[xxxxx] søger en dygtig støttelærer og pædagog, der brænder for sammenhængen mellem skoledagen og fritids...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Uldum

Bøgballe Friskole er en dejlig friskole på landet, hvor udelivet har stor værdi. Samtidig er tryghed & trivsel, høj faglighed og kristne værdier også meget vigtige pejlemærker for os.

På Bøgballe Friskole har vi pr. 1. oktober en fast stilling som støttelærer og SFO-pædagog. Stillingen som støttelærer er på 38 %, svarende til 14 lektioner pr. uge, og stillingen som pædagog er på ca. 52%, samlet set en stilling på ca. 90%, med et gennemsnit på 33 timer pr. uge.

Som støttelærer på Bøgballe Friskole får du mulighed for at være sammen med vores 1. klasse i 14 timer om ugen. Du vil få et tæt samarbejde med klassens lærere og mulighed for sparring med vores ledende pædagog. Du vil delvist støtte et enkelt barn, men også være støtte på hele klassen.

Som pædagog i Bøgespiren (skolens SFO)får du mulighed for at sætte dit præg på hverdagen i Bøgespiren. Der er tid og plads til at være i fordybelse og leg med børn gennem både planlagte og spontane aktiviteter. Vi ser gerne, at du brænder for at sætte spændende og udviklende aktiviteter i gang sammen med børnene. Det kunne fx være boldspil, smykkefremstilling, musik og sang eller udelivsaktiviteter.

Du vil også opleve at have et tæt samarbejde med kollegaer, forældre og ledelse og få sparring med varme og imødekommende kollegaer.

Du må gerne være nyuddannet, erfaring er også godt, men det er vigtigt, at du har et godt humør og vil bidrage med glæde i hverdagen. Vi lægger også vægt på, at vores kommende pædagog vil præge Bøgballe Friskole med nærvær, livsglæde, tillid og åbenhed til det enkelte barn, familierne og det store fællesskab.

Vi forventer desuden, at du deler skolens kristne grundholdning og aktivt vil arbejde for denne.

Bøgballe Friskole

  • Bøgballe Friskole er en kristen friskole med ca. 265 elever, 5 pædagoger og 25 lærere. I hverdagen ønsker vi, at det kristne livs- og menneskesyn opleves i nærværet og samværet med hinanden, børn såvel som voksne.
  • På Bøgballe Friskole vil du opleve engagerede og dygtige medarbejdere og forældre, som bakker op og er involverede i skolens liv.
  • Ansættelsen i SFO-delen sker i henhold til overenskomst mellem BUPL og Skoleforeningerne ved frie grundskoler, og der indhentes børneattest. Ansættelsen i skoledelen sker med aflønning i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og LC.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til ledende pædagog/SFO-leder Kirstine Rasmussen, tlf.: 23 81 47 26

Ansøgningen sendes til [email protected] Emnefelt: Bøgespiren, ansøgning - ansøgers navn.

Der er ansøgningsfrist den 24. august 2023 og samtaler i uge 35.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Uldum.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Uldum
  • Torsdag den 24. august 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Århus

    Join TC Electronic, the sonic journey's maestro since 1976. Here, passion intertwines with sound, forming the heartbeat of musical innovation. As the Transformational TC Electronic Voice Product Po..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Juelsminde

    Vi har fokus på hjernen – med hjertet Trives du med at arbejde om natten? Stormly er stedet, hvor du har flere kolleger at sparre med i en nattevagt. Fra 1. juli 2024 søger vi en nattevagt der..
    • Pædagog
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Har du et godt overblik, og tager du naturligt et ansvar for at føre processer godt i mål?Foruden at undervise S-kandidater i dansk, vil dine opgaver også indebære at:
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Østjylland

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i Østjylland
    • Pædagog
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Uldum

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Uldum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1