Pædagog/PAU til vuggestuen Fuglehuset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Vi søger en pædagog/PAU på 34 - 37 timer pr. uge til Fuglehusets vuggestueafdeling med tiltrædelse 1. februar 2024.

Kom og vær med
Som pædagog i Fuglehuset skal du være klar på at bruge dig selv og din krop sammen med børnene. I 2023 er vi blevet DGI certificeret og derigennem har vi et højt fokus på at bruge leg og bevægelse som en integreret del af vores hverdag, som fundament for trivsel og læring.

Fuglehuset er en mindre vuggestue under Ravnsholtklyngen, der består af 2 vuggestuer og 3 børnehaver. Dagligt huser klyngen 220 børn, men det mærker vi ikke. Vi har vores eget separate hus og vores egen legeplads hvor vi udforsker naturen og udfolder os kreativt. Huset er delt op i 3 stuer, med 11-12 børn og 3 medarbejdere på hver stue, hvor nærvær, ro og hyggelig atmosfære står forrest. Vi har en dejlig placering lige op ad Ravnsholtskoven som vi ofte besøger på ture.

Tid til andet arbejde
Vi lægger stor vægt på at skabe kvalitet i vores pædagogiske praksis og arbejder hele tiden med at sikre udvikling. Som en del af det har vi fastsat tid til andet arbejde/forberedelse i skemaet hver uge. Igennem ugentlige møder reflekterer vi sammen og definerer hvordan vores hverdag bedst kan struktureres, så vi skaber de bedste rammer for både børn og voksne.

Tryghed, nærvær og omsorg står forrest, da vi tror på, at de helt basale behov skal være opfyldt, for at kunne skabe bedst mulig trivsel, udvikling og dannelse hos børnene. Derfor vægter vi også at have et tæt samarbejde med børnenes forældre, for at vi kan skabe de bedst mulige rammer for børnene.

Vi planlægger den pædagogiske praksis med udgangspunkt i lærerplanstræet, som et redskab til at sikre at vi kommer igennem alle lærerplanstemaer. I planlægningen bruger vi skema til handling og arbejder derigennem struktureret med evaluering. Vi fokuserer på at udvikle os i fællesskab og arbejder med ICDP, hvor vi bruger det at filme som et værktøj til at reflektere over kvaliteten af samspillet mellem børn og voksne.

I Allerød Kommune arbejder vi ud fra vores Børne- og Ungepolitik "Leg, læring og trivsel" med dertilhørende underliggende Børne- og læringssyn.

Samarbejde på tværs
Fuglehuset er en del af et større fælleskab, og samarbejder med vores anden vuggestueafdeling, både ift. sparring og daglige aktiviteter. Det er et samarbejde der giver en høj grad af muligheder til vores dagligdag.

Vores ledelse består af en klyngeleder samt tre pædagogiske ledere, hvoraf den ene sidder i Fuglehuset. Ambitionen er at skabe de bedste rammer for at udføre det pædagogiske arbejde. Det gør vi ved at sikre en stærk refleksionskultur og høj faglighed blandt vores medarbejdere.

Om dig
Vi søger en pædagog, der:

  • brænder for vuggestuelivet
  • er faglig velfunderet, kan reflektere over egen og andres praksis, og kan finde energi i det spændende arbejde med de nye styrkede læreplaner
  • kommer med et anerkendende børnesyn og evne til at møde barnet, der hvor det er
  • kan motivere og inddrage børn og voksne i en foranderlig hverdag
  • er medskaber af det gode arbejdsmiljø.

Derfor skal du vælge os
Hos os får du en arbejdsplads, der hele tiden er i udvikling. Vi deler viden på tværs i klyngen og sætter fokus på det vi lykkes med. I vuggestuen er vi i gang med at skabe en fælles faglig kultur med fokus på de pædagogiske hverdagsrutiner, og som du kan blive en del af. Så brænder du for at give børn en god start i livet, og har du lyst til at være med til at forme din arbejdsplads, så bliv en del af vores lille fuglehus.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Her kan du læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag.

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst for for pædagoger eller pædagogiske assistenter.

Er du interesseret?
Du er velkommen til at komme på besøg i Fuglehusets vuggestue på Søparken 5 i Allerød. Ring og lav en aftale først med klyngeleder Mette Ohland-Andersen på 21 34 19 15.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest den 7. januar 2024.

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende og senest i uge 2, og indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=484b9f97)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Allerød
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Vores meget dygtige og vellidte pædagogmedhjælper skal starte på uddannelse til sommer. Vi søger derfor en pædagog 37 t/ugen med start 1. juli 2024 eller snarest derefter til Krudthuset.Vi søge..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Stillingen er på fuld tid og med opstart pr. 1. august 2024Du vil blive en del af et team med erfarne medarbejdere med høj faglighed og godt humør.Din profilDu skal være godt forankret i din .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikssund

    Ønsker du at være en del af et stærkt fagligt fællesskab, som hele tiden stræber efter at udvikle sig fagligt og er optaget af at finde løsninger på tværs? Har du høje ambitioner på børnenes vegne .
    • Pædagog
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Stillingen er på fuld tid og med opstart pr. 1. august 2024Du vil blive en del af et team med erfarne medarbejdere med høj faglighed og godt humør.Din profilDu skal være godt forankret i din .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
28. maj 2024 10
27. maj 2024 9
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 9
23. maj 2024 9
22. maj 2024 8
21. maj 2024 8
20. maj 2024 8
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4