Pædagogisk Ressource Team (PRT) søger nye ressourcepædagoger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet
Vil du være med til at sikre høj kvalitet i de pædagogiske læringsmiljøer for alle børn?
Har du kompetencer i forhold til at sikre deltagelsesmuligheder for børn i udsatte positioner?
Motiveres du af at understøtte læring for både børn og de professionelle omkring dem?
Så kan du være vores nye ressourcepædagog.


Rødovre Kommune er en moderne og mangfoldig velfærdskommune i vækst. Flere børnefamilier vælger at bo hér og i takt hermed vokser Dagtilbudsområdet og kompleksiteten. Som I alle dele af landet, har vi også i Rødovre brug for at sikre, at alle børn trives, udvikler sig og lærer i vores dagtilbud – ikke mindst når det drejer sig om børn, hvis vilkår for deltagelse kan være udfordrede. Vi skal derfor lykkes med at finde gode måde at integrere specialpædagogiske tilgange og systematik i det almenpædagogiske samt vedligeholde et stærkt og fagligt velfunderet børnesyn.
Det vil du, sammen med det Pædagogiske ressource Team, være en vigtig del af, at vi lykkes med.

Børne- og Kulturforvaltningen, Dagtilbudsområdet
Dagtilbud i Rødovre Kommune består af 21 selvstændige dagtilbud Dagtilbudsområdet er kendetegnet ved stor mangfoldighed og rummer dagtilbud med forskellige profiler. 3 af vores dagtilbud har §4 pladser, som tilsammen rummer 22 ressourcepladser.

Du bliver en del af et Pædagogisk Ressource Team på i alt 13 ressourcepædagoger. Du vil have opgaver på de enkelte dagtilbud og vil bruge størstedelen af din arbejdstid på at samarbejde med medarbejdere og ledere på de enkelte dagtilbud om at sikre stærke læringsmiljøer for netop deres børnegrupper. Der vil være tale om opgaver målrettet enkeltbørn, grupper og pædagogiske temaer, hvor alle opgaver har et fokus på, hvordan det pædagogiske personale kan sikre deltagelsesmuligheder for alle børn.

Det Pædagogiske Ressource Team arbejder i dagligdagen tæt sammen med faglig leder og faglig koordinator for teamet. Endvidere er de vigtige samarbejdspartnere ind i opgaven pædagogiske konsulenter, småbørnsteamet på PPR bestående af psykologer, talehøre-konsulenter, fysioterapeuter og ergoterapeuter.

Teamet er præget af høj faglighed, stor motivation og fokus på udvikling af kerneopgaven. Vi mødes til personalemøder, faglig refleksion og får supervision.

Du skal således trives med at komme på forskellige matrikler, have forskelligartede opgaver henover en uge og skulle bidrage på forskellige niveauer i organisationen.

I det Pædagogiske Ressource Team er vores fornemmeste opgaver følgende:
  • At kortlægge og analysere barnets og børnefællesskabets udviklingspotentialer
  • At kunne gå foran, ved siden af og bag ved det pædagogiske personale – og vide hvornår hvilken position skaber størst effekt
  • At få etableret systematik i forhold til at sikre refleksion og evaluering af indsatser
  • At vi understøtter gode udviklingsprocesser i de enkelte dagtilbud
  • At vi understøtter inklusionsdagsordenen og er gode til at se muligheder og finde løsninger


Når du starter hos os, bliver du klædt godt på til opgaven. Vi har et introduktionsprogram klar til dig. Det betyder, at du får mulighed for tæt sparring af den faglige koordinator, som kan hjælpe dig i starten af ansættelsen.

Din profil
En nysgerrig og engageret ressourcepædagog der evner at arbejde i opgaver med høj kompleksitet
Du er en erfaren pædagog, gerne med erfaring fra både almen- og specialområdet. Du arbejder metodisk, er grundig i dine observationer og kan omsætte disse til anbefalinger ift. konkrete indsatser. Når der er behov for, at du går forrest i aktiviteter med børnegruppen, trives du også i denne rolle.
Vi er i gang med en løbende udviklingsproces i forhold til konceptet for det Pædagogiske Ressource Teams arbejde. Teamet er involveret i denne udvikling og der vil være mulighed for at prøve nye tilgange og rammer af. Vi forventer, således at du har lyst til at tage medansvar for udviklingen og har lyst til at bidrage til den faglige udvikling på Dagtilbudsområdet i Rødovre Kommune.

