Opholdssted med fokus på relationer og høj faglighed søger medarbejdere!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løgstør

Kunne du tænke dig, at blive en del af et familiært og hjemligt opholdssted for børn og unge og brænder du for at bringe dine pædagogiske kompetencer i spil for at skabe det gode liv for det enkelte barn? Så læs med her!

________________________________________________________________

Hvem er vi?

Sallinghus er et nystartet privat opholdssted for børn og unge i alderen 8 år – 18 år, med mulighed for forlængelse i efterværn. Vores skønne hus har plads til 5 børn/unge og er placeret i den lille by Skarp Salling ikke langt fra Løgstør, hvor vi har et skønt nærmiljø med gode muligheder for vores børn og unge.

Hvordan arbejder vi?

Vi arbejder med målgrupperne tilknytningsforstyrrelser, omsorgssvigt, personlighedsforstyrrelser, ADHD og autisme-spektrum. Der er ofte tale om komorbiditet inden for denne målgruppe, hvor børnene/de unge kan have flere sammenhængende udfordringer.

Vi tilbyder støtte til vores børn og unge i familiære omgivelser, hvor dagligdagen er struktureret og tilpasset det enkelte barns behov. Vi tager udgangspunkt i den anerkendende, strukturpædagogiske og miljøterapeutiske tilgang, hvor vi ud fra den udviklingsstøttende relation opbygger en tryg base for det enkelte barn.

Vi arbejder med jeg-støttende samtaler, da det er vigtigt for os, at kunne tilbyde vores beboere en anerkendende tilgang, hvor barnet/den unge kan føle sig set, hørt og forstået, hvilket vi bestræber os på, at lykkedes med i disse samtaler.

Yderligere arbejder vi med metoden KAT-kassen, som støtte til de børn og unge, som har brug for støtte til at få sat ord på deres tanker og følelser. Vi anvender metoden til at hjælpe barnet/den unge til at forstå og udvikle kommunikation, når det handler om følelser, tanker, handlemønstre og sociale relationer gennem visuelle, konkrete værktøjer.

Hvad vil din opgave blive på Sallinghus?

Din opgave som pædagogisk medarbejder hos Sallinghus vil være, at du skal støtte barnet/den unge i hverdagen med guidning ift. opretholdelse af en stabil skolegang, agerer bindeled mellem Sallinghus og hjem, fritidsaktiviteter og sociale aktiviteter i fritiden både internt og i nærmiljøet.

Du vil indgå i en vagtplan, som inkluderer døgn- og weekendvagter samt vagter på helligdage, hvor vi også har fokus på traditionsrige og hyggelige aktiviteter.

Du skal udarbejder statusrapporter og pædagogiske behandlingsplaner med støtte fra dine kollegaer, Sallinghus’ socialrådgiver og pædagogiske leder.

Du skal deltage i opfølgningsmøder med myndighedspersoner, forældre og netværk samt i ugentlige personalemøde på Sallinghus.

Hvad forventer vi?

Det er en fordel, hvis du har en pædagogisk uddannelse – men har du fx en anden baggrund med erfaring inden for udsatte børn og unge, så hører vi gerne fra dig.

Vi forventer, at du er god til at kommunikere din faglighed – både verbalt på møder og i skrift i dagbogsnotater og statusudtalelser.

Vi forventer, at du deltager i faste personalemøder med mødepligt mm. Samt er mødestabil i vagter og i mødepligtige møder.

Vi forventer, at du er omsorgsfuld og god til at skabe relationer til vores børn og unge, samt at du kan bevare åbenheden, nysgerrigheden og empatien, selv når bølgerne engang imellem kan gå højt.

________________________________________________________________________

Der vil løbende indkaldes til jobsamtaler, da vi løbende mangler medarbejdere til vores opholdssted, så tøv ikke med at sende os din ansøgning, hvis ovenstående har vækket din interesse!

Der er tale om både fast stilling med et gennemsnit på 37 timer pr. uge og vikarstillinger efter behov.

Send en ansøgning til os på denne mail: [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Løgstør.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Løgstør
  • Mandag den 03. april 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Brønderslev

    Vi søger pr. 1. juni 2024 eller snarest derefter en pædagog, der brænder for det pædagogiske arbejde med børn og unge med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.Om jobbetDet er en fast sti..
    • Pædagog
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Pædagog i Nørresundby

    Muslingen søger pr. 1. juni 2024 eller snarest derefter en pædagog, der brænder for det pædagogiske arbejde med børn og unge med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.Om jobbetDet er en f..
    • Pædagog
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Pædagog i Aalborg

    Er du uddannet pædagog, og har du mod på at bringe dig selv i spil og indgå i tæt relation med borgerne, så har vi lige nu et meningsfuldt fuldtidsjob til dig. Botilbud DanalienBotilbud For .
    • Pædagog
    • Aalborg
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikshavn

    Vi søger 2 pædagoger/pædagogiske assistenter til Voerså Børnehus, med tiltrædelse den 1. august 2024. Stillingerne er på 37 timer pr. uge sammensat at 33 timer i Voerså Børnehus og de resterende 4 .
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Løgstør

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Løgstør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
1. maj 2024 2
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1