Faste stillinger til Nordstjernens bohuse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

GENOPSLAG

Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt arbejdsfællesskab, der skaber meningsfuld velfærd for børn og unge med et handicap?

… så er det måske dig, vi er på udkig efter. Vi har brug for faglige og engagerede medarbejdere med viden og erfaring fra det specialiserede børneområde, da vi har tilgang af nye børn.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Du bliver en del at et stærkt fagligt arbejdsfællesskab, med kollegaer der prioriterer kollegialt samvær og har betydningsfulde relationer til hinanden.
  • Du får en arbejdsplan med faste fri- og arbejdsaftner, og med mulighed for at arbejde hver 3. weekend, og dermed skabe god balance imellem arbejdsliv og fritids-/familieliv.
  • Du bliver ansat på en arbejdsplads, der sætter en ære i at levere en høj faglig kvalitet, og som prioriterer tiden til kollegial sparring og ekstern supervision, samt intern og ekstern efteruddannelse.
  • Du bliver ansat på en arbejdsplads, der prioriterer faglige praksisfællesskaber på tværs af organisatoriske strukturer. Vi har praksisfællesskaber omkring KRAP, autismefaglighed, sygeplejefaglighed, ergonomi og forflytning, dokumentation og magtanvendelsesområdet.
  • Du bliver ansat på en arbejdsplads, der sætter faglige mål sammen med barnet og familien, og som har et stærkt fagligt fokus på børneinddragelse.
  • Du bliver en del af et arbejdsfællesskab, hvor der er plads til skævheder, hvor vi har en uformel tone og kan grine sammen, af os selv og hinanden.

Hvad forventer vi af dig?
  • Du er uddannet pædagog, ergo- eller fysioterapeut eller social- og sundhedsassistent, og gerne med relevant efteruddannelse inden for det specialiserede børneområde.
  • Du har erfaring med børn og unge med autisme og opmærksomhedsforstyrrelse, eller er interesseret i at videreuddanne dig i denne retning.
  • Du arbejder systematisk, målrettet og dokumenterer dit arbejde skriftligt.
  • Du reflekterer over din faglige praksis.
  • Du har gode samarbejdsevner, og bidrager til et godt teamsamarbejde og et tillidsfuldt kollegaskab.

Nordstjernen er et specialiseret døgn- og aflastningstilbud til børn og unge, der har betydelig og varig nedsat funktionsevne. Målgruppen er børn og unge fra 0-18 år med udviklingshæmning, autisme, opmærksomhedsforstyrrelse, eller multipel funktionsnedsættelse.

Du bliver du en del af en tværfaglig personalegruppe, som er opdelt i fem fagligt specialiserede huse – to bohuse og tre aflastningshuse, som på nuværende tidspunkt har ansvar for 12 fastboende børn og 35 aflastningsbørn mellem 4 og 18 år.

Nordstjernen tager afsæt i KRAP som fælles faglig referenceramme og alle medarbejdere tilbydes ekstern supervision.

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår ift. gældende overenskomst.

Der indhentes referencer samt børne- og straffeattest, hvis du tilbydes en stilling.

Arbejdstiden for stillingerne er 30-34 timer med skiftende arbejdstid, som enten er morgen eller aften, samt hver 3. weekend.

I hverdagene er en morgenvagt typisk kl. 6.00-11.00 og en aftenvagt typisk kl. 15.00-22.00. I weekenden arbejder du typisk fredag aften, 12 timer den ene dag og en morgenvagt kl. 6.00-14.00 eller aftenvagt kl. 14.00-23.15 den anden dag. 12-timersvagten ligger skiftevis lørdag og søndag i arbejdsweekenderne.

Vil du vide mere:
Vi du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte daglig leder Simon Knudsen på tlf. 20 92 70 32 eller forstander Anja Lyngklip på tlf. 20 93 26 74.

Derudover kan du finde flere informationer på vores hjemmeside: www.nordstjernenstruer.dk

Ansøgning med vedhæftet relevante bilag sendes via link på struer.dk

Der er ansøgningsfrist onsdag den 19. februar og vi afvikler løbende ansættelsessamtaler.

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Struer
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Vestjylland

    Går du med en drøm om at uddanne dig til pædagog, ergoterapeut, SSA, SOSU, sygeplejerske, eller blot tjene op til studiet? Så har du her en mulighed for at ’snuse’ til jobbet som en af vore til..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Vi søger dig, der med engagement og erfaring ønsker at være med til at udvikle [xxxxx]s SFO. Dig, der ud fra et legende og nysgerrigt perspektiv kan understøtte børn, så de finder ro og glæd..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    ”Vi er optaget af din trivsel, og at skabe balance mellem tid til børnene og tid til forberedende opgaver. Søger du den balance i dit arbejdsliv, så søg stillingen som pædagog hos os” Hvem er .
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Vi søger to pædagoger eller pædagogiske assistenter til Solstrålen Tarm. Stillingerne ønskes besat fra medio august eller snarest derefter. Stillingerne er fordelt på vuggestuen og børnehaven, og d..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0