Psykolog til Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium B195, Bispebjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vi søger en psykolog, der sammen med et tværfagligt team af sygeplejersker og læger indgår i udredning og behandling af unge med en bred vifte af ungdomspsykiatriske problemstillinger.

Om Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium B195
Ambulatoriet for unge udreder og behandler unge i alderen 14 - 17 år, som er henvist for psykisk sygdom eller psykisk udviklingsforstyrrelse af et omfang, der kræver udredning og eventuel behandling i hospitalsregi.

Ambulatoriet varetager udredning og behandling af en bred vifte af ungdomspsykiatriske problemstillinger- herunder bl.a. opmærksomhedsforstyrrelser, affektive lidelser, psykose, autisme og angst.

Afsnittet har derudover flere funktioner bl.a. behandling af selvmordstruede børn og unge, udredning af børn og unge med kønsidentitetsforstyrrelser, samt udredning og behandling af unge med bipolar affektiv sindslidelse.

Vi tilbyder F-ACT til den gruppe af vores patienter, der i perioder har brug for en intensiveret indsats fra vores side, herunder ud kørende funktion. Vi varetager også regionsfunktion for DAT.

I afsnittets er ansat ca. 45 medarbejdere. Medarbejderstaben omfatter speciallæger, læger under uddannelse, specialpsykologer, psykologer, psykologer under uddannelse til specialpsykolog, sygeplejersker, specialsygeplejersker, en socialrådgiver og lægesekretærer.

Afsnittet ledes af overlæge Pernille Prahl og oversygeplejerske Lars Elvang i fællesskab.

Afsnittet deltager i den præ- og postgraduate læge- og sygeplejerskeuddannelse

Jobbet
Du kommer til - i samarbejde med et tværfagligt team af sygeplejersker og læger - at indgå i udredning og behandling af unge med en bred vifte af ungdomspsykiatriske problemstillinger. Udredning vil tidsmæssigt udgøre den væsentligste del af dine opgaver.

Udredningselementerne består blandt andet af kognitive testninger og kortlægning af psykopatologi ved semistrukturerede interviews, og behandlingsmæssigt spænder psykologgruppen fra blandt andet psykoedukation og støttende samtaler til terapeutiske forløb - enten individuelt eller i gruppe.

Du har løbende og ved ugentlige konferencer have mulighed for sparring med speciallæger eller specialpsykologer.

Vi tilbyder

En spændende og alsidig hverdag i et afsnit præget af et højt fagligt niveau, godt kollegaskab og en arbejdskultur kendetegnet ved åbenhed og mulighed for sparring. Vi tilbyder supervision i afsnittet, ligesom du vil få tildelt en mentor, som vil hjælpe dig i introduktionsfasen.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du er autoriseret psykolog - eller er godt i gang med dette - og gerne har erfaring inden for det børne- og ungdomspsykiatriske område. Vi forventer, at du hurtigt kan danne dig et overblik og håndtere egne patientforløb under supervision og vejledning. Kendskab til psykopatologi og udredningserfaring vil være en fordel.

Desuden kræves det, at du:

  • kan arbejde selvstændigt.
  • kan indgå i et afsnit, hvor hverdagen kan være uforudsigelig, og hvor vi træder til og hjælper hinanden ved behov.
  • har en anerkendende og respektfuld tilgang til patienter og pårørende.


Løn og vilkår
Stillingen er på 37 timer. Arbejdstiden er på hverdage inden for tidsrummet 8-16, fri weekender og helligdage.

Vi ønsker at du starter pr. 1. maj 2023 eller efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

I henhold til lovkrav skal du ved ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevise ren børneattest. Center for HR indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra dig, når de udfærdiger ansættelsesbrev.

Vi glæder os til at invitere dig ind i vores fællesskab
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via link senest den 5. marts 2023.

Vi forventer at holde samtaler torsdag den 9. marts 2023.

Vil du vide mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afsnitsledende overlæge Pernille Prahl på mail [email protected]

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København Ø
  • Søndag den 05. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1