Struktureret og fagligt nysgerrig pædagog søges til Botilbud Bosager hus 2

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Her får du muligheden for at arbejde med specialpædagogiske opgaver - har du lyst til at lære nyt og vil udvikle din faglighed? Så er det dig, vi har brug for på Botilbud Bosager.

Botilbud Bosager bor der 42 borgere. Vi løser flere specialpædagogiske opgaver og derfor har vi brug for en pædagog eller personale med anden socialfaglig uddannelse med flair for specialpædagogik.

Der vil bl.a. være fokus på pædagogik inden for autismespektrum forstyrrelser.

Vi har netop etableret et 5 dages undervisningsforløb i metoder, vi bruger indenfor specialpædagogiken, som du evt. kan deltage i, hvis du har behov for opgradering af din faglige værktøjskasse.

Der er tale om en stilling på 30 timer/uge med skiftende arbejdstider dag/aften, samt hver anden weekend.

Der er aldrig alene vagter, du arbejder altid sammen med minimum en kollega.

I hus 2 bor der 10 borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne i alderen fra 19-67 år. Der er fokus på autisme.

Vi ønsker stillingen besat fra 1. marts 2024 eller snarest derefter.

Vi leder efter dig, der:

  • "Ser os og har blik for vores ganske særlige behov og dagsform" – tolkning af borgernes udsagn
  • " Du skal kunne arbejde struktureret ud fra den enkelte borgers dagsrytme og behov på dagen" – kollegaerne hus 2
  • "Arbejder fagligt systematisk med borgerne og er klar til at dele din faglige viden med kollegerne" – Ledelsen på Bosager

Som pædagog på Bosager bliver du en vigtig del af borgernes hverdag – du er med til at give borgerne et meningsfyldt liv, med livskvalitet ud fra den enkeltes forudsætninger og muligheder.

Vi har netop indviet vores nye Orangeri og sansehave, hvor du kan være med til at udvikle den daglige pædagogisk praksis.

I dagligdagen arbejder vi sammen om fokus på helheden, hvor du bruger dine pædagogfaglige kompetencer til at holde fokus på Bosagers vision og kerneopgave, som er:

Bosager – bedre end i går.

I fællesskab skaber vi rammen, så den enkelte borger oplever livskvalitet.

Siden 2016 har vi haft fokus på rehabiliterende tilgang kombineret med fokus på borgernes håb og drømme. Vi har implementeret KRAP som pædagogisk metode. Vi bruger en psykolog med meget erfaring i arbejdet med neuroscreeninger, så vi sammen sikrer os, at vi har den rette pædagogiske tilgang og metode ift. den enkelte borger. På Bosager arbejder vi netop nu med DREAMBROKER, som faglige værktøjer i det pædagogiske arbejde – både ift. introduktion og som tilbud til borgerne.

På Bosager har vi fokus på at øge den faglige viden om autisme, sanseintegration og demens. Vi arbejder målrettet med, at den fælles faglige viden hele tiden øges, da vi ønsker at være en arbejdsplads med udviklingsmuligheder, hvor du oplever faglig sparring, udfordringer og udvikling – det er godt for borgerne, dig og Bosager!

Som medarbejder på Bosager klæder vi dig godt på til dine opgaver. Det er vigtigt, for os, at du har det godt og trives – derfor får du:

  • En grundig introduktion på min. 6 dage, hvor du er med på introvagter med kolleger, der klæder dig på til praksis og giver dig viden om mennesker med udviklingshæmning.
  • En arbejdsplads med plads til humor.
  • Mulighed for faglig udvikling
  • Løbende opsamling og dialog med ledelsen

På Bosager får du kompetente og engagerede kolleger – beslutninger tages så tæt på praksis som muligt ud fra en værdi- og tillidsbaseret tilgang, med deraf følgende høj grad af indflydelse i det daglige arbejde. Det forventes, at alle tager ansvar for at opgaverne løses smartest muligt, med høj faglighed, kvalitet og hensyntagen til den enkelte borger og den samlede økonomi.

