Projektmedarbejder til Arealerhvervelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Vil du være en del af et stærkt team, der erhverver arealer til Vejdirektoratets anlægsprojekter? Og vil du være med til at understøtte kontakten til vejens naboer ved arealerhvervelse til nye vejanlæg og udvidelse af eksisterende? Så er det måske dig, vi søger som projektmedarbejder til Vejdirektoratet i Skanderborg.

Du får en spændende og udviklende stilling hos os. For det første vil du arbejde med vigtige infrastrukturprojekter i hele landet. For det andet er vi meget interesserede i at udvikle dig fagligt, både gennem sidemandsoplæring og relevante kurser,” fortæller Jeanette Zinck, afdelingsleder for Arealerhvervelse til mindre anlæg.

Vejdirektoratet realiserer i disse år en omfattende infrastrukturplan, som rækker mange år frem. Den omfatter bl.a. udvidelse af eksisterende motorveje og anlæggelse af nye vejstrækninger. Desuden skal vi bidrage til den grønne omstilling gennem nye el-ladestandere og flere cykelstier. Til det skal vi erhverve arealer og rettigheder gennem ekspropriation.

Dine primære opgaver

Du vil få mange varierede opgaver såsom kontakt til borgere, udarbejdelse af kortudsnit, arrangere borger- og grundejermøder samt besigtigelses- og ekspropriationsforretninger. Du kommer også til at udføre administrative arbejdsopgaver som arkivering og indhentning af ejendomsoplysninger fra f.eks. OIS, Tingbogen og CVR. Derudover skal du arbejde med ledningsprotokoller og opgøre og udbetale erstatninger for markskader.

Din profil - flair for teknik og god ordenssans

Du har en uddannelse som teknisk designer, kontorassistent, kort- og landmålingstekniker eller lignende.

Vi ser gerne, at du:

  • har eventuelt tidligere erfaring fra et privatpraktiserende landinspektørfirma, et rådgivningsfirma, en kommune indenfor Teknik & Miljø eller du har interesse eller flair for det tekniske område
  • er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt med borgere, kollegaer og samarbejdspartnere
  • har en god ordenssans og er serviceminded
  • har flair for IT og gerne praktisk erfaring med anvendelse af GIS

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til matrikulært arbejde og/eller areal- og rettighedserhvervelse, men det er ikke et krav.

Velkommen til Arealerhvervelse - din nye arbejdsplads

I arealerhvervelse er vi med på alle statens vejprojekter. Når du har været gennem grundig sidemandsoplæring, vil du få ansvar for egne projekter ift. arealerhvervelse. Derfor får du tæt kontakt til naboer og lodsejere på et projekt,” afslutter Hanne Øster, afdelingsleder for Arealerhvervelse for store anlæg.

I Vejdirektoratet samarbejder vi i teams om de enkelte projekter. Det betyder, at du skal arbejde sammen med andre dygtige kollegaer på tværs af et bredt udvalg af fagområder, og at I sammen finder frem til de gode løsninger.

Arealerhvervelse er fordelt i to afdelinger for henholdsvis de store og de mindre anlæg. Vi er i alt 56 medarbejdere med stærke kompetencer inden for areal- og rettighedserhvervelse.

Dine løn og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg alt efter dine kvalifikationer.

Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med fokus på efteruddannelse, mulighed for hjemmearbejdsdage, fleksible arbejdstider mv.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.

Du skal forvente rejseaktivitet i mindre omfang, da vi løser opgaver i hele landet.

Læs mere:

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jeanette Zinck ([email protected]) på 7244 2283 eller Hanne Øster ([email protected]) på 7244 2231.

Er du interesseret?

Send en kort ansøgning senest mandag den 28. august 2023. Vi holder samtaler løbende, så vi opfordrer til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Vi forventer at ansætte en projektmedarbejder til mindre anlæg og en projektmedarbejder til større anlæg.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft cv, referencer og eventuelle andre relevante dokumenter.
Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Skanderborg
  • Mandag den 28. august 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Århus

    [xxxxx]s Region Bro søger en entreprise-/projektleder, som vil være med til at udbygge infrastrukturen i Danmark.Du vil få direkte indflydelse på anlægsprojekter, der vil udfordre din eksperti..
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info
  • Projektleder i Horsens

    Vil du have ansvar for dine egne projekter, og motiveres du af et alsidigt job, hvor du er involveret i projekterne fra A-Z? Kan du se dig selv hos en af Danmarks største ventilationsentreprenører .
    • Projektleder
    • Horsens
    Få mere info
  • Projektleder i Hinnerup

    Ledelse af egne og eksterne montører Som projektleder i montageafdelingen får du det overordnede ansvar for både større og komplekse montager til det offentlige og byggebranchen, samt mindre mont..
    • Projektleder
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Projektleder i Viby J

    Trives du i en rolle med kundekontakt og mange administrative opgaver? Kan du nikke ja til overblik, et struktureret arbejdsmønster og gode kommunikative evner? Har du let ved at sætte dig ind i ny..
    • Projektleder
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
13. maj 2024 9
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 8
8. maj 2024 8
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 9
3. maj 2024 8
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 6
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3