Pædagogisk leder til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tjele

Er du en udviklingsorienteret, engageret og tydelig, pædagogisk leder?
Brænder du for at bidrage til at eleverne er i priviligerede positioner og har det som fisk i vandet?
Så er du måske Ørum Skoles nye pædagogiske leder.


Som pædagogisk leder på Ørum Skole skal du udøve ledelse tæt på praksis og understøtte læring for 230 elever fra 0.-9. klasse samt være med til at tage ledelse af de 30 medarbejdere der er på skolen.

Vi har en tydelig vision og et godt fundament at stå på og arbejde ud fra. Sammen skal vi reducere kompleksiteten, så alle både elever og medarbejdere oplever god trivsel og læring.

På Ørum Skole ved vi, at børn gør det rigtige, hvis de kan. Vi ved også, at forældrene er de vigtigste voksne i børnene og de unges liv.

Derfor bliver dine vigtigste opgaver
  • at lede pædagogik og didaktik – dvs. være faglig leder tæt på
  • at indgå i et tæt samarbejde med skoleleder, hvor vi spiller hinanden gode og leder skolen sammen
  • at bevare overblikket og tage ansvar for at sætte en tydelig retning


Om dig og dine styrker:
Du er en lederprofil, der har tanker om, samt viden og erfaring med, hvad der skal til for at elever trives og lærer i skolen.
Du er pædagogisk og didaktisk velfunderet og bruger det i din ledelse.
I projekter og udviklingsopgaver har du overblik og kan være systematisk, når du faciliterer og inddrager dine medarbejdere.
Vi ønsker os, at du evner at binde sløjfer på igangværende opgaver og er nysgerrig og opsøgende på feedback.
Du skal se værdien i at arbejde videnproducerende og være med til at udvikle refleksionsrum med medarbejdere og i ledelsesteam.
Vi ønsker at udvikle på dét at mellemforme for børn, der har brug for en anden kontekst samt mere praksislæring. Vi har brug for dig og dine kompetencer til at bidrage ind i denne udvikling.

Om dine kolleger i Ørum:
Hos os bliver du en del af en mangfoldig personalegruppe med 30 fagligt stolte medarbejdere. Vores skole er stærkt forankret i Ørum by, og vi samarbejder tæt med lokale aktører både foreninger og frivillige der hjælper på skolen.
Vi ønsker, at du kan rumme vores mangfoldighed og er tilpas nysgering til at gå på opdagelse i vores forskelligheder. Vi er klar på at tage godt imod dig og glæder os over, hvis du vil være med til at tænke skole på nye måder sammen med os.
Du vil også indgå i et ledelsesfællesskab med Hammershøjskole. Vi har et skolefællesskab sammen som vi er i gang med at udvikle. Her vil du få 2 pædagogiske ledere at sparre og samarbejde med. Der er gode muligheder for at få netværk med andre dygtige pædagogiske ledere.

Om dit kommende Ledelsesteam:
Vi bliver et lille ledelsesteam og det betyder at vi sammen fordeler og udvikler på vores roller, opgaver og ledelse heraf. Det kræver at du er åben, godt til at kommunikere og tør tale om fejl og dét, der er svært. Men du skal også have ben i næsen og kunne tage ledelse af organisationen, når du skal træde i stedet for skolelederen.

Du får til gengæld et samarbejde med en ambitiøs skoleleder, der vil udvikle og drive den bedste skole. Vi skal sammen skabe deltagelsesmuligheder for alle og sender uddannelsesparate unge ud i livet med masser af gåpåmod i rygsækken.
Vi lykkes i høj grad med at skabe trivsel og læring – takket være en kultur, hvor vi kompetenceudvikler i egen praksis og arbejder systematisk med indsatserne.

Om ledelse i Viborg Kommune:
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier - Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale. Du kan læse mere om de personalepolitiske værdier, ledelsesgrundlaget og MED-aftalen på viborg.dk

Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget en sammenhængsmodel der danner grundlag for den politiske styring af kommunen og sætter mål, som skaber værdi for borgerne.

Få mere at vide:
Få mere baggrund og fakta om stillingen i job- og kompetenceprofilen
Du kan læse mere om Ørum Skole på vores hjemmeside

Hvis du er interesseret i stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Maria Andersen og gerne booke et besøg. Ringer du forgæves, så indtal gerne en besked eller send en SMS, hvis du vil kontaktes efterfølgende. Maria Frimand Andersen kan kontaktes på tlf. 20 56 05 94 eller mail: [email protected]

Løn og ansættelse:
I henhold til gældende overenskomst.
Forud for ansættelse indhentes børne- og straffeattest.

Samtaler:
Vi holder første samtalerunde torsdag den 11. januar 2024.
Vi holder anden samtalerunde torsdag den 18. januar 2024.

Kandidater, der går videre fra første runde, får udarbejdet en profilanalyse inden anden samtale. Du skal sætte tid af til en tilbagemelding på profilanalyse mandag den 15. januar 2024.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Tjele.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Tjele
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

  • Pædagog i Herning

    Bliv en del af vores Pre-Graduate Program – Talents of Tomorrow: Kickstart din IT-karriere som studentermedhjælper hos itm8 – Digital Transformation I itm8 er vi på udkig efter unge talente..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    Grundet tilgang af borgere, søger vi socialpædagoger til skærmet autismetilbud - SPEKTRUM HerningVi vokser og søger derfor en pædagogisk kollega med erfaring og viden fra autismeområdet.Vekslen..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    pr 1. juni eller 1. augustBørnehuset Himmelblå opnormerer og søger derfor 1 omsorgsfuld, sprudlende og fagligt kvalificeret pædagog. Stillingen er i vores børnehave, på stjernegruppen. Stjerner..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    Brænder du for det specialiserede socialområde? Så har du nu chancen for at for at blive en del af vores team på Rosenholm afdeling Åbo! Vi søger en socialpædagog som vil være en del af en dejl..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Tjele

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Tjele over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1