Serviceminded og smilende receptionist til SOSU H

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Er du serviceminded, energisk og god til at tale med mange forskellige mennesker? Trives du med alsidige og administrative opgaver i en travl hverdag? Så er den her stilling lige noget for dig!

Vil du byde velkommen til en spændende skole? Vi søger en receptionist, der kan byde vores elever, kursister og samarbejdspartnere velkommen med et smil. Du er ofte den første person, vores elever og gæster møder, og du spiller derfor en vigtig rolle i organisationen, som vores stemme og ansigt udadtil. Du bliver en del af et engageret receptionistteam, der vægter kvalitet og det tværgående samarbejde højt. Vi dækker alle SOSU H’s tjenestesteder i Region Hovedstaden, og vi assisterer ind imellem hinanden på de forskellige tjenestesteder. Dine primære tjenestesteder vil være Brøndby og København, hvor du skal dække åbningstiden i receptionen fra kl. 08.00-15.24.

Som receptionist er dine primære opgaver at:

  • Byde elever, kursister og gæster velkommen.
  • Du skal kunne løfte ting som kasser, bøger med mere, så en god fysisk, er et krav.
  • Passe telefonen og varetage serviceopgaver i samarbejde med de øvrige receptionister.
  • Varetage udlevering af rejsekort og taxaboner med mere i diverse IT-systemer.
  • Servicerer de øvrige afdelinger ved behov.
  • Være indstillet på, at kunne flyttes til de forskellige tjenestesteder.

En blæksprutte med et godt overblik Du er serviceminded og trives med aktivitet og varierende opgaver. Du kan lide at have med mennesker at gøre og hjælper gerne med det, der er brug for. Du har gåpåmod, lyst til at prøve nyt og ønsker at gøre en forskel for både kursister, elever og kollegaer. Du er hver dag med til at skabe et imødekommende miljø, hvor alle føler sig velkommen.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har et godt overblik og kan holde styr på aktiviteterne i SOSU H.
  • Er struktureret og har god ordenssans.
  • Har gode IT-kompetencer og gerne erfaring med fakturering samt systemerne Q Play, Compatella og SDBF.
  • Kan formulere dig skriftligt og kan benytte Outlook, Word og Excel.
  • Har receptionisterfaring samt relevant uddannelse - gerne kontoruddannelse


Muligheder, engagement og højt til loftet Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling i en organisation i udvikling. Du bliver en del af en dedikeret medarbejdergruppe, der hver dag arbejder for, at vores elever og kursister får den bedst mulige uddannelse. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på ordentlighed, hjælpsomhed og rum til forskellighed. Vi her frugtordning, fleksible arbejdsforhold og gode muligheder for kompetenceudvikling.

Er det noget for dig? Sådan søger du Send din ansøgning med bilag via knappen ”søg stilling” nederst.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause og vi har røgfri arbejdstid. Tjenestestedet er pt. Brøndby.

Spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte serviceleder Susan Hansen på telefon 21 84 62 58 eller på mail [email protected].

Ansøgningsfrist og proces. Vi holder samtaler løbende indtil den 24. august 2023, med de relevante kandidater der søger stillingen. Forventet tiltrædelse den 1. september 2023 eller snarest derefter. I forbindelse med ansættelsen, vil du blive bedt om referencer fra tidligere ansættelser.

SOSU H vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Er jobbet ikke det rette match for dig? Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt. Se videoer om vores uddannelser her.

Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med ni afdelinger i Region Hovedstaden. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye høje standarder på vores uddannelsesområde. Vi skal arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd. Bliv desuden klogere på hvilke elever vi har på SOSU H, og hvad du kan blive en del af her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • Brøndby
  • Torsdag den 24. august 2023

Lignende jobs

  • Receptionist i København Ø

    Fri kontakt
    Receptionist til København. Dit smil er smittende, og du nyder at møde mange forskellige mennesker hver eneste dag. Du føler, at du er i dit rette element, når dit smil og din imødekommenhed er det første vores kunder, gæster og kollegaer møder, når de træder ind ad døren.
    • Receptionist
    • København Ø
    Få mere info
  • Receptionist (elev) i København

    OM ARBEJDSPLADSEN Bellagroup er blandt de største hospitality virksomheder i Danmark, på to forretninger: venues og hoteller. Venue-delen består af Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella S..
    • Receptionist
    • København
    Få mere info
  • Receptionist i Hvidovre

    Vi søger til vores hovedkontor i Hvidovre en serviceminded Receptionist, der har lyst til at gøre en forskel og som trives i en travl hverdag med en høj grad af selvstændighed.[xxxxx]
    • Receptionist
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Receptionist (elev) i København

    OM ARBEJDSPLADSEN Hos Scandic hylder vi forskellighed og gi’r plads til den enkelte. Vi ved, at vi gør hinanden gode, og at vi alle sammen bidrager med noget særligt. Derfor er vi meget stolte af..
    • Receptionist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som receptionister i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister over tid

Dato Alle jobs som receptionister
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1