[xxxxx] søger pædagogisk assistent elever til opstart 24. juni 2024

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Kalundborg

Om jobbet


Drømmer du om at arbejde med børn og unge? Vil du gerne gøre en forskel, så tag en uddannelse som pædagogisk assistent i Kalundborg kommune.

Uddannelsesforløbet er med opstart pr. 24. juni 2024 og veksler mellem skoleperioder på ZBC og praktikperioder i Kalundborg kommunes institutioner og SFO/skoler. Varigheden er 2 år og 1,5 måned. Forudsætning for ansættelse er, at du er i gang eller har bestået grundforløb 2 som pædagogisk assistent. Ansættelsen ophører automatisk ved afslutning af uddannelsesforløbet.

Skole
Undervisningen indeholder pædagogiske og almene fag og finder sted på ZBC. Du kan læse mere om uddannelsen på ZBC-hjemmeside https://www.zbc.dk/ungdomsuddannelse/erhvervsuddannelse/omsorg-sundhed-og-paedagogik/den-paedagogiske-assistentuddannelse

Vi kan tilbyde:

  • Praktikforløb på en række af vores kommunale og selvejende dagtilbud og SFO/skoler inkl. specialdagtilbud. Du kan læse mere om vores dagtilbud og skoler på Kalundborg kommunes hjemmeside Børn, unge og familie (kalundborg.dk)
  • Du får løn på hovedforløbet. Løn og ansættelsesvilkår er jf. overenskomst mellem FOA og KL.
  • Hvis du er fyldt 25 år ved uddannelsesstart og har mindst 1 års relevant erhvervserfaring inden for det pædagogiske område, kan du få voksenelevløn. (Jf. overenskomst mellem FOA og KL).

Vi forventer:

  • At du er interesseret i at arbejde med mennesker
  • At du er motiveret for at udvikle dig personligt og fagligt
  • At du kan tage ansvar for dit uddannelsesforløb
  • At du er mødestabil
  • At du overholder aftaler
  • At du efterlever ansættelsesstedets værdier og retningslinjer

Hvis du er under 25 år, skal du have gennemgået grundforløb 2 fra ZBC.

Er du over 25 år, skal du være realkompetencevurderet. ZBC | Tag Erhvervsuddannelse for voksne (EUV)

Ansøgningsfrist: 19. marts 2024

Ansættelsessamtaler forventes afholdt primo april 2024.

Dokumentation
For at komme i betragtning til en uddannelsesplads, skal du vedlægge relevant dokumentation, blandt andet afgangsbevis fra folkeskolen, bevis for grundforløb, førstehjælpsbevis og brandbekæmpelse, samt evt. udtalelser.

Vi behandler kun ansøgninger, der indsendt via www.kalundborg.dk eller www.jobnet.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte PA koordinator Tina Sørensen 59535513 Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse.

Om os


Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg kommune har lanceret en podcastserien ”Karriere på Kalundborgsk”. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

----------

I Kalundborg kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID/NemID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID/NemID. Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Kalundborg

Lignende jobs

  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    Kan du undre og forundre dig over naturens mysterier, hoppe i en vandpyt, så det plasker højt, trives du med at lege ude både på varme sommerdage og kolde vinterdage, kan du spille på et instrume..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagog (elev) i Hvalsø

    Pædagog med interesse for børn og unge med autisme søges På Himmelev behandlingstilbud er vi et stort arbejdsfællesskab, som er glade for, at arbejde sammen. I fællesskab udvikler vi vores komp..
    • Pædagog
    • Hvalsø
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Grundet stigende elevantal og oprettelse af ny klasse, søger vi pr.5.aug. 2024 en uddannet pædagog på fuld tid, som vil være en del af inklusionscenterholdet på Hvidebækskolen. Er d..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Dianalund

    Pr. 1. august 2024 mangler vi en pædagog på Børneskolen. Stillingen er en deltidsstilling på 30 timer pr. uge. Kan du sige ja til flere af nedenstående udsagn, er det måske lige dig, vi står o..
    • Pædagog
    • Dianalund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 7
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 8
16. april 2024 9
15. april 2024 9
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 9
11. april 2024 9