Tilbud for Autismespektrumforstyrrelser - Sødisbakke søger en socialpædagog med erfaring i arbejdet omkring beboere m...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Mariager

Nu har du chancen...

Kan du bidrage med din erfaring samt praktisk –og teoretisk viden, i den kontinuerlige udvikling af en professionel, struktureret og velorganiseret hverdag for vores tilbud, til glæde for beboere, dine kollegaer og dig selv? Så er muligheden for et spændende job lige her.

Om jobbet:
Din funktion vil bestå i at indgå i det daglige pædagogiske arbejde, med fokus på borgernes trivsel og den fortløbende udvikling af praksis. Med denne stilling ønsker vi en medvirkende til at sikre kontinuitet, høj faglighed og øgede kompetencer på Kuben. Du vil derudover være sparringspartner med Kubens øvrige pædagogiske personale.

Forventninger til dine kvalifikationer:
  • Uddannet Pædagog
  • Indgående kendskab og erfaring med målgruppen.
  • Erfaring med lovgivning, herunder magtanvendelser og dokumentation heraf.
  • kendskab til det døgndækkende område.

  • Arbejder systematisk og med et godt overblik.
  • Har øje for Kerneopgaven.


Forventninger til dig som menneske:
Du bliver en del af et tilbud, der vægter det psykiske arbejdsmiljø højt. Dette oplever du blandt andet ved, at vi har et smil på læben, har en positiv indstilling til opgaverne samt en god kollegial kommunikation. Vi ønsker derfor en kollega, der kan kende sig selv i nedenstående udsagn: Du er anerkendende: Du kan lide relations arbejde og udviser nærvær og omsorg for alle borgere i vores tilbud. Du er nysgerrig: Du bringer din faglighed i spil og er nysgerrig på andre fagligheder i tilbuddet. Du udviser engagement og kan være med til at tænke faglige tanker, til gavn for beboerne. Du er loyal: Du kan samarbejde og vægter fællesskabet. Du er ordentlig: Du arbejder systematisk og struktureret.

Vi tilbyder:
  • Et godt arbejdsmiljø med nøgleord som fleksibilitet, arbejdsglæde, samarbejde på tværs af afdelingerne og åbenhed.
  • Et tilbud, hvor kerneopgaven er i højsædet, og hvor vi samarbejder om at løse de opgaver, der kommer til os.
  • En ledelse, der er lydhør overfor ideer og løsninger, der kan glæde både borgere og den faglige udvikling.
  • Et spændende arbejde med alsidige opgaver.
  • Et netværk på tværs af tilbuddet og Sødisbakke.


Om Kuben:
Kuben er en afdeling under Skovbo/Kuben som er et socialpædagogisk døgntilbud for voksne mennesker med Autismespektrumforstyrrelser. Tilbuddet rummer 24 døgnpladser på 3 afdelinger, hvor den daglige opgave varetages af 100 medarbejdere. Vi har en rigtig god normering, der gør at vi kan gøre en forskel og det er trygt at gå på arbejde. Kuben som du bliver en del af har ca. 30 medarbejdere og 3 borgere på nuværende tidspunkt.
Målgruppen der bor på Tilbuddet, Skovbo/Kuben, ligger på et udviklingsniveau mellem 3 måneder og op til 4-5 år, og i leveår er de mellem 18 og 74 år. Borgerne på Skovbo/Kuben har brug for hjælp til alle hverdagens gøremål, lige fra hjælp med hygiejne og til at skabe en meningsfyldt hverdag med aktiviteter, der taler til den enkelte.
Der arbejdes ud fra et helhedsorienteret perspektiv, hvor aktivitet og beskæftigelse indgår i et samlet tilbud. Dette, for at imødekomme beboerens behov for tryghed, i form af et genkendeligt, forudsigeligt og struktureret miljø.
Du vil blive udfordret fagligt og personligt i det pædagogiske speciale. Mennesker med udviklingshandicap og diagnoser inden for ASF er ofte udfordrede i overgange. Derfor vil arbejdsgangen tale ind til dine pædagogiske evner og parathed til ændring og omstilling.

Kan du se dig ind i ovenstående og kan du med din faglighed gøre en forskel for vores borgere og bidrage til det tværfaglige arbejde i Tilbuddet og har du lyst til spændende og alsidige opgaver – udfordringer – udvikling fagligt og personligt, så skriv en ansøgning til os.

Stillingen er på 37 timer fordelt på hverdage fra kl. 07.00 - 15.00.

Løn i henhold til gældende overenskomst.

Vi afholder samtaler løbende, for at finde det bedste match ind i opgaven. Ansættelse er snarest muligt eller efter aftale.
Yderligere oplysninger kan indhentes ved:

Pædagogisk koordinator Kuben
Trine Lillelund
Mobil 40202690

Afdelingsleder Kuben
Penille Schuster
Mobil 30 52 48 55

_______________________________________________________________________________________

Om Området for Voksne med Udviklingshandicap – Sødisbakke
Området for Voksne med Udviklingshandicap - Sødisbakke er en del af Specialsektoren i Region Nordjylland. Der bor på Området for Voksne med Udviklingshandicap – Sødisbakke i alt ca. 130 borgere, som understøttes af en samlet medarbejderstab på ca. 525 medarbejdere, der alle i et tværfagligt samarbejde bestræber sig på at give disse borgere et liv fyldt med glæde og livskvalitet.

Området er opdelt i fem specialiserede botilbud og et aktivitets- og samværstilbud. Det enkelte tilbud ledes af en tilbudsleder samt et antal afdelingsledere. Området er ledet af en områdechef.

De seks pædagogiske tilbud supporteres af områdets Servicefunktioner, herunder Administration, Køkken, Vaskeri, Rengøring og Teknisk afdeling samt ledelsesunderstøttende funktioner under Udvikling og Kommunalt Samarbejde.
Vil du vide mere kan du orientere dig i følgende… Hvis du har lyst til at møde nogle af Specialsektorens medarbejdere, så kig med her:

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Mariager.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Mariager
  • Søndag den 01. oktober 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Frederikshavn

    Dagtilbuddet Aktiviteten & Røret i Sæby søger en pædagogisk eller sundhedsfaglig medarbejder til barselsvikariat 32 timer/uge.Vil du beskrive dig selv som fagligt engageretSå er det måske d..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Aalborg

    Brug din sommer på at gøre en forskel og få et unikt indblik i arbejdet med beboere med dobbelt sansetab.Vil du finde ud af, om døvblindeområdet er noget for dig? Eller ved du det allerede og h..
    • Pædagog
    • Aalborg
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikshavn

    Torslev Skole i Østervrå søger pr. 1. august 2024 en faglig dygtig pædagog til en midlertidig stilling på 15 timer ugentligt i skolen. Stillingen er indtil videre gældende i kommende skoleår med op..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikshavn

    Hvem er vi?Børnehuset Pilekvisten er en integreret institution med gennemsnitlig 32 vuggestuebørn og 65 børnehavebørn. Huset er opdelt i 2 vuggestuegrupper og 3 børnehavestuer. Fysisk ligger vu..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Mariager

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Mariager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1