Projektleder til klimahandling og mobilitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Drømmer du om et arbejde, der giver mening? Og brænder du for at bidrage til den grønne omstilling? Interesserer du dig for projektledelse, der skaber konkrete forandringer? Så er jobbet som projektleder i Gate 21 måske noget for dig.

Gate 21 er Danmarks grønne partnerskab, og vi arbejder hver dag for en grøn transformation. Vi skal være med helt i front, når vi i offentlige-private partnerskaber hjælper med at implementere kommunernes klimaplaner. Så hvis du brænder for at skabe et klimaneutralt samfund og vil være med til at drive projekter fremad, få skabt konkret handling og sikre samarbejde og værdi for partnere i projekter, så har vi jobbet til dig.

Vi søger en ambitiøs projektleder med særlig interesse og faglige kompetencer indenfor klima, planlægning, transport og mobilitet. Du kan for eksempel være uddannet planlægger, ingeniør, eller sociolog med stærke metoder til at skabe partnerskaber, borgerinvolvering og innovation. Du må gerne være nyuddannet – bare du har ønsket om at arbejde med projektledelse – og udvikle dig på området og synes, at det er givende at skabe konkrete resultater.

Vi tilbyder et involverende arbejdsmiljø, hvor du vil blive udfordret og inspireret af både kolleger, partnere og andre ildsjæle, der også mener noget om fremtidens grønne transformation.

Projektleder med power

Som projektleder vil du bidrage til flere af vores projekter i et tæt samarbejde med senio projektledere. Dine opgaver vil variere alt efter behov og ønsker og vil blandt andet være at:

  • gøre brug af hele værktøjskassen for projektledelse: projektstyring, facilitering, design og samskabelse, økonomistyring og tidsplaner. alt sammen med stor agilitet og et godt lederskab
  • afholde workshops og events i projekterne
  • analysere og afdække faglige, lovgivningsmæssige grundlag eller erfaringer i forbindelse med emner i projekterne
  • afrapportere projekter til donorer
  • bidrage til at udvikle og skrive ansøgninger til nye projekter.

Vi søger dig, der

  • har en akademisk uddannelse, inden for byplanlægning, mobilitetsplanlægning eller lignende
  • har erfaring med projektledelse eller interesse i at udvikle dig til en stærk projektleder
  • er konstruktiv og har lyst til at samarbejde med mange interessenter
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret og sætter en ære i at levere kvalitet til tiden
  • har ’drive til at ”gribe en bold og få den til at rulle”, så der skabes resultater
  • har lyst til og måske erfaring med at udvikle og afholde events, workshops, konferencer og møder
  • er god skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk og forstår svensk.

Gate 21 tilbyder

Projektlederstillingen er fagligt forankret i fagområderne klimahandleplaner, planlægning, transport og mobilitet. Vi arbejder løbende med at udvikle projektlederens kompetencer, tilbyder projektlederuddannelse og uddannelse i et internt Gate 21 Academy, hvor vi i fællesskab tager relevante emner op for projektlederne og organisationen som helhed.

Vi tilbyder et alsidigt arbejde med rig mulighed for at påvirke og planlægge dine arbejdsopgaver og bringe dine ideer i spil. Vi har et arbejdsfællesskab, hvor vi værdsætter en social og uhøjtidelig omgangstone, og hvor der aldrig er langt til sparring eller hjælp. Vi vægter forskelligheden i vores kompetencer højt og arbejder sammen for at løfte vores projekter og sikre klimahandling.

I Gate 21 får du i det hele taget et anerkendende, alsidigt og uformelt arbejdsmiljø med tempo, handling og mulighed for at skabe nye løsninger på komplicerede samfundsproblemer.

Om Gate 21

Gate 21 er en non-profit partnerorganisation, der samler ambitiøse regioner, kommuner, virksomheder og vidensinstitutioner, der vil den grønne transformation. Sammen udvikler og tester vi energi- og ressourceeffektive løsninger i en række projekter. Vi er en organisation i vækst med cirka 75 medarbejdere, der arbejder tæt sammen med vores godt 90 partnere og medlemmer.

Løn- og ansættelsesforhold

Der er tale om en fast stilling på 37,5 time om ugen inklusiv frokost. Derudover har vi frokostordning, fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejde og firmapension med attraktiv sundhedspakke. Gate 21 har kontor i Albertslund på S-togslinjen København – Høje Taastrup, og der er adgang til delebil i arbejdstiden.

Løn forhandles efter individuelle kvalifikationer med udgangspunkt i tilsvarende stillinger i den offentlige sektor.

Ansøgning og kontakt

Lyder det som noget for dig, så skynd dig at sende en ansøgning med CV og relevante bilag via linket. Tiltrædelse vil være hurtigst muligt og gerne 1. september 2023. Ansøgningsfristen er 20. august 2023. Jobsamtaler afholdes i uge 34 & 35.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Programchef for klimaplaner og mobilitet Anna Thormann på 31451134.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Albertslund
  • Søndag den 20. august 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Are you interested in driving high-profile strategic projects within Development and representing Development across the [xxxxx] value chain? Do you want to impact the strategic direction of..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you eager to drive financial and strategic analyses close to the center of decision-making in a global pharmaceutical company? Do you excel in analyzing financial performance metrics and transf..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you an experienced project manager with a passion for driving digital solutions? Do you thrive in a cross-functional and dynamic environment? Are you eager to improve and standardise processes?.
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Taastrup

    Har du det bedst, når du selvstændigt styrer projekter i mål fra A til Z? Ser du dig selv i en serviceorienteret entreprenørvirksomhed, hvor gode relationer og kompetent faglig sparring er i højsæd..
    • Projektleder
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1