Skarpe analytikere til nyoprettet analyseteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at skabe rammerne for fremtidens rekruttering til værnepligten og forsvarets uddannelser? Har du mod på at arbejde i en stor og alsidig samfundsbærende institution med traditioner og holdninger? Er du analytisk tænkende, god til at se sammenhænge og ser du muligheder, hvor andre ser begrænsninger? Så er du måske en af vores tre nye akademiske medarbejdere i Center for Rekruttering og Karriere.

Vi søger tre analytisk stærke medarbejdere til udfordrende og selvstændige stillinger som sagsbehandlere i Selektionssektionen på Nyholm (København) og til Værnepligtssektionen i Ballerup. To af stillingerne er placeret på Nyholm og en i Ballerup. De tre nye medarbejdere kommer til at indgå et nyoprettet tværgående analyse- og udviklingsteam med mulighed for stor personlig og faglig udvikling – og ikke mindst at få et indgående indblik i hele værnepligts- og udvælgelsesområdet.

Om os

Selektionssektionen:
Vi er placeret i København på det historiske og smukke Nyholm omgivet af vand og med udsigt til Amalienborg og Operaen. Sektionens vigtigste opgave er at teste og udvælge de bedst egnede kandidater til Forsvarets og Beredskabsstyrelsen uddannelser og øvrige faste militære stillinger. Sektionen består af cirka 45 medarbejdere fordelt på fire faglige teams med psykologer, læger, sygeplejersker, kontorassistenter og militære medarbejdere. Du kommer til at få berøring med alle aspekter af udvælgelsesopgaven på tværs af de fire teams. Teamet, du skal arbejde i, består af en teamleder og 10 øvrige civile og militære medarbejdere.

Værnepligtssektionen:
Vi har til huse i Ballerup. Det er værnepligtssektionen, som sørger for at unge, som er fyldt 18 år, bliver indkaldt til session på Forsvarets Dag og det er værnepligtssektionen, der sætter retningen for, hvordan de unge udvælges, afprøves og fordeles til Forsvarets og Beredskabsstyrelsens mange værnepligtshold og linjer.
Sektionen består af 15 civile og militære medarbejdere, fordelt på to teams. Du vil indgå i teamet, som indkalder til session, men vil medvirke til analyse- og udviklingsopgaver for hele sektionen samt indgå i et samarbejde med selektionssektionen, som vi har mange snitflader med.

Om stillingen

Du vil sammen med de øvrige akademiske medarbejdere indgå i et analyseteam, som støtter cheferne for Rekrutteringssektionen, Selektionssektionen og Værnepligtssektionen med komplekse analyser og udviklingsopgaver relateret til det kommende forsvarsforlig, herunder kønsfælles værnepligt, øget brug af digitalisering, procesoptimering og juridiske forhold.

Dine opgaver løses gennem udarbejdelse af beslutningsoplæg, koordination og høring af sager på tværs af personalestyrelsen og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet samt deltagelse i arbejdsgrupper og koordinationsfora.

Vi er en alsidig arbejdsplads med både yngre og ældre særdeles kompetente medarbejdere. Omgangstonen er uformel og vi prioriterer fællesskabet, det sociale, trivslen og arbejdsmiljøet højt.

Om dig

Du er akademiker med gode analytiske evner. Du skal kunne trives med nye udfordringer, og med at begive dig ud i ukendt analyseterræn. Til gengæld er du omgivet af kompetente og fagligt alsidige kolleger, der altid står klar til at sparre om faglige problematikker.

Du skal have gode skriftlige og mundtlige kommunikative færdigheder, og du skal formå at formidle det komplekse kort, præcist og enkelt, således at beslutninger kan træffes på baggrund af dit oplæg.

Du er generalist og har et overordnet kendskab til samfunds- og forsvarsrelevante emner. Du skal trives med en høj grad af selvstændighed og kunne trives i en hverdag, hvor opgaver og prioriteringer hurtigt kan skifte. Du bidrager personligt til at skabe en positiv og engageret atmosfære og har en konstruktiv tilgang til de stillede opgaver.

Det vigtigste er, at du kan se dig selv i et tværfagligt team med fokus på at levere gennemarbejdede og analytisk stærke produkter.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Som akademiker bliver du ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Afhængig af dine kvalifikationer er der mulighed for at forhandle tillæg i forbindelse med ansættelsen. Det er til jobbet tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat i Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, herunder arbejdsopgaver, er du velkommen til at kontakte chefen for Værnepligtssektionen (Ballerup) orlogskaptajn Torben Nielsen på telefon 7281 9275 eller chefen for Selektionssektionen (Nyholm) major Karsten Grejsen på telefon 7281 9274.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 7281 9178.

Du er desuden meget velkommen til at få en personlig og uforpligtende rundvisning/samtale med ovennævnte i Ballerup og/eller på Nyholm enten før eller efter ansøgning, så vi kan få lov at fortælle dig om vores spændende og unikke virksomhed.

Ansøgningsfristen er den 5. marts 2023.
Samtaler forventes afholdt løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.
Ansættelse er snarest muligt, men tilpasses den rette kandidat.

Vi vil bede dig om at søge via linket. For at komme i betragtning, bedes du vedhæfte din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser mv.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
Vi rekrutterer og fastholder kompetente ansatte til mere en 40 uddannelser og 20.000 stillinger for Danmarks sikkerhed, og vi yder en helt særlig indsats over for vores veteraner og deres familier. Vores verden drejer sig om den operative kerneopgave, og vi understøtter alle lige fra den værnepligtige til forsvarsministeren.

Vi har et stærkt tværfagligt HR-miljø med fokus på udvikling. Når den operative virkelighed ændrer sig, gør vi det samme. Det kræver mere end almindelig HR.
Vi har hovedsæde i Ballerup med decentrale partnerelementer og rekrutteringscentre rundt om i hele landet.
Se evt. mere om os på forpers.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København K
  • Søndag den 05. marts 2023

Lignende jobs

  • Forsker i København

    Bliv Researcher i Danmarks største netværksvirksomhed Skal du have have et sabbatår og kunne du tænke dig at arbejde i et ungt og ambitiøst team hos Da..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Og har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Så er du måske vores nye .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Og vil du gerne være en del .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Vil du gerne bidrage til at styrke og udvikle landets erhvervsuddannelser? Og er du dygtig til forskning, udvikling og undervisning på det pædagogiske område? Så er du måske vores nye kollega.P..
    • Forsker
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0