Omsorgsfuld vuggestuepædagog søges til vores vuggestue afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Er du klar til at arbejde i et hus med 130 skønne børn i alderen 0-6 år og samarbejde med 30 fagligt, ambitiøse medarbejdere, så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning.

Nærvær til kerneopgaven er en af Glostrups helt store overskrifter, og er også en overskrift, vi i Ejbyvang går meget op i, og forventer at du også ser en stor værdi i.

I Glostrup kommune er der fokus på kvalitet i vores dagtilbud, hvilket betyder at alle pædagoger i Glostrup kommune får tilbudt en ICDP-uddannelse.

Daginstitutionen Ejbyvang er et hus, der har en fantastisk beliggenhed i Ejby landsby. I Ejbyvang har vi to afdelinger, en vuggestue afdeling med 4 stuer og en børnehaveafdeling med 4 stuer. Vi ligger tæt på natur, har en spejderhytte tilknyttet vores hus, som vi cykler ud til på vores ladcykler. Vi har en kæmpe legeplads med bålhus og masser af plads til at gå på opdagelse i egen natur.

Vi søger en relations stærk pædagog hvor faglighed er en selvfølge, fokus er på børneperspektivet og din anerkendende tilgang både er i børne- og voksenhøjde.

Vi har fokus på at vi skal have en tæt, omsorgsfuld og nærværende relation til vores børn og at vi som pædagog er en vigtig og betydningsfuld voksen for børnenes trivsel og udvikling.
Er du pædagog der savner faglige udfordringer og ser det som et plus at være i proces og at vi ikke gør som vi plejer er Ejbyvang stedet for dig. Vi er et hus med en mangfoldig personalegruppe hvor vi ser forskellighed som en styrke og vores børnegruppe som en fælles opgave, vi er sammen om børnene.

I Ejbyvang arbejder vi med inddragelse og indflydelse i den pædagogiske praksis. Vi har fokus på arbejdsfællesskabet og forventer at du vil medvirke til forsat faglig og organisatorisk læring og vil bidrage med dit professionelle følgeskab og sætter pris på konstruktiv og tydelig ledelse.

De forventninger vi har til dig som ny kollega er:

· Du er uddannet pædagog

· Du arbejder nærværende, er nysgerrig og fagligt velfunderet

· Du besidder gode samarbejdsevner, ser dig selv som medspiller

· Du har et positivt og ressourceorienteret børnesyn samt har et naturligt overblik og vægter en anerkendende tilgang i dit arbejde.

· Du kan formulere dig mundtligt og skriftligt.

I Ejbyvang arbejder vi med inddragelse og indflydelse i den pædagogiske praksis. To af Ejbyvangs pædagoger fortæller herunder, hvorfor de arbejder i Daginstitutionen Ejbyvang.

Hvad siger dine fremtidige kollegaer om Ejbyvang:

Simone (pædagog i vuggestuen): ”Jeg kom under min uddannelse og var i Ejbyvang i min 3. praktik, og fandt hurtigt ud af, at det var det sted jeg skulle være. I Ejbyvang har jeg en masse søde kollegaer, dejlige børn og et godt forældresamarbejde. Jeg har stor indflydelse på den faglige udvikling, hvilket gør at man som pædagog i Ejbyvang er med til at præge den daglige gang og niveau.”

Katja (pædagog i vuggestuen): ”Jeg arbejder i Ejbyvang grundet den venlighed og åbenhed der er hos børn og forældre, samt den sociale og positive tilgang der er mellem personalet og ledelsen. Jeg er glad for mit arbejde, og det at kunne træde ind på min arbejdsplads og være glad, giver en følelse af, at det er her jeg høre til dig”

Så har du lyst til at være en del af et hus, hvor der er gang i den pædagogiske udvikling. Hvor vi aldrig er færdige, men altid kan udvikle os lidt mere. Er du interesseret i at have en tydelig og nærværende ledelse, og en engageret forældregruppe så søg stillingen hos os i Ejbyvang. Vi vil glæde os til at modtage din ansøgning.

Der vil løbende blive afholdt samtaler. Hvis du har spørgsmål, eller vil aftale en rundvisning, er du velkommen til at ringe til Rina Roikjær (Leder) på 20222940

Du vil blive aflønnet efter gældende overenskomst med udgangspunkt i Ny Løn, KL og BUPL, i forhold til kvalifikationer og funktioner. I Glostrup Kommune er der en generel politik om, at der på børne- og ungeområdet indhentes straffe- og børneattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Glostrup
  • Søndag den 26. marts 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en moderne digital landsbyskole med høj faglighed og fællesskab, og hvor dine faglige ambitioner og drømme bliver til virkelighed? Du får de mest fantastiske kolleger og børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Livsglad og faglig pædagog søges til Lundebo, et dagtilbud hvor børn og voksne gør deres bedste. Dagtilbud Lundebo er et integreret dagtilbud beliggende i Tune. Hos os er vi 120 skønne børn i alderen 1-6 år og 28 ansatte.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Uddannet personale til den integrerede daginstitution Troldebo i Greve kommune. I Troldebo søger vi en kollega til den ene af vores tre grupper i vuggestuen og en kollega til den ene af vores tre gruppe i børnehave. Hvem er vi: Troldebo er en integreret 0-6 års daginstitution beliggende på en stor grund med to separate huse.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 3