Vi ved, at ingen kan alt, men vi kigger efter dig som:
  • Har solid erfaring som pædagog på Dagtilbudsområdet.
  • Har et grundigt kendskab til den styrkede pædagogiske læreplan og viden om, hvordan evalueringskultur udvikles og vedligeholdes i praksis.
  • Har vejledningserfaring.
  • Har viden om hvordan specialpædagogiske tilgange og metoder kan implementeres i det almenpædagogiske.
  • Er en sikker kommunikator både mundtligt og på skrift.
  • Er uddannet pædagog.
  • Er struktureret, vedholdende og har et godt blik for udvikling.



Derfor skal du vælge os

Tæt på dagtilbudslederne og tværfaglige kollegaer i småbørnsteamet.

Rødovre er privilegeret med at have en stærk sammenhængskraft. Der er ikke langt fra dagtilbud til forvaltning eller PPR og den korte afstand skal fastholdes, så vi i fællesskab lykkes med at kommunens børn trives, lærer og udvikler sig.

Vi kan ikke alt, men vi er særlig stolte af:
  • Et godt kollegialt arbejdsfællesskab og arbejdsmiljø med højt til loftet, hvor der er godt humør og grin – også når vi har travlt.
  • Dygtige kollegaer, der holder af at diskutere og udvikle fagligheden fordi vi ved, at kvalitet i opgaveløsningen højnes, når vi tager fælles ansvar for produktet.
  • Tæt samarbejde mellem de forskellige understøttende teams eksempelvis det Pædagogiske Ressource Team (PRT) og småbørnsteamet hos PPR.
  • Der er generelt tæt mellem leddene i organisationen. Vi følger opgaven fra idé til implementering i praksis.
  • En kommune, der prioriterer et fokus på kvaliteten på Dagtilbudsområdet, prioriterer børn i udsatte positioner og har gode normeringer.


Vi har 2 ledige stillinger: 1 fast stilling og 1 barselsvikariat.

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere
Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte faglig leder Jeanne Rørstrøm Kristensen på mobil 3076 7661 eller souschef Laura Munch-Petersen på mobil 2041 3805

Ansøgning
Vi skal have din ansøgning med relevante bilag og referencer senest den 15. januar 2024.
Der afholdes ansættelsessamtaler d. 22. januar 2024. Samtalen vil tage udgangspunkt i en case.
Klik på knappen ”søg job” for at sende din ansøgning.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Rødovre
  • Mandag den 15. januar 2024

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Mosebo er en lille børnehave med tre stuer, som er aldersblandede. Vi er et sted mellem 18 og 23 børn på stuerne hen over året. Det skaber et hyggeligt miljø hvor der er god stemning, og man er tæt på alle børn og forældre. Vi er to pædagoger på hver stue, suppleret med dygtige og erfarne medhjælpere.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Naturbussen er en satellit til Mosebo Børnehave. Vi er placeret i et lokale på Mosedeskolen. Her kan børnene komme fra 6.45 til 8.30 hvor der er en fast morgenåbner. Herefter går hele gruppen ud til bussen og kører på tur på hele Sjælland, indtil de er hjemme igen ca. kl.15.00.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Du vil udgøre en del af klassens/SFO’s faste team og med inspiration fra Co-teaching, vil du som ressourceperson med forhåbentlig specialpædagogisk viden sammen med almenlærer/pædagog, have fælles ansvar for at planlægge, forberede, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen i klassen, så coachinggruppen kan inkluderes.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
9. maj 2024 14
8. maj 2024 13
7. maj 2024 10
6. maj 2024 10
5. maj 2024 10
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 8
23. april 2024 13
22. april 2024 18
21. april 2024 18
20. april 2024 18
19. april 2024 19
18. april 2024 19
17. april 2024 17
16. april 2024 16
15. april 2024 17
14. april 2024 17
13. april 2024 17
12. april 2024 17
11. april 2024 19
10. april 2024 17
9. april 2024 12