Projektleder med fokus på innovation til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Din nye arbejdsplads kan både ligge i København, Fredericia, Esbjerg, Aarhus, Aalborg, Vordingborg eller Sønderborg

Vil du være med til at gennemføre grønne projekter mellem virksomheder og videninstitutioner? Og vil du bidrage til, at nye løsninger og forskning finder vej til markedet? Så er du måske den projektleder, vi søger til Energy Cluster Denmark.

Hos Energy Cluster Denmark søger vi en stærk projektleder, der kan fundraise og fremme konkrete projekter med deltagelse af mange partnere. Du bliver tovholder på processer, der fx kan handle om digitalisering, sektorkobling, infrastruktur eller Power-to-X – alt det, der definerer innovationsløsninger til fremtidens energisystem. Vores projekter involverer altid en problemejer og en eller flere problemløsere; dem, du kommer til at samarbejde tæt med. Du kan arbejde ud fra et af vores syv kontorer i Danmark, som ligger i København, Fredericia, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Vordingborg og Sønderborg.

Fokus på facilitering og netværksskabelse.
Din primære opgave er at identificere nye potentielle innovationsprojekter indenfor innovationsområdet. Du er med til at sammensætte det rette team på tværs af energiklyngen og formidle samarbejde mellem vores medlemmer. Det tæller både virksomheder, videninstitutioner, kommuner, myndigheder og andre samarbejdspartnere. Når holdet er sammensat er du ansvarlig for at facilitere og proceslede projektet, som typisk er et partnerskab af minimum 2-5 virksomheder og videninstitutioner. Du sørger for at holde overblik, køre forskellige sprints og sikre, at projekterne når fra tegnebrættet og ud i industrien. Du vil ligeledes være ansvarlig for at fundraise nye midler til de forskellige kommende innovationsprojekter.

Dygtig netværksskaber med fokus på fremdrift
For at få succes i denne rolle, er du:

  • samarbejdende, kommunikerende og har fokus på resultater.
  • problemløsende af natur, opsøgende, selvstændig og initiativrig.
  • energisk med højt drive, gå-på-mod og nysgerrighed.
  • med 2-3 års erhvervserfaring og meget gerne en relevant faglig baggrund inden for energi- området, procesledelse, forretningsudvikling eller lignende.
  • dansktalende, flydende i skriftligt og mundtlig engelsk.

Vi tilbyder dig en grøn agenda og et højt fagligt miljø
Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job i et dynamisk miljø. Du vil komme til at arbejde med en af Danmarks største erhverv i form af grøn energiteknologi; herunder særligt energiproduktion, energilagring, energiinfrastruktur, energieffektivitet og sektorkobling. I jobbet får du en alsidig projektportefølje, stringente innovationsprocesser og indsigt i de udfordringer og ideer til løsninger, som virksomheder og videninstitutioner arbejder med. Med reference til COO´en, får du stor frihed i jobbet og stor medindflydelse på at forme dit arbejde inden for givne rammer og mål og samtidig bliver du en del af et team af ildsjæle med høj faglighed, der alle brænder for at sikre, at nye og innovative løsninger finder vej ud i den danske energiklynge til gavn for den grønne omstilling.

Du vil i høj grad være i dialog med vores medlemmer blandt virksomheder og videninstitutioner og projektpartnere over hele landet. Rejseaktivitet indenfor Danmark er derfor en del af jobbet.

Ansøgning og proces
Hvis du vil vide mere om stillingen, så kontakt CEO, Glenda Napier (42 14 91 74). Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt til [email protected] – vi holder samtaler løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet. Vi modtager meget gerne en videoansøgning fra dig på max 1 min.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Energy Cluster Denmark – om os

Energy Cluster Denmark er Danmarks klyngeorganisation for hele energisektorens virksomheder og videninstitutioner. Vi ser vind, gas, fjernvarme og el som hinandens fælles, understøttende forudsætning i fremtidens energisystem, og derfor arbejder vi for synergien og den teknologiske udvikling på tværs af energiområderne i tæt dialog med vores 400 medlemmer.

I Energy Cluster Denmark koncentreres værdien af den innovationsfremmende indsats. Energy Cluster Denmark er formet af virksomheder og videninstitutioner og drevet af behovet for et stærkt samlingspunkt for innovation og partnerskaber, som er helt afgørende for at sikre grøn omstilling og en konkurrencedygtig dansk energisektor. Du kan også læse mere om Energy Cluster Denmark her: www.energycluster.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Esbjerg
  • Søndag den 30. april 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Esbjerg N

    Projektleder til Dansk Scanning A/S✔️ Har du lyst til at udnytte dine evner inden for projektledelse fuldt ud?✔️ Brænder du for digitalisering?✔️ Vil du være en del af et stort, inter..
    • Projektleder
    • Esbjerg N
    Få mere info
  • Projektleder i Esbjerg

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Projektleder i Sønderborg

    <p><em>Jylland, Danmark</em></p><p>Er du en erfaren projektleder eller projektchef med lyst til at stå i spidsen for klimatilpasnings- og vandprojekter, der gør en ree..
    • Projektleder
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Projektleder i Esbjerg

    <p><em>Jylland, Danmark</em></p><p>Er du en erfaren projektleder eller projektchef med lyst til at stå i spidsen for klimatilpasnings- og vandprojekter, der gør en ree..
    • Projektleder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
1. maj 2024 10
30. april 2024 11
29. april 2024 9
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 7
25. april 2024 8
24. april 2024 10
23. april 2024 7
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 8
11. april 2024 8
10. april 2024 8
9. april 2024 8
8. april 2024 9
7. april 2024 12
6. april 2024 12
5. april 2024 12
4. april 2024 11
3. april 2024 8
2. april 2024 7
1. april 2024 7