Pædagog med socialpsykiatrisk erfaring søges til barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve

Freyas Kvarter 40-42 er et boligfællesskab under Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter bestående af 5 individuelle lejligheder med tilstødende fællesarealer.

Tilbuddet henvender sig til borgere med psykiske og/eller sociale vanskeligheder. Det er borgere, hvor de psykiske og sociale vanskeligheder medfører begrænsninger i den enkelte borgers funktionsniveau i et sådant omfang, at der er behov for pædagogisk støtte. Behovet er som udgangspunkt varigt, men kan over tid variere i omfang. Målgruppen har behov for rammer med let adgang til pædagogisk støtte og vejledning for at klare hverdagen, og som giver mulighed for at opbygge sociale kompetencer. Den pædagogiske støtte kan være i form af individuel pædagogisk støtte og vejledning i borgerens bolig samt gruppevejledning og social træning i fællesrummet.

I dagligdagen kaldes huset FK 40-42. Huset ligger i Freyas Kvarter, hvor du også finder forskellige aktivitetstilbud, akuttilbud samt andre botilbud. Freyas Kvarter ligger centralt i nærheden af indkøbscenter, Hundige station, strand og rekreative områder.

Vi lægger vægt på at miljøet i FK 40-42 er hjemligt, og at samarbejdet mellem os er godt og bygger på vores 5 værdier - Respekt, etik, anerkendelse, livskvalitet og medbestemmelse.

Gennem en miljøterapeutiske tilgang, har vi har fokus på helheden i det miljø man befinder sig i. Der ligges herunder vægt på relationen mellem beboerne, mellem beboeren og omgivelserne og mellem beboer og personalet. Det betyder at både de sociale relationer samt de fysiske rammer indgår som en del af den socialpædagogiske indsats. Målet med den miljøterapeutiske tilgang er at skabe et trygt og tillidsfuldt miljø med plads til udvikling.

Yderligere tager den socialpædagogiske indsats udgangspunkt i en recovery-orienteret rehabiliterende tilgang med henblik på at tilbyde den støtte, der hjælper borgerne med at indfri deres håb, ønsker og drømme, med sigte på at komme sig og få et tilfredsstillende og meningsfuldt liv med størst mulig selvstændighed.

Vi arbejder ud fra visionen om at:

”Freyas Kvarter 40-42 skal kendetegnes ved høj faglighed i den socialpædagogiske indsats til mennesker med psykiske og/eller sociale vanskeligheder, med anvendelse af velfærdsteknologi som understøttende pædagogisk redskab.”

Vi søger dig der har lyst til, og evnerne for at indgå i et dialogbaseret teamsamarbejde, der sætter beboeren i centrum og som kan arbejde struktureret og understøtte beboerens håb og drømme i eget liv.

I Freyas Kvarter 40-42 tror vi på, at mennesker udvikler sig og skaber vedvarende positiv forandring i betydningsfulde relationer. Vi tror på, at alle har mulighed for at tilegne sig de færdigheder, der skal til for at mestre livet med udgangspunkt i de håb, drømme og værdier den enkelte har. I et validerende og socialt miljø som træningsramme er dialog, netværksinddragelse og træning af færdigheder, derfor grundlæggende dele af vores arbejde.

Medarbejdergruppen er tværfagligt sammensat og består af Social- og sundhedsassistenter, pædagoger og ergoterapeuter.

Vi leder efter dig der:

  • Har evne og tålmodighed til at arbejde motiverende og vedholdende.
  • Kan skabe relation/tillid til både borgere, deres netværk, samarbejdspartnere og kollegaer.
  • Kan sætte fokus på de små skridt og bevare gejsten og håbet heri, når beboeren finder det svært.
  • Har færdighederne til at indgå i en udviklende relation med den enkelte og grupper af beboere.
  • Er fleksibel og refleksiv indstillet i det faglige arbejde og en omskiftelig hverdag.
  • forstår at tilbyde din hjælp og bede om hjælp i en fælles hverdag.
  • Tør bringe dig selv i spil i vores fortsatte udvikling og forankring af faglige tilgange og metoder.
  • Har gode evner til at kommunikere både skriftligt og mundtligt.

Til gengæld kan du forvente en arbejdsplads

  • Hvor alle er med til at udvikle og forme teamet
  • Der sætter pris på initiativer og handling
  • Der har fokus på faglig udvikling og personaleudvikling
  • Der arbejder med kommunikation, trivsel og samarbejde
  • Hvor vi kan se mulighederne frem for begrænsninger
  • Hvor du får engagerede, dygtige, nysgerrige og dejlige kollegaer

Kan du se dig selv som medarbejder I Freyas Kvarter 40-42, og arbejder du gerne tværfagligt på et fagligt højt niveau omkring en gruppe beboere, og i tæt samarbejde med kompetente kollegaer og en tilstedeværende ledelse, ser vi frem til at høre fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår:

Tiltrædelse 1/12-23 eller snarest muligt

Vikariatet løber fra 1/12-23 til 31/8-24.

Arbejdstiden udgør gennemsnitligt 30 timer pr. uge i blandende vagter i tidsrummet 8-21 med weekendarbejde hver 3. weekend.

Din løn bliver forhandlet efter overenskomst med din faglige organisation, og er med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 48.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Katharina Troelsen på hverdage mellem kl. 8-16 telefon 21843935.

https://greve.dk/voksne-og-aeldre/paedagogisk-psykiatrisk-vejledningscenter-ppv

https://greve.dk/voksne-og-aeldre/paedagogisk-psykiatrisk-vejledningscenter-ppv/freyas-kvarter/freyas-kvarter-40-42

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Greve
  • Onsdag den 22. november 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Du vil udgøre en del af klassens/SFO’s faste team og med inspiration fra Co-teaching, vil du som ressourceperson med forhåbentlig specialpædagogisk viden sammen med almenlærer/pædagog, have fælles ansvar for at planlægge, forberede, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen i klassen, så coachinggruppen kan inkluderes.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vi er beliggende tæt på grønne områder, strand samt offentlige transportmidler. Vi søger en pædagog som brænder for det pædagogiske arbejde, som er nysgerrig på praksis og som ser hverdagsrutiner lige så vigtige som planlagte aktiviteter.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
12. maj 2024 14
11. maj 2024 14
10. maj 2024 15
9. maj 2024 16
8. maj 2024 18
7. maj 2024 18
6. maj 2024 19
5. maj 2024 18
4. maj 2024 18
3. maj 2024 17
2. maj 2024 17
1. maj 2024 17
30. april 2024 17
29. april 2024 18
28. april 2024 14
27. april 2024 14
26. april 2024 13
25. april 2024 13
24. april 2024 13
23. april 2024 10
22. april 2024 10
21. april 2024 10
20. april 2024 11
19. april 2024 11
18. april 2024 11
17. april 2024 10
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 11