den rigtige til jobbet, kommer d..
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Fyn over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
14. juni 2024 133
13. juni 2024 139
12. juni 2024 134
11. juni 2024 132
10. juni 2024 132
9. juni 2024 138
8. juni 2024 138
7. juni 2024 132
6. juni 2024 121
5. juni 2024 119
4. juni 2024 107
3. juni 2024 99
2. juni 2024 95
1. juni 2024 96
31. maj 2024 101
30. maj 2024 100
29. maj 2024 102
28. maj 2024 92
27. maj 2024 92
26. maj 2024 99
25. maj 2024 102
24. maj 2024 103
23. maj 2024 97
22. maj 2024 96
21. maj 2024 92
20. maj 2024 98
19. maj 2024 103
18. maj 2024 103
17. maj 2024 98
16. maj 2024 97
15. maj 2024 98