Dus-leder til Gl. Lindholm Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

På Gl. Lindholm Skole søger vi en leder til vores DUS - en leder, der kan lede og tage medansvar for den pædagogiske udvikling i vores hverdag både i grundskolen og i vores specialklasserækker. Som DUS-leder på Gl. Lindholm Skole får du det overordnede ansvar for alle pædagoger såvel i grundskolen som i specialklasserækken i tæt samarbejde med DUS’ens afdelingsledere.

Vi søger en leder, der brænder for ledelse, og har du lyst til at indgå i et ledelsesteam, hvor vi arbejder målbevidst, er nysgerrige på nye opgaver og evner samarbejdet kunst på alle niveauer samt har øje for inklusion i ordets brede forstand.

Vi søger pr. 1. august en DUS-leder til Gl. Lindholm Skole, der er fuld af energi, målrettet, tydelig og som trives i en omskiftelig hverdag med en god blanding af såvel administrative som pædagogiske opgaver.

Stillingen omfatter arbejde i almenskolen og specialklasseafdelingen.

Skolen er afdelingsopdelt og arbejder i selvstyrende teams. Vi er ca. 125 ansatte fordelt på lærere, pædagoger og teknisk/administrativt personale. Du få medansvar for personaleledelse af skolens 40 pædagoger.

På Gl. Lindholm Skole har vi i specialafsnittet både en G-klasserække og en VoLiS-klasserække fra 0. kl. til 11. kl. for elever med henholdsvis generelle indlæringsvanskeligheder og for elever som udviser typisk tegn på tilknytnings-, regulerings- og mentaliseringsvanskeligheder. Der er pt. indskrevet 80 elever på skolen. I afdelingen er der ansat 37 medarbejdere i specialafsnittet fordelt på 22 lærere og 12 pædagoger. Du vil få ansvaret for fritidsdel (DUS). Du vil skulle indgå i et tæt samarbejde med skolens afdelingsledere, hvor I blandt andet sammen skal sikre høj kvalitet i specialklasserækken.
Grundskolens Dus er kendetegnet ved høj faglighed og målrettethed. Dus’en arbejder ud fra "Fælles mål for Dus". Dus’en er placeret på tre matrikler, med to afdelingsledere. I DUS er der i tilknytning til dussen en lille hal. Dus’en er certificeret Idrætsdus og er også aktiv i projektet Børn i Sund Balance.

På Gl. Lindholm Skole vil du komme til at indgå i et miljø præget af høj faglighed og vilje til fortsat udvikling. Vi har valgt glæde, læring og sammenhold som vores værdigrundlag, hvilket danner et godt grundlag for vores pædagogiske arbejde.

Hovedopgaven bliver at sikre et fritidstilbud med høj kvalitet, hvor trivsel og læring går hånd i hånd. Der vil være fokus på inklusion og samarbejde mellem grundskole og specialklasserækken, samt sikre en god sammenhængende skoledag. Som Dus-leder skal du være med til at sikre gode overgang mellem dagtilbud og skole.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med personaleledelse og arbejdet med specialklasser og DUS-området.

I øvrigt opslås stillingen i overensstemmelse med Aalborg Kommunes principper om Learning Pipeline, som du kan læse mere om her https://www.nogetathavedeti.dk/ledelsesmodel

Vi søger en afdelingsleder, der har lyst til at samarbejde om at udvikle specialklasserækkerne på Gl. Lindholm Skole

Vi forventer, at du:
? Har en pædagoguddannelse og gerne erfaring med ledelse
? Har viden inden for specialpædagogik herunder I-klasserne og VoLiS i Aalborg Kommune.
? Arbejder struktureret og motiveres ved at have styr på opgaver og deadlines
? Evner at være nærværende og handlekraftig
? Kan være i helikopter og skabe overblik
? Har flair for og lyst til at arbejde med administration herunder økonomi
? Kan være sparringspart for medarbejderne, også i elevsager
? Kan sikre en tydelig kommunikation herunder at stå frem og fremstå tydelig og overbevisende
? Kan se potentialet i forhold til alle børn og møde dem og deres forældre med nærhed og respekt - dér hvor de er
? Vil, og kan, understøtte et konstruktivt samarbejde mellem specialklasserne og grundskolen
? Vil, og kan, understøtte et konstruktivt samarbejde mellem skolen og dagtilbud
? Er modig og begge har ben solidt plantet på jorden.
? Ser muligheder med kulturel mangfoldighed.
? Er omhyggelig og følger sager til dørs
? Har humor og let til smil

