Er du pædagog og optaget af det gode børneliv? Så mangler vi dig i vores børnehave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Vores pædagoger arbejder med børn, fordi det giver mening at gøre en stor forskel i børnenes første 6 leveår. Som pædagog har du rig mulighed for at forme, danne og udvikle børnene.

For at du kommer godt fra start har vi et introduktionsprogram til dig, når starter hos os. Der vil være gode kollegaer at sparre med, og vi lægger vægt på en synlig ledelse som er nærværende, giver faglig ledelse tæt på, sparring og refleksion der skaber mulighed for udvikling.

Om jobbet
Er du optaget af et børneliv, der består af nærvær og omsorg i børnehøjde? Og vil du være en del af et arbejdsmiljø, der er præget af smil, humor, glæde, men også nysgerrighed og et stort engagement for kerneopgaven. Så skal du vælge at blive pædagog hos os i Børnehuset Træet.

Børnehuset Træet er en integreret institution, og du vil blive en del af et børnehus, hvor nysgerrighed, leg og læring går hånd i hånd. Vores dygtige pædagoger, går på arbejde for at skabe de bedste rammer for et godt børneliv, og der vi vil gå forrest med et børnehus, hvor de voksne er lyttende, omsorgsfulde og aktivt deltagende i dagens aktiviteter.

Som pædagog vil du derfor se frem til at
  • Vi har fokus på, at give alle børn deltagelsesmuligheder både i større og mindre fællesskaber. Vi arbejder stueopdelt, på tværs af stuerne og i mindre grupper. Vi understøtter børnenes individuelle udvikling gennem direkte guidning af det enkelte barn eller børnegruppe, andre gange skal det enkelte barn eller børnegruppe skærmes. På denne begge måder arbejder vi hen imod barnets deltagelsesmuligheder i fællesskaberne.
  • Udelivet er noget vi dagligt bruger som et læringsrum for børnene. Vi er optaget af, hvordan udelivet kan bidrage til børnenes læring, trivsel, udvikling og dannelse, og vi går i den sammenhæng meget på ture i nærområdet som legepladser, Espelunden, Vestvolden mv. Vi stikker hovedet ind i busken eller vender en sten for at finde dyr, ligger på en græsplæne og kigger på skyer, som kan danne baggrund for en fortælling.
  • Vi vægter at skabe et nærværende og omsorgsfuldt læringsmiljø for børnene, hvor vi sammen med børnene kan være nysgerrige på hverdagens finurligheder


For at du kommer godt fra start har vi et introduktionsprogram til dig, når starter hos os. Der vil være gode kollegaer at sparre med, og vi lægger vægt på en synlig ledelse som er nærværende, giver faglig ledelse tæt på, sparring og refleksion der skaber mulighed for udvikling.

Din profil
Pædagog, der vil skabe nærvær i børnehøjde

Vi ved ingen medarbejder kan det hele, men vi kigger efter dig, der er uddannet pædagog, og som kan supplere vores arbejde med det gode børneliv

  • Vi arbejder med en anerkendende, nærvende og omsorgsfuld tilgang til både børn og voksne.
  • Vi hjælper hinanden med at skabe overblik, stabilitet og ro for børnenes hverdag. Det gør vi med en synlig og tydelig organisering af personale.
  • Vi hilser på hinanden, når vi mødes på gangene og på legepladserne. Vi kommunikerer med hinanden og forældrene på aula. Det kan f.eks. være dagssedler, referater, indkaldelse til møder mv.
  • Vi samarbejder med forældrenet for at sikre bedst mulige betingelser for barnets trivsel, læring, udvikling og dannelse.


Du kan både komme med erfaring, men du må også gerne være nyuddannet. Vi har plads til dig.

Derfor skal du vælge os
I Børnehuset Træet arbejder vi med børn, fordi det giver mening

Vores pædagoger arbejder med børn, fordi det giver mening at gøre en stor forskel i børnenes første 6 leveår. Som pædagog har du rig mulighed for at forme, danne og udvikle børnene.

Vi kan ikke det hele, men vi er særlig stolte af (hvis du spørg os) at være
  • et hus som er i udvikling, fordi vi har fokus på udvikling af praksis gennem refleksion og sparring og justering af læringsmiljøer - derfor får du rig mulighed for at sætte netop dit præg på hverdagens pædagogiske praksis sammen med dine kollegaer
  • et hus, hvor er der plads til forskelligheder, og hvor pædagoger såvel som pædagogmedhjælpere får medansvar, og medindflydelse på dagligdagens projekter og gøremål
  • et hus, der har fokus på nysgerrighed med blik for refleksion som en naturlig del af hverdagen
  • et hus, hvor vi gerne vil værne om vores medarbejdere, så derfor har vi en sundhedsordning.


Derudover er vi et hus, der kan lide at være sammen, grine og være nysgerrige på hinanden som mennesker.

Børnehuset Træet er en integreret institution fordelt i to huse. Børnehavehuset huser ca. 80 børn og vuggestuehuset ca. 36 børn.

Børnehaven ligger placeret på Brandholms Allé 31, 2610 Rødovre, kun et busstop fra Rødovre Centrum.

Vi er en institution, der er optaget af at skabe en fælles pædagogisk hverdag, som tager afsæt i det gode børneliv.

Vi mangler en uddannet pædagog til vores børnehave pr 01.04.2023. Stillingen er på 35 timer og besættes så hurtigt som muligt. Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Du er velkommen til at ringe til leder Chili Brandorff på 30768845, hvis du vil have en rundvisning eller har spørgsmål til stillingen.

Løn og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere
Se mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte leder Chili Brandorff på 30 76 88 45.

Ansøgning
Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 3. marts 2023. Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.

xxxx

Om os
Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.

Sags-Id: 175.0000004703443

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=fc095c19)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Rødovre
  • Lørdag den 04. marts 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Karlslunde Skole er en velfungerende skole med snart 445 glade og engagerede elever fra 0. til 9.klasse i to spor, to modtageklasser for de 14-18-årige og en SFO med omkring 170 børn. Vi er en dygtig og engageret medarbejderstab, hvor det sociale sammenhold, fleksibilitet og hjælpsomhed er stor.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Mosebo er en lille børnehave med tre stuer, som er aldersblandede. Vi er et sted mellem 18 og 23 børn på stuerne hen over året. Det skaber et hyggeligt miljø hvor der er god stemning, og man er tæt på alle børn og forældre. Vi er to pædagoger på hver stue, suppleret med dygtige og erfarne medhjælpere.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Naturbussen er en satellit til Mosebo Børnehave. Vi er placeret i et lokale på Mosedeskolen. Her kan børnene komme fra 6.45 til 8.30 hvor der er en fast morgenåbner. Herefter går hele gruppen ud til bussen og kører på tur på hele Sjælland, indtil de er hjemme igen ca. kl.15.00.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 8
23. april 2024 13
22. april 2024 18
21. april 2024 18
20. april 2024 18
19. april 2024 19
18. april 2024 19
17. april 2024 17
16. april 2024 16
15. april 2024 17
14. april 2024 17
13. april 2024 17
12. april 2024 17
11. april 2024 19
10. april 2024 17
9. april 2024 12
8. april 2024 12
7. april 2024 8
6. april 2024 9
5. april 2024 10
4. april 2024 10
3. april 2024 10
2. april 2024 9