Pædagogisk afdelingsleder til Lupinvejens børnehave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Om jobbet


Lupinvejens børnehave søger en passioneret, faglig velfunderet, hjertevarm og engageret pædagogisk afdelingsleder pr. 1. maj 2024 eller snarest derefter.

Lupinvejens børnehave er normeret til 53 børn. Vi er beliggende i Kalundborg by i et boligkvarter med naturen som nærmeste nabo. Vi har masser af udenomsplads med krat, bakker og cykelstier. Børnehavens børn og familier kommer fra mange forskellige kulturer. Vi har et tæt dagligt samarbejde med vuggestuen Labyrinten som vi deler parkeringsplads med. Børnehaven har sundfrokostordning.

Medarbejdergruppen består pt. af 5 pædagoger og 3 pædagogiske medhjælpere. Vi har løbende også pædagogstuderende i praktik. Børnehuset består af 3 stuer Papegøjerne, Boblerne og Dragerne. Vi har to stuer hvor børnene er fra 3 til 5 år og en stue med de store fra 5-6 år.

Vi er en medarbejdergruppe, der har været igennem en stor udvikling og vi har løbende fået nye kollegaer. Vi er godt i gang med at finde vores fælles pædagogiske afsæt og ønsker en afdelingsleder som vil fortsætte dette arbejde.

Brænder du for at lede en faglig stærk pædagogisk praksis, hvor du er en del af beslutningerne og samtidig arbejde ud fra et anerkendende menneskesyn for både børn, medarbejdere og forældre, så kan jobbet som afdelingsleder blive dit.

Vores nye afdelingsleder ser vi som en faglig, robust og anerkendende pædagog/leder, der med empatisk og tydelig tilgang og overblik, kan skabe et godt arbejdsmiljø for både børn og voksne.

Det er vigtigt at vores nye leder kan skabe dialog, er lyttende og medinddragende i forhold til medarbejdernes og forælderens, ideer, ønsker og trivsel.

Desuden er det vigtigt at du i samarbejde med medarbejderne og forældre vil være med til at vi sammen sætter retningen og finder vejen for børnehaven til gavn for børnene.

Som pædagogisk afdelingsleder skal du kunne balancere og prioritere din tid mellem dels at indgå i det pædagogiske arbejde i hverdagen samt løse dine øvrige ledelsesmæssige opgaver.

Din profil


Du er fagligt velfunderet, optaget af progression i pædagogikken og ser høj kvalitet i den pædagogiske praksis som en mærkesag, samt at du har erfaring med børn, der har brug for en særlig pædagogisk indsats.

Din ledelsesstil bygger på nærvær og tilgængelighed og du kan skabe retning via din evne til at guide og holder fokus på et godt arbejdsmiljø og en høj social kapital.

Du tager ansvar for og hånd om de udfordringer, der opstår. Du har gennemslagskraft, er handlingsorienteret og kan lide at arbejde med udvikling af ledelse gennem løbende justeringer af den eksisterende praksis. Du er velformuleret i både skrift og tale.

Du er bidragende og understøttende på tværs i område Midt med opgaveløsning og implementering af fælles tiltag i området. Du vil blive del af et ledelsesteam hvor vi mødes jævnligt for at blive skarpe til vores faglighed og hvor vi mener at respekt, tryghed og forskellighed er grundlæggende for udvikling af os selv og arbejdet.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du har bil, da der er mødeaktiviteter flere steder i Kalundborg Kommune.

Derfor skal du vælge os


Vi arbejder med at fastholde og udvikle den pædagogiske profil i børnehaven. Vi arbejder med læreplanerne og med ”Tegn på læring” samt med sprogtrappen i hjernen og hjertet.

Lupinvejens Børnehave er en del af dagtilbudsområde Midt, som består af 6 daginstitutioner og en dagplejegruppe. Ledelsesteamet arbejder sammen om at sikre kvaliteten af arbejdet med børn i dagtilbud efter Kalundborg Kommunes retningslinjer og den styrkede læreplan.

Løn og ansættelsesvilkår


Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst med BUPL.

Hvis du vil vide mere


Ved spørgsmål kan du kontakte nuværende afdelingsleder og konstitueret områdeleder Asta Salomonsen på telefon 20 34 37 60 eller via mail [email protected]

Du kan også tage et kig på vores hjemmeside Lupinvejens Børnehave (aula.dk)

Ansøgning


Ansøgningsfrist er tirsdag den 19. marts 2024.

Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt mandag den 25. marts 2024 fra kl. 10.00.

Evt. anden samtaler forventes at blive afholdt onsdag den 27. marts 2024 fra kl. 10.00.

Om os


I Kalundborg Kommune er vi optaget af, at vores borgere, virksomheder, foreninger og institutioner får den bedst tænkelige service. Det kan vi kun levere hvis vi har dygtige og motiverede medarbejdere. Derfor er vi dedikeret til at støtte medarbejdernes personlige og faglige udvikling, og sikre en dynamisk og fleksibel arbejdsplads.

Hos os er medarbejderne med til at gøre en forskel hver dag, sammen med ca. 3500 kollegaer. Kalundborg Kommune er placeret i noget af Danmarks smukkeste natur – og er samtidig hjemsted for en række af de industrier der bidrager mest til den danske økonomi – med vægt på biotech- og energiproduktion.
Der bor cirka 49.000 mennesker i Kalundborg Kommune, som også er hjemsted for flere og flere uddannelser, der er med til at understøtte udviklingen i kommunen.

Du kan læse mere om Kalundborg Kommune som arbejdsplads Vores medarbejdere (kalundborg.dk), finde generelle oplysninger om Kalundborg Kommune (Flyt til Kalundborg) eller lytte til vores podcast-serie Karriere på Kalundborgsk Podcast (kalundborg.dk)

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

----------

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID/NemID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID/NemID. Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg Kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Kalundborg

Lignende jobs

  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    Kan du undre og forundre dig over naturens mysterier, hoppe i en vandpyt, så det plasker højt, trives du med at lege ude både på varme sommerdage og kolde vinterdage, kan du spille på et instrume..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagog (elev) i Hvalsø

    Pædagog med interesse for børn og unge med autisme søges På Himmelev behandlingstilbud er vi et stort arbejdsfællesskab, som er glade for, at arbejde sammen. I fællesskab udvikler vi vores komp..
    • Pædagog
    • Hvalsø
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Grundet stigende elevantal og oprettelse af ny klasse, søger vi pr.5.aug. 2024 en uddannet pædagog på fuld tid, som vil være en del af inklusionscenterholdet på Hvidebækskolen. Er d..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Dianalund

    Pr. 1. august 2024 mangler vi en pædagog på Børneskolen. Stillingen er en deltidsstilling på 30 timer pr. uge. Kan du sige ja til flere af nedenstående udsagn, er det måske lige dig, vi står o..
    • Pædagog
    • Dianalund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 7
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 8
16. april 2024 9
15. april 2024 9
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 9
11. april 2024 9
10. april 2024 9