Vi søger en socialrådgiver/socialformidler til fast stilling i Sygedagpengeafdelingen, Jobcenter Ringkøbing-Skjern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skjern

Vi søger en kompetent socialrådgiver/socialformidler til et spændende job i vores afdeling.

Vi er ambitiøse på vores faglighed og det at udvikle det faglige miljø, som gør, at vi hjælper hinanden med at udvikle os. Vi tror på at samarbejde og trivsel er vejen til, at vi sammen og individuelt kan løfte os endnu mere.

Du vil i denne stilling have ansvaret for, i samarbejde med borgeren, at iværksætte den rette og rettidige individuelle indsats, der hurtigst muligt, bringer borgeren tilbage på arbejdsmarkedet. Vi er anerkendende og tror på, at alle kan noget.

Vi har stor fokus på en virksomhedsrettet indsats. Du skal derfor også som en naturlig del kunne bidrage til, at borgerne fastholder deres arbejde. Dette sker i tæt samarbejde med den sygemeldte borger og dennes arbejdsgiver. Det betyder, at der er en del møder med arbejdsgivere, faglige organisationer samt behandlende læge.

Vi vil sikre, at vi laver en helhedsorienteret og sammenhængende indsats for vores borgere, så derfor skal du kunne arbejde tværfagligt både på tværs af afdelinger og forvaltninger.

Vi er en stor afdeling med ca. 50 ansatte, der er opdelt i mindre teams, der lægger vægt på godt samarbejde og høj faglighed. Vi hjælper hinanden og har en god og uformel omgangstone. Alle er også klar over, at vi er en del af en afdeling og jobcentret, hvorfor vi også samarbejder på tværs og bidrager til en fælles udvikling til gavn for både vores borgere, vores kolleger og os selv. Vi benytter os af muligheden for digitale samtaler og møder både med kollegaer og borgere, og der vil efter nærmere aftale være mulighed for hjemmearbejdsdage.

Vi forventer, at du:

  • har en uddannelsesmæssig baggrund som socialrådgiver eller socialformidler
  • er ambitiøs og har et grundigt kendskab til sygedagpengeloven, og gerne kendskab til Lov om aktiv socialpolitik og Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats
  • arbejder systematisk og struktureret
  • er dygtig til mundtlig og skriftlig kommunikation
  • kan arbejde selvstændigt, men også indgå i teamsamarbejde med henblik på udvikling af metoder i sagsarbejdet
  • evner at se opgaver inden for beskæftigelsesområdet fra et nyt perspektiv, med det formål at udvikle egen faglighed til fordel for borgere, samarbejdspartnere og kolleger
  • har kørekort og meget gerne bil til rådighed
  • af natur er positiv og bidrager med godt humør

Ansættelsestidspunkt: 1. marts 2023 eller hurtigt muligt derefter.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og aftalerne i Ny Løn.

Yderligere oplysninger om stillingen kan du få ved at kontakte faglig koordinator Anne Toft tlf. 9974 2024 eller afdelingsleder Marianne Vesterbæk tlf. 9974 2052.

Ansøgning med relevante bilag skal være os i hænde senest den 19. februar 2023. Vi udvælger kandidater den 20. februar og holder samtaler til stillingen den 23. februar 2023.

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skjern.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Skjern
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Skjern

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Skjern over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1