Vores forventninger til dig:

Du skal være en team-player, da vi arbejder i teams omkring borgerne. Du skal kunne arbejde med pædagogiske handleplaner og forudsigelighed, så borgernes hverdag er genkendelig, indholdsrig og tryg.

Da vi hjælper borgerne med deres personlige hygiejne, er det vigtigt, at du har forståelse for nærhed, indlevelse, omsorg i plejeopgaverne. Derudover samarbejder vi om løsningen af almindelige praktiske og huslige opgaver.

En del af målgruppen kommunikerer nonverbalt, så der ligger i arbejdet en vigtig opgave i at tolke og forstå deres kommunikation. Der anvendes bl.a. tegn til tale. Arbejdet på Bosager er præget af meget pædagogik og omsorgsarbejde med fokus på de små detaljer.

Som ny kollega skal du være rolig, empatisk og have en tydelig personlighed. Du skal kunne reflektere over din egen og andres praksis – og du kan med din faglige ballast håndtere perioder, hvor hverdagen er udfordrende og konfliktfyldt for borgerne. Du skal kunne gå i dialog med dine kollegaer om den fælles faglige praksis.

Du skal trives og kunne navigere i en travl og omskiftelig hverdag, hvor opgaverne skifter løbende og også i løbet af dagen. Du bliver del af en personalegruppe i hus 2, men vil også kunne arbejde på tværs af organisationen.

På Bosager anses dokumentation omkring borgerne som en vigtig og væsentlig del af kerneopgaven. Vi forventer derfor, at du kan dokumentere dit arbejde og udforme handleplaner inden for de aftalte rammer.

Vi forventer også, at du har kørekort B, da kørsel med borgerne i vores busser forekommer.

Kan du se dig selv på Botilbud Bosager, så send en ansøgning til os.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:

Vil du vide mere om jobbet, så kontakt afdelingsleder Jane B. Jørgensen mobil 27 90 02 62 for en rundvisning eller uddybende information.

Formalia:

Opstart: 1.3.24 eller snarest derefter, men vi venter også gerne på dig, hvis du er den rette.

Vi afholder løbende samtaler og ansætter til stillingen dog senest d. 26.2.24

Arbejdssted: Bosager 4-6, 6400 Sønderborg (lige ved Alssundbroen).

Arbejdstid: 30 timer ugentlig, Stillingen er med skiftende arbejdstider i tidsrummet kl. 06.00-22.30 og hver 2. weekend. Det forventes at man kan arbejde på tværs af organisationen ved behov.

Ansøgningsfrist: Senest 23.2.2024

Læs mere om Botilbud Bosager her: https://sonderborgkommune.dk/bosager


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=07a0932d)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Sønderborg
  • Mandag den 19. februar 2024

Lignende jobs

  • Pædagog i Sydjylland

    Vi søger en pædagogisk assistent eller en medhjælper til en fast stilling på fuldtid med ansættelse 1. august 2024 eller hurtigst muligt derefter.Om osTroldemarken et hus med 1 småbørnsgrup..
    • Pædagog
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Sydjylland

    Vi søger en fagligt velfunderet og relationsstærk pædagog til vores småbørnsgruppe. Stillingen er fast og gerne på fuldtid. Vi ønsker, at du kan starte den 1. august 2024 eller snarest derefter..
    • Pædagog
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vejle

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Pædagog
    • Vejle
    Få mere info
  • Pædagog i Vejle

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Pædagog
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. maj 2024 15
18. maj 2024 15
17. maj 2024 15
16. maj 2024 14
15. maj 2024 14
14. maj 2024 14
13. maj 2024 14
12. maj 2024 14
11. maj 2024 14
10. maj 2024 14
9. maj 2024 14
8. maj 2024 13
7. maj 2024 10
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 6
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 5
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4