Resultatorienteret projektleder til regionens mest komplekse projekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve

Vi har regionens mest komplekse projekt – er du den resultatorienterede projektleder der styrer os i mål?

17 kommuner søger sammen én projektleder der kan styre et komplekst projekt i land i samspil med alle relevante interessenter – med andre ord: vi søger en erfaren og engageret projektleder til at arbejde med at skabe gode konkrete forandringer på det specialiserede socialområde.

Udfordringerne, kommunerne står over for, omfatter blandt andet manglende botilbudskapacitet, øget behov for koordination og samarbejde på tværs af kommuner mht fælles udbud og udnyttelse af nuværende kapacitet, samt behov for at fastlægge hvordan og hvor der bedst kan etableres nye tilbud. Disse udfordringer har en betydelig indvirkning på de berørte borgeres liv og trivsel og vi har brug for dig til at hjælpe os med at drive projektet og skabe reelle resultater. Som projektleder vil du være en nøgleperson i at sikre, at vi lykkes sammen på tværs af de 17 kommuner og Region Sjælland. Du vil få en afgørende rolle i at skabe fremdrift og sikre, at der implementeres konkrete tiltag, der kan løse disse udfordringer. Der er en tydelig forventning fra det politiske niveau i alle kommuner om, at der skal skabes fremdrift. Som projektleder vil du derfor have en vigtig rolle i at sikre at der kan leveres konkrete beslutningsoplæg og du skal understøtte at der skabes opbakning til nye tiltag og svære beslutninger.

Vi har travlt – vi har brugt god tid på at analysere områdets udfordringer og nu er der behov for at der skabes konkrete tiltag. Vi ønsker at arbejde i hurtige og fokuserede sprint, hvor der løbende sikres et godt beslutningsgrundlag. Du vil være ansvarlig for at sikre, at projektet forbliver på kurs og leverer de ønskede resultater, samtidig med at du sikrer en god økonomisk styring og effektiv ressourceallokering.
Du får travlt – vi skal levere konkrete resultater i foråret 2024.

Vi søger derfor en selvstændig, relationsskabende og resultatskabende projektleder med stor erfaring inden for projektledelse.

Som projektleder vil du have ansvaret for at lede og koordinere projektaktiviteter for at opnå de ønskede resultater. Dine primære opgaver vil omfatte:

  • Projektledelse: Du vil være ansvarlig for at planlægge, organisere og styre projektaktiviteter, herunder budgetstyring, tidsplanlægning og rapportering.
  • Samarbejde på tværs af kommuner og regionen: Du vil facilitere samarbejdet mellem de 17 kommuner og du skal have øje for vores forskelligheder og være lydhør overfor forskellige behov, ligesom du skal formå at inddrage Region Sjælland i drøftelser og tiltag.

Vi søger en kandidat med følgende kvalifikationer:

  • Minimum 5 års erfaring med projektledelse – meget gerne inden for det sociale område – men det kan også sagtens være at din erfaring er en anden – det vigtigste er at du er en suveræn projektleder
  • Dokumenteret evne til at lede og motivere processer der går på tværs af mange interessenter
  • Kommunikations- og samarbejdsevner på et højt niveau
  • Stor erfaring med at arbejde selvstændigt og træffe beslutninger under pres
  • Kendskab til den offentlige sektor og kendskab til lovgivningen inden for det sociale område vil være en fordel

Arbejdspladsen er til daglig i Greve, men der vil være behov for at du har stor lyst til at bevæge dig rundt til hele regionen for at sikre et effektivt samarbejde mellem alle kommunerne. Du kommer til at sidde tæt på styregruppeformanden i hverdagen og du får en tæt kollega med stor viden på området som du kan sparre med, men som i dagligdagen har andre opgaver på det sociale område.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre mere om dine kompetencer og vinkler på hvordan komplekse problemer kan ledes gennem effektiv projektledelse.

Vi vil gerne modtage din ansøgning senest d. 5 november og vi afholder samtaler i uge 46 og 47. Tiltrædelse 2. januar 2024

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte direktør i Greve Kommune og styregruppeformand Morten Bøgelund Andersen på tlf 25234753 eller kommunaldirektør i Greve Kommune Anne-Sofie Degn på 30542592

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Greve
  • Søndag den 05. november 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Are you passionate about improving the lives of people living with obesity? Do you have experience in setting clear strategic direction and finding commercial opportunities for development projects..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i København K

    Hos Nordic Office of Architecture har vi masser af spændende og vigtige projekter på tegnebrættet – særligt inden for sundhedsbyggeri. Lige nu søger vi en dygtig projekteringsleder. Du vil blive e..
    • Projektleder
    • København K
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Do you enjoy working in a high-paced international environment and thrive working with multiple stakeholders across the organisation? Are you excited about driving contracts with important external..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    In [xxxxx], we have the ambition to be on the forefront when it comes to adopting modern technology to support our growth journey. We are looking for a Lead Data Scientist to join our team, .
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. juni 2024 2
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1