Pædagog/faglig koordinator med specialpædagogiske kompetencer til Solsikken i Aarup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Hos Dagtilbuddene i Aarup søger vi pr. 1. april 2022 en pædagog, gerne med erfaring fra det specialiserede børneområde, som kan fungere som faglig koordinator i Specialbørnehaven Solsikken.

Stillingen er nyoprettet og er på 37 timer ugentligt, heraf er 10-12 af timerne forventeligt til faglig sparring og koordinering, mens resten af tiden er fast i en børnegruppe med funktion som kontaktpædagog.

Det er nemt at komme til og fra Aarup med bil, bus og tog, og Solsikken ligger i gåafstand fra stoppested og togstation. Åbningstiderne i Solsikken er 7.30-15.30.

Hvem er vi


Solsikken er en specialbørnehave med 16 børn i alderen 0-6 år med fysiske- og psykiske udviklingshandicap. Solsikken ligger i Børnehuset Møllebakken, som også rummer Vuggestuen Solstrålen med 30 børn.

Møllebakken er en del af områdeinstitutionen Dagtilbuddene i Aarup-området, der tillige har to børnehavegrupper og dagplejen i Aarup. Som en integreret del af områdeinstitutionen samarbejder Solsikken på tværs med de andre dagtilbud og deltager i fire årlige fællesmøder, pædagogisk weekend og sommerfest. Vores værdier er Glæde, Mangfoldighed og Udvikling.

I Solsikken etablerer vi børnehaveliv med fælleskaber og læring, der tager afsæt i børnenes individuelle handleplaner. Børnene har meget forskellige behov, og vi understøtter udviklingen med en genkendelig hverdag med mange gode oplevelser.

Vores børn er fordelt i tre meget forskellige grupper. Den ene har børn med autisme, den anden har børn med størst behov for et skærmet miljø, og den tredje gruppe er placeret i vores almen-børnehave, Drømmebakken, med mulighed for at spejle sig i børn med gode legekompetencer.

Vi har rigtig gode faciliteter med udfordrende legeplads, varmtvandsbassin, lyse og hyggelige lokaler samt egen minibus.

Personalegruppen er tværfagligt sammensat og består både af pædagoger, en ergoterapeut og en fysioterapeut, og der er rig mulighed for sparring både internt og eksternt.

Solsikken har gennem længere tid haft minimalt med faglig ledelse, hvilket vi nu vil ændre på, da vi alle vægter en høj faglighed og kvalitet.

Vi tilbyder dig


  • Et §32 tilbud med børn i alderen 0-6 år
  • En børnegruppe med alsidige udviklingsbehov
  • Et udfordrende job, i et velfungerende, fagligt og inspirerende miljø
  • Jævnlig sparring med psykolog og tale/hørekonsulent fra specialrådgivningen i Odense
  • Mulighed for at snuse til ledelse og på sigt få relevante kurser og uddannelse
  • Plads til, at du kan udvikle dig fagligt og personligt; du skal ikke kunne det hele, men have lyst til at udfordre dig selv
  • Mulighed for, at du selv kan være med til at sætte dit præg på denne nyoprettede stilling
  • Gode og inspirerende fysiske rammer.

Om jobbet


Som kontaktpædagog vil du være tilknyttet en fast børnegruppe i 2/3 af tiden og have 2-3 kontaktbørn. I denne tid er også tid til teammøder, månedlige aftenmøder og ugentlig forberedelsestid.

Som faglig koordinator skal du over tid opnå kendskab til alle børn og handicapgrupper, kunne lave observationer i alle grupper og give faglig sparring vedr. børnegruppen, de enkelte børn og specifikke udfordringer. Du skal ikke vide alt, men være nysgerrig og undersøgende sammen med dine kolleger og samtidig inspirere med dine idéer og eventuelle merviden.

Du vil være med til at dagsordensætte faglige drøftelser og have blik for de fysiske læringsmiljøer. Når der er tværfaglig sparring, er du facilitator, og ved statusmøder er du mødeleder og referent.

Der vil tillige være administrative opgaver med arbejdsplanlægning, koordinering af tid og møder og fordeling af opgaver, som du skal varetage.

