SYGEPLEJERSKE/SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENT SØGES TIL ØJENAMBULATORIET Ø44/46, Rigshospitalet-Glostrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Har du lyst til at blive en del af et fagligt stærkt og kollegialt velfungerende hold? Tværfagligt samarbejde er et grundlæggende fundament for at få vores ca. 150 daglige patienter undersøgt og behandlet med omsorg og professionalisme.

Vores øjenambulatorium for hornhindesygdomme, grøn stær og øjenlågslidelsersøger en sygeplejerske/social- og sundhedsassistent til en fast stilling 37 timer ugentligt med ansættelse d. 1/10 2023 eller snarest derefter.

Arbejdstiden er mandag-torsdag kl. 7.45-15.15 og fredag fra kl. 7.45-14.45.

Du kan som ny hos os glæde dig til at blive en del af vores afsnit, hvor vi vil sørge for, at du får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb med mentor/makker ordning.

Øjenambulatoriet Ø44 modtager ca. 150 patienter dagligt, som har sygdomme i hornhinden, grøn stær og refraktionsanomali. Øjenambulatoriet Ø46 modtager ca. 40 patienter dagligt med øjenlågslidelser.

Vi er en aktiv og spændende afdeling med fokus på gode patientforløb og et godt tværfagligt samarbejde. Vores dagligdag er travl og byder på mange udfordringer, og vi er således vant til at være omstillingsparate.

Hvem er vi:

3 sygeplejersker

5 social og sundhedsassistenter

6 optikere

1 oversygeplejerske

1 ledende overlæge (der også er teamansvarlig)

3 teamansvarlige overlæger og herudover et varierende antal læger, både speciallæger og læger under uddannelse til speciallæge

Sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever

Vi kan tilbyde:

Et selvstændigt, udfordrende, ansvarsfuldt og varieret job med selvstændige patientforløb i et godt tværfagligt miljø med tæt samarbejde mellem sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, optikere, læger og sekretærer.

Et team, der lægger meget vægt på, at alle patienter får en særdeles imødekommende og venlig behandling. Vi strækker os langt for at imødekomme patienternes ønsker – også selvom det er arbejdskrævende og besværligt for os.

Det bliver din hverdag:

Et spændende (tvær)fagligt miljø med mulighed for faglig udvikling og oplæring i de nyeste teknikker og apparater, samt IT-systemer.

Dine arbejdsopgaver:

Ø46

  • Selvstændigt se patienter med sygdomme i øjenlågene
  • Sårpleje, suturfjernelse og evt. biopsi
  • Vejlede og informere patienter

Ø44

  • Varetage receptionsfunktion, herunder bookning af nye tider
  • Bestille transport, blodprøver og podninger
  • Udføre fotografiske undersøgelser

Hvis du holder af apparatur og teknologi og samtidig synes, at sygeplejen i korttidskontakt er lige i øjet, så vil du her få et job, der opfylder det hele.

Vi forventer:

Du er først og fremmest en selvstændig, positiv og serviceminded person, der har erfaring med korte og/eller akutte patientforløb, er klar til at yde en ekstra indsats og hjælpe kollegaer, der har brug for assistance i perioder med travlhed.

Kendskab til sårpleje er en fordel.

Du skal kunne lide at omgås andre mennesker og være god til at skabe en positiv og afslappet stemning.

Du skal have indgående kendskab til de almindelige IT-systemer og lyst til at arbejde med og lære teknisk udstyr. Kendskab til sundhedsplatformen er en fordel, men ikke et krav.

Om afdelingen for Øjensygdomme:

Afdelingen for Øjensygdomme, Rigshospitalet-Glostrup varetager al akut og elektiv hospitalskrævende oftalmologi for Region Hovedstaden og Grønland. Den er center for regionens kirurgi og de mere komplicerede ydelser.

Afdelingen for Øjensygdomme Rigshospitalet-Glostrup har flere ambulatorier, et sengeafsnit, tre operationsafsnit og et forskningsafsnit. Patienterne er både børn og voksne, i elektive og akutte patientforløb. Der opereres primært for cornea-, nethinde- og glaslegeme sygdomme, grå stær, grøn stær, øjenlågslidelser, aldersforandringer på nethinden, skelen og øjenskader.

Afdelingen for Øjensygdomme Rigshospitalet-Glostrup består af øjenfunktionerne på Glostrup Hospital, Hillerød Hospital og på Rigshospitalet Blegdamsvej.

Afdelingen har ca. 360 ansatte, som har et tæt samarbejde på tværs af faggrupper, afsnit og funktioner - heraf 120 sygeplejersker.

Vil du vide mere?

Du kan finde flere oplysninger om afdelingen for Øjensygdomme på Afdeling for Øjensygdomme (rigshospitalet.dk)

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Mette Riis tlf. 38 63 47 51 mail: [email protected]

Ansøgningsfristen er d. 24/8 2023

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 35

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etniske tilhørsforhold til at søge stillingerne.

Forudsætning for ansættelse er forståelse og beherskelse af det danske sprog.

Vi er en røgfri arbejdsplads på hele matriklen.

Et af Regionens mål i personalepolitikken er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Glostrup
  • Torsdag den 24. august 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Vores kollega i Visitationen går på barsel, og vi har derfor et barselsvikariat på 37 timer til besættelse den 1. juli eller 1. august 2024. I Visitationen arbejder vi primært med vurdering og Screening af de underretninger vi modtager, hvor viinddrager børn/ungeog partshører for vurdering af støttebehov.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til [xxxxx]s Udgående HospiceteamBrænder du for palliation, og har du bred klinisk erfaring med at arbejde i et tværfagligt team? Så har du nu muligh..
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
18. maj 2024 21
17. maj 2024 25
16. maj 2024 25
15. maj 2024 25
14. maj 2024 25
13. maj 2024 20
12. maj 2024 17
11. maj 2024 17
10. maj 2024 17
9. maj 2024 16
8. maj 2024 16
7. maj 2024 14
6. maj 2024 13
5. maj 2024 12
4. maj 2024 12
3. maj 2024 11
2. maj 2024 6
1. maj 2024 10
30. april 2024 10
29. april 2024 8
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 6
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 10