[xxxxx] søger pædagog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lynge

Maglebjergskolen i Allerød Kommune søger en pædagog med tiltrædelse 1. februar 2023 eller hurtigst muligt derefter. Stillingen er fast og på 37 timer om ugen.

Arbejdstiden ligger i tidsrummet mellem 8 og 16. Derudover er der mødeaktiviteter efter kl. 16 ca. 8 gange årligt, 1-2 pædagogiske lørdage og en pædagogisk weekend hver andet år.

Om os
Maglebjergskolen er en takstfinansieret specialskole for børn med svære generelle indlæringsvanskeligheder og børn med autismespektrumforstyrrelser. Skolen er opdelt i to Gange: Lille Gang med de yngste elever og Store Gang med de ældste elever. På begge gange er der klasser/grupper med børn med autismespektrumforstyrrelser og klasser/grupper med børn med svære generelle indlæringsvanskeligheder.

Skolen har i øjeblikket 74 børn fra 6 til 18 år og en SFO med 65 elever. Skolens elevtal har været stigende de sidste år og elevgruppen har også ændret sig. Elevgruppen med autismespektrumforstyrrelser vokser, hvilket betyder at opgaven inden for dette felt fylder mere i skolens samlede opgave. Vi er optaget af, at skabe sammenhæng mellem undervisningens og SFO-tidens tilrettelæggelse – både med fokus på intentionerne i folkeskolereformen men også med omtanke for børnenes særlige behov og mangeartede vanskeligheder.

Børnene er inddelt efter alder og/eller funktionsniveau i mindre klasser – pt. er der 11 klasser med 6-11 elever i hver. Vi lægger stor vægt på, at vi er én skole med én fælles opgave, nemlig at sikre læring, trivsel og udvikling for alle elever, både i undervisning og i SFO, og vi har et stort fokus på at skabe et fælles fagligt fundament for vores tilgang i mødet med eleverne/børnene.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Du kan læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag her Leder- og medarbejdergrundlag.

Om stillingen
Du bliver ansat til hele huset, men den ledige stilling er i en af vores klasser med elever med svære generelle indlæringsvanskeligheder på Store Gang. Du vil indgå i et tæt samarbejde med skolens øvrige lærere, pædagoger, medhjælpere og terapeuter.

Om dig
Du forventes at,
  • have faglig interesse for elever med vidtgående indlæringsvanskeligheder og elever med autismespektrumforstyrrelser
  • kunne sætte faglige og fællesskabende mål og tilrettelægge dagligdagen ud fra disse.
  • gå aktivt ind i planlægningen og udførelsen af undervisningen/aktiviteterne sammen med dine kollegaer i et tæt og forpligtende teamsamarbejde
  • have øje for elevernes ressourcer og sætte dem i spil
  • være god til at skabe relationer, motivere eleverne samt bevare roen og tålmodigheden i alle situationer
  • kunne arbejde struktureret og være parat til at justere på dagsplanen, hvis der bliver behov for dette
  • kunne samarbejde med og have tæt kontakt til forældrene og se dem som en ressource
  • have kendskab til IT på brugerniveau
  • have blik for din egen position i et tværprofessionelt samarbejde og kunne bidrage til dette med en positiv tilgang
  • du kan formulere dig fagligt, også på skrift.


Derfor skal du vælge os
Vi er en skole som har et stort fokus på både medarbejdernes og elevernes trivsel. Vi har et særligt fokus på elevernes mestring af færdigheder, færdigheder de kan bære med sig i deres videre liv efter folkeskolen. Det er et fokus vi vil arbejde videre med de kommende skoleår. Vi har en Low Arousal tilgang til vores elever, det har vi et ønske om at fastholde og styrke.

Vi møder vores elever med nysgerrighed og med en anerkendende og respektfuld tilgang. Vi ser forældre som vigtige samarbejdspartnere med en stor viden om deres eget barn, en viden vi som skole kan lære af. Vores udgangspunkt er altid, at forældrene, som vi, vil det bedste for barnet/eleven. Skolen har derudover et særligt fokus på læring og bevægelse, et fokus vi har et ønske om, at du skal være med til at videreudvikle sammen med dine kollegaer.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med fagligt engagerede kollegaer. Du vil indgå i et spændende og alsidigt samarbejde med skolens øvrige fagpersoner samt forældre. Du vil komme til at indgå i et team bestående af lærere, pædagoger, medhjælpere og skolens øvrige ressourcepersoner.

Er du interesseret?
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Kim Rasmussen på 48 12 79 32 eller souschef Carina Hasselby på 48 12 79 31 for at høre nærmere om stillingen.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 29. januar 2023.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende og indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst for pædagoger.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3855d6e2)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Lynge.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Lynge
  • Søndag den 29. januar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Stavnsholtskolen i Farum søger 2 pædagoger til kommende skolestartere og videreudvikling af vores gruppeordnings Z-klasserække. Vi er pt. et gruppeordnings-team på 24 lærere og pædagoger, der har b..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Børnehuset Elva søger 2 engagerede, nærværende og fagligt funderede pædagoger 37 timer i faste stillinger i vuggestuerneSå er du vild med at skabe det gode børneliv for børn i alderen 0 til 6 år?Bl..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Vi søger en engageret pædagog til Selskov Børnehus, som vil være en del af det fortsatte arbejde med at udvikle et integreret dagtilbud. Stillingen er på 37 timer i børnehaven med start 1. juni 202..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Allerød

    Vil du være en del af holdet af voksne, som sammen skal sikre vores Maxi-børn den trygge overgang til Mini-SFO? I Blovstrød Børnehus har vi valgt at samle de ældste børn, som har deres sidste år i .
    • Pædagog
    • Allerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Lynge

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Lynge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0