Vi tilbyder:
? En skole med faglige kompetente medarbejdere
? En stor skole, med forskellige elevgrupper og forældre
? En kultur hvor den professionelle relation til det enkelte barn er i centrum
? En arbejdsplads, hvor det tværfaglige samarbejde vægtes højt og mærkes i dagligdagen
? En arbejdsplads med fokus på glæde, læring og samarbejde
? En forpligtende og humørfyldt hverdag
? En afvekslende og spændende mangfoldig arbejdsplads i udvikling
? En skole, der vil og kan inkludere elever
? En skole med et tæt dialogisk forældresamarbejde og en positiv skolebestyrelse
? Et ledelsesteam hvor sparring, meningsudveksling og samarbejde er i højsædet og hvor der er plads til at du kan sætte dit aftryk med udviklingen af fritidsområdet
? Arbejdsopgaver og problemstillinger, der udvikler dig som leder.

Som leder i Aalborg Kommune indgår man i ledelsesteamet på egen skole. Det forventes, at man deltager aktivt i samarbejdet mellem skoleområdets ledere og med ledere på tværs af skolevæsenet. I Dus’en vil du komme til at arbejde tæt med to afdelingsledere. Du vil ligeledes komme til at arbejde tæt sammen med skolens afdelingsleder for specialklasseafdelingen.

Ansøgere med ledelseserfaring foretrækkes, herunder erfaring og viden om elever med særlige behov.

Oplysninger om skolen og skolevæsenet kan ses på skolens hjemmeside: gllindholm-skole.aula.dk/ og på Skoleforvaltningens hjemmeside: Nogetathavedeti.dk

Praktiske oplysning:
Forud for endelig ansættelse i stillinger, hvor medarbejderen er i kontakt med børn og unge under 15 år, indhentes straffe- og børneattest.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte skoleleder Henrik Hiis på 25 20 01 22 for en snak om jobbets indhold og skolen. Du er ligeledes velkommen på besøg for møde os og se vores fysiske rammer.

Lønnen:
Lederstillingen er omfattet af aftale om lokal løn og indgået forhåndsaftale i Aalborg Kommune. Øvrige ansættelsesforhold efter gældende overenskomst indgået med KL.

Send ansøgning:
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Tidsplan:
Ansøgningsfrist tirsdag 1. juni
Udvælgelse torsdag den 6. juni
1. samtale 8. juni
2. samtale 13. juni

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen

Arbejdsstedets adresse
Lindholmsvej 65, 9400 Nørresundby

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b01457c9)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nørresundby
  • Mandag den 29. maj 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Frederikshavn

    Vi søger pr. 1 juli 2024 en pædagog/pædagogisk assistent på 37 timer om ugen til Vuggestuen Regnbuen i Dagtilbudsområde Nord. Stillingen er fuldtidsstilling.Lader du dig let smitte af børns glæ..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Mariager

    Højbo søger 2 pædagoger til faste stillinger på 37 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. juli 2024 eller snarest muligt.Er du pædagog eller har erfaring med målgruppen og har lyst til at udfor..
    • Pædagog
    • Mariager
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Frederikshavn

    Brænder du for at arbejde med 0 - 6 årige børn og har du lyst til at være en del af vores engagerede personalegruppe i Hørby Børnehus? Så har vi pr. 5. august 2024 et barselsvikariat som pædago..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikshavn

    Frydenstrandskolen, afdeling Abildvej i Frederikshavn søger pr. 1. august 2024 en engageret pædagog til en fast stilling på 32 timer ugentligt til almen SFO/skole.Frydenstrandskolen er en skole..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
14. maj 2024 8
13. maj 2024 7
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1