Vil du skabe og se resultater som sprogpædagog eller logopæd

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Vi søger en uddannet pædagog, måske med en diplom i logopædi eller en solid erfaring i børns sprogudvikling, men du kan også være uddannet logopæd med et ønske om, at være tæt på børnenes sprogudvikling i et børnehus og på konkret pædagogisk arbejde.
I Sydstjernen har sprog og sprogudvikling høj prioritet, og derfor har vi valgt, at have vores helt egen sprogpædagog, ud over den faste normering.

Vi ønsker os en sprogpædagog, som vil være med til at formulere og udføre Sydstjernens sprogarbejde, så vores børn får de bedste forudsætninger for at trives, udvikles og lærer.

Vi ønsker os en kollega, som vi kan sparre med i hverdagen, som vil byde ind med viden, erfaring og nysgerrighed, og som vil understøtte og hjælpe os, med vores indsatser og aktiviteter, i forhold til vores børns sprogligeudvikling.

Du får ansvaret for at gennemføre børnenes sprogvurderinger, i samarbejde med pædagogerne, og skal være deltagende i og tovholder på forældresamtaler og interne møder omhandlende børnenes sprogudvikling.

Vi samarbejder bl.a. gennem handleplaner, og du får til opgave at være med til at skrive praksisrettede handleplaner og tilrettelægge aktiviteter som understøtter den sproglige- og kommunikativeudvikling hos vores børn.

Vi samarbejder med forvaltningens konsulenter og udviklingsenheden for sprog og pædagogik, og det forventes, at du sammen med ledelsen deltager i, og bidrager til møder og kvalitetssamtaler.

Du får:

  • Eget kontor/base for sprogarbejdet
  • Mulighed for opkvalificering, uddannelse og kurser
  • Tid til forberedelse og evaluering
  • Mulighed for at tilrettelægge eget arbejde
  • Flexible arbejdstider

Du kommer til at være ud over basisnormeringen, og vil derfor ikke indgå i dagligdagen som en pædagog, men skal naturligvis være fleksibel, i forhold til at dække skemaet/dagligdagen når vi andre er fraværende.

Sydstjernen er et stort børnehus i Albertslund syd, med en normering på 67 børn i 3-6 årsalderen samt 33 børn i 0-2 års alderen. Børnene er fordelt på 6 basisgrupper, tre på hver etage. Vi bor, i et dejligt lyst børnehus, tæt på grønne områder i Hjortens kvarter. 9, i Albertslund, og vi er netop i fuld gang med at få malet og renoveret.

Vi bestræber os på, at have et børnehus hvor vi hver morgen glæder os til at møde på arbejde, og hver eftermiddag går hjem med følelsen af, at have haft en dejlig dag, der har givet os energi til at få noget ud af resten af dagen. Vi ved det er ambitiøst, men også at det ikke er umuligt.

Børnehuset er fyldt med dejlige og nysgerrige børn, søde og rare forældre, og dygtige, engagerede og sjove kollegaer. Vi har gode arbejdsbetingelser, en forhøjet normering og en hverdag hvor vi samarbejder med vores kollegaer i Albertslund Kommune.

Hvis du har spørgsmål eller vil du se vores dejlige børnehus eller møde os? Er du velkommen til, at kontakte Jeanette (9243 5173) eller Louise (2329 2724)

Stillingen er på mellem 30-37 timer ugentligt, du bestemmer!

Ansøgningsfristen er 19. februar 2024. Der afholdes ansættelsessamtaler mandag den 26 februar.

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Lønindplacering sker efter forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.

Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldighed og ligestilling.

Det er en forudsætning for din ansættelse i Albertslund Kommune, at du har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse.

Albertslund Kommune har røgfri arbejdstid.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=26befab0)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Albertslund
  • Fredag den 16. februar 2024

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info
  • Pædagog (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Kan du smitte dine omgivelser med godt humør, energi, faglighed og engagement. Har du en pyt knap og tager socialt ansvar, er det lige dig, vi godt vil have på vores hold i Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter (PPV).
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække med ca. 80 elever. Vi ligger fysisk placeret på Arenaskolen, en multikulturel skole i Greve Nord tæt på Hundige St., motorvejen, Waves shoppingcenter og Hundige Strand. Fra august starter vi SFO i samdrift med almenskolen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3