Vi forventer ikke, at du kan det hele fra starten, men du skal have mod og lyst til at udfordre dig selv.

Du står ikke alene med opgaven. Områdelederen for Dagtilbuddene i Aarup har det ledelsesmæssige ansvar og vil være din sparringspartner omkring udviklingen af Solsikken i samarbejde med personalegruppen.

Hvem er du


Du er pædagoguddannet og har gerne erfaring med at arbejde specialpædagogisk med børn. Du brænder stadig for det pædagogiske arbejde og har samtidig lyst til at træde op i helikopteren.

Derudover ønsker vi, at du:

  • Er erfaren i forældresamarbejde
  • Gerne har kendskab og indsigt ift. børn med autisme
  • Evt. har et eller flere diplom moduler, der kan understøtte din pædagogiske praksis
  • Gerne har erfaring med kollegial sparring eller lignende og evner at skabe en ’tilpas forstyrrelse’ i refleksionerne
  • Kan stikke en finger i jorden og har en anerkendende tilgang til børn, forældre og kolleger
  • Kan formidle dig fagligt og præcist, både mundtligt og skriftligt, og til flere forskellige målgrupper
  • Er en inspirerende kollega, der får øje på muligheder og kan agere i et tværfagligt miljø
  • Har evnen til både selvledelse og samarbejde
  • Har et godt overblik og er god til at strukturere og have blik for både dagsplanen, årshjulet samt opfølgning, praktisk planlægning og lignende
  • Hviler i den, du er, og møder ind på arbejde med godt humør.

Løn og ansættelsesvilkår


Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at børne- og straffeattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted.

Assens Kommune kræver gyldigt coronapas af alle ansatte i arbejdstiden, så længe Covid-19 klassificeres som en samfundskritisk sygdom.

Vil du vide mere


Hvis vi har vakt din interesse, og du vil høre mere om den spændende nyoprettede stilling, er du mere end velkommen til at kontakte områdeleder Synnøve Traasdahl på tlf. 24 61 78 76. Du kan ligeledes tilmelde dig et besøg, som finder sted enkeltvis den 7. og 8. februar 2022 i tidsrummet kl. 15-17.

Du kan læse mere om Solsikken og Dagtilbuddene i Aarup på vores hjemmeside, som dog er under revidering.

Ansøgningsfristen er den 16. februar 2022, og vi afholder ansættelsessamtaler i uge 8.

Vi glæder os meget til at modtage en ansøgning fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Fyn

Lignende jobs

  • Pædagog på Fyn

    Skolepædagog.Skolepædagog til arbejde i både SFO og skole.Vi har sagt farvel til en værdsat kollega og søger derfor en ny omsorgsfuld, dedikeret og livsglad pædagog, der brænder for at arbejd..
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagog på Fyn

    Kan du skabe følgeskab og begejstring for pædagogisk udvikling, og vil du gå foran i udviklingen af et dagtilbud, hvor både børn og medarbejdere trives?Og vil du med på en spændende rejse, hvor..
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagog på Fyn

    Vi vil i det kommende skoleår skabe endnu bedre mulighed for udvikling og ro for vores elever på Mesingeskolen.Vi søger derfor to pædagoger der skal have fast tilknytning til en klasse og to af..
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagog på Fyn

    Du kan nu blive en vigtig del af Balders Hus liv og udvikling. Vi har brug for en kompetent og engageret pædagog, som sammen med os, vil være med til at gøre en forskel for børn, forældre og hinand..
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Fyn over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
31. maj 2024 101
30. maj 2024 100
29. maj 2024 102
28. maj 2024 92
27. maj 2024 92
26. maj 2024 99
25. maj 2024 102
24. maj 2024 103
23. maj 2024 97
22. maj 2024 96
21. maj 2024 92
20. maj 2024 98
19. maj 2024 103
18. maj 2024 103
17. maj 2024 98
16. maj 2024 97
15. maj 2024 98
14. maj 2024 93
13. maj 2024 90
12. maj 2024 89
11. maj 2024 90
10. maj 2024 90
9. maj 2024 97
8. maj 2024 93
7. maj 2024 93
6. maj 2024 94
5. maj 2024 88
4. maj 2024 92
3. maj 2024 93
2. maj 2024 90
1. maj 2024 80