Videnskabelig assistent til Sundhedsfremmeforskning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Har du lyst til at arbejde med sundhedsfremme blandt udsatte befolkningsgrupper og i lokalsamfund? Og har du stærke analytiske og metodemæssige kompetencer, er struktureret i dit arbejde, og har mod på at deltage i udvikling og udforskning af sundhedsfremme blandt unge? Så er du måske vores nye kollega.

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger til Diabetesforebyggelsesforskning i afdelingen for Forebyggelse, Sundhedsfremme og Samfundet en videnskabelig assistent til vores indsatser målrettet unge på ungdomsuddannelser.

Om Diabetesforebyggelsesforskning

I gruppen arbejder vi for bedre sundhed og trivsel for personer med diabetes, familier og populationer i risiko, fx blandt unge på Forberedende grunduddannelse (FGU) og erhvervsuddannelser. Det gør vi ved at udvikle, afprøve, evaluere og udbrede forskningsbaserede, sundhedsfremmende indsatser i tæt samarbejde med praksis. Vi arbejder videnskabeligt og involverende for at skabe bæredygtige forbedringer i forskning, praksis og policy.

I 2023 har vi i team Børn og Unge opstartet et nyt projekt, som skal skabe ny viden om FGU elevers sundhed og trivsel med særligt fokus på fysisk aktivitet og bevægelse, samt undersøge om en systemforandrende indsats kan medvirke til at øge eleverne sundhed og trivsel, herunder fremme fysisk aktivitet.

Om jobbet

Som videnskabelig assistent vil du indgå bredt i det arbejde, der foregår i team Børn og Unge. Du vil dog primært være involveret i projektet målrettet FGU og være ansvarlig for at udarbejde spørgeskemaer, indsamle og administrere accelerometer-data og stå for opsætning og administration af spørgeskemaer i RedCap. Derudover skal du bidrage til dataindsamling, analyser- og afrapportering af data. En del af dit arbejde vil desuden være at bidrage til at udforske implementeringsprocesser gennem kvalitativ dataindsamling- og analyse.

Stillingen er organisatorisk forankret i team Børn og Unge, i gruppen for Diabetesforebyggelsesforskning med reference til teamleder og seniorforsker Charlotte Demant Klinker.

Din profil

  • Kandidat inden for en relevant disciplin – fx folkesundhedsvidenskab, idræt, sociologi eller sundhedsfremme.
  • Erfaring med forskning indenfor sundheds- eller samfundsvidenskab efter endt kandidateksamen eller anden dokumenteret systematisk tilgang til at producere viden, fx fra en politisk styret organisation.
  • Kendskab til, og evt. uddannelse inden for projektstyring eller facilitering af processer.
  • Erfaring med og kompetencer inden for dataindsamling, analyse og formidling af resultater af spørgeskemadata, erfaring med RedCap er en fordel.
  • Erfaring med accelerometermålinger er en fordel
  • Kendskab til de udfordringer og problematikker der knytter sig til dataindsamling blandt børn og unge, og gerne viden om FGU eller erhvervsskolekonteksten.
  • Struktureret og ambitiøs i dit arbejde, og evner at have både øje for detaljerne og bevare overblikket.
  • Du må gerne have ambitioner om på sigt at lave en ph.d.
  • Du kan både arbejde selvstændigt og i et tæt samarbejde i en tværfaglig gruppe, hvor en positiv indstilling og fleksibilitet er afgørende.
  • Du mestrer til fulde dansk og engelsk i tale og skrift.

Vi tilbyder

Team Børn og Unge er et team på cirka 15 medarbejdere, der spænder fra praktikanter, studentermedhjælpere, ph.d.-studerende til postdocs, forskere og seniorforskere. Fælles for os i teamet er et ønske om at (vores viden skal) gøre en forskel, høje ambitioner, et godt og kreativt fagligt miljø, en uformel tone, og en anerkendende og støttende tilgang.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid og tidsbegrænset til 18 måneder. Der kan være mulighed for forlængelse eller overgang til et ph.d.-forløb. Ønsket tiltrædelse er d. 15. marts 2024. Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende regional overenskomst og indplacering som videnskabelig assistent.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Din motiverede ansøgning, på dansk, skal indeholde: Kort motivation og baggrund for at søge stillingen (max 1 side), CV, evt. publikationsliste, dokumentation for kvalifikationer og uddannelser. Samtaler vil finde sted i anden halvdel af januar. I tilfælde af en 2. samtale runde vil du forud for denne blive bedt om at udarbejde en kort præsentation med udgangspunkt i en udleveret case.

Spørgsmål kan rettes til Seniorforsker og teamleder Charlotte Demant Klinker på [email protected]

Ansøgningsfrist 15. januar 2024

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Herlev
  • Mandag den 15. januar 2024

Lignende jobs

  • Forsker i København

    Bliv Researcher i Danmarks største netværksvirksomhed Skal du have have et sabbatår og kunne du tænke dig at arbejde i et ungt og ambitiøst team hos Da..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i Ballerup

    Gå tilbage til ledige stillinger Principal Bioinformatic Scientist, Antibody Technology Put your technical expertise into play and drive data analysis and strategic pipeline developmen..
    • Forsker
    • Ballerup
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Vil du gerne bidrage til at styrke og udvikle landets erhvervsuddannelser? Og er du dygtig til forskning, udvikling og undervisning på det pædagogiske område? Så er du måske vores nye kollega.P..
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Som underviser på [xxxxx] (KP) bevæger man sig i krydsfeltet mellem teori og praksis. Og nu tager vi endnu et skridt til at styrke sammenhængen mellem klinisk og teoretisk .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 6
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 3
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1