Rekrutteringsfirma

Forestry and Biomass Auditor til Preferred by Nature

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørning

Dialogskabende og serviceminded auditor til certificering af bæredygtigt skovbrug


Ønsker du at arbejde for et bæredygtigt miljø gennem en verdensomspændende nonprofitorganisation? Ser du dig selv i en rolle, hvor du bidrager til bedre skovforvaltning og forretningspraksis, der er til gavn for mennesker, natur og klima? Så er det dig, vi leder efter som vores nye Skovbrugs og Biomasse Auditor.


Din hovedopgave i rollen vil være at planlægge, administrere og gennemføre SBP/FSC/PEFC CoC biomasse certificerings audits i primært Danmark og i resten af norden.

Hos Preferred by Nature søger vi dig, der har talent og motivation for at hjælpe kunder med at skabe forandring og drive bæredygtigt skovbrug og jordforvaltning. Med andre ord får du hos os muligheden for gennem dit arbejde at gøre en forskel for naturen og kunderne hver dag.

Du bliver en del af en international organisation i vækst, hvor vi arbejder på tværs af landegrænser globalt. Vi forventer derfor, at du er en holdspiller og har en åben tilgang til andre kulturer, da du vil kommunikere med kollegaer over hele verden.


Du hviler i din faglighed og sætter en ære i at gøre tingene ordentligt

Omdrejningspunktet i din hverdag bliver arbejdet med audits og du vil i gennemsnit afholde mellem 1-2 audits om ugen. Din erfaring, selvstændighed og struktur gør, at du altid møder velforberedt op og har en god dialog med kunden. Helt konkret kommer dine opgaver til at omfatte:

  • Sparring og dialog med kunderne om certificeringer
  • Servicering og besvarelse af spørgsmål fra nye og eksisterende kunder
  • Udvikling og implementering af evalueringsskemaer samt sikring af rettidige og effektive audits
  • At du holder dig aktivt opdateret på din tekniske viden inden for Forest Stewardship Council (FSC) certificering
  • Sikring af effektive processer og kvalitetskontroller efter Preferred by Natures tekniske og administrative certificeringsprotokoller
  • Håndtering af spørgsmål og uenigheder vedrørende aktive certificeringer, evalueringer og at kunder lever op til Preferred by Natures og certificeringsordningens politikker

Inden du bliver sluppet løs som Auditor, har vi en intern uddannelse, hvor du hen mod slutningen af forløbet vil blive eksamineret. Denne uddannelse er en del af din oplæring, hvor du også vil være med på en række audits.


Med dit drive gør du en positiv forskel for klima, natur og mennesker
Tror du på vores mission om, at vi kan lykkes med at støtte bedre skovforvaltning og forretningspraksis, der gavner mennesker, natur og klima, er vi allerede godt på vej. I rollen skal du trives med at være beslutningstager, hvor du kombinerer integritet og forretningsetik i mødet med kunden under auditering.

Vi ser gerne, at du har en universitetsuddannelse i skovbrug, biologi, geografi, landskab & planlægning eller andre lignende uddannelser. Det er et krav, at du som minimum har 3-5 års erfaring med skovbevarelse, skovbrug eller skovdrift. Har du kendskab til eller arbejdet med - og efter - certificeringerne FSC, PEFC og SBP er det en fordel.

Da vi er en international virksomhed, er det vigtigt, at du begår dig på engelsk på et højt niveau i både skrift og tale. Er du derudover bekendt med andre skandinaviske sprog er det en fordel, men ikke et krav. Det er yderligere en fordel, hvis du behersker tysk.

Normalt benytter vi offentlig transport til vores audits, men du har også kørekort B, så vi kan komme ud og lave audits hos alle vores kunder. Ligeledes vil der være nogen rejseaktiviteter internationalt.


Hvorfor Preferred by Nature?


Vi er, ligesom dig, passionerede og gør en indsats for at være med til at sikre en bæredygtig fremtid inden for skovforvaltning. Hos os får du en meningsfuld hverdag og en vigtig rolle i at bidrage til en positiv forskel for verden og for en grønnere fremtid. Vi giver dig en god indslusning og professionel træning i certificerings audits, så du har kompetencerne og viden til at lykkes i rollen.

Vi er en organisation i vækst og vores team vokser internationalt, så du har gode muligheder for at komme på internationale opgaver som auditor hen over tid.

Du vil også opleve, at vi er en organisation, hvor der er stor selvstændighed og hvor du har en fleksibel hverdag. Sagt lidt mere simpelt, så planlægger du selv, hvornår du løser dine opgaver.

Du vil være tilknyttet vores Aarhus kontor, og du har mulighed for at arbejde hjemmefra.

Så hvis du ser dig selv i en selvstændig rolle, hvor din faglige udvikling er i fokus, vil vi meget gerne høre fra dig.


Lyder det som jobbet for dig?
Konsulenthuset ballisager hjælper os med processen og du skal ikke tøve med at sende os dit motiverede CV på engelsk. Vi holder nemlig samtaler løbende og stillingen bliver besat, når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at række ud til Seniorkonsulent Hans Erik Elley på tlf 30 63 85 03 / mail [email protected]


Om Preferred by Nature

Preferred by Nature er en nonprofitorganisation, der arbejder for bæredygtig arealanvendelse og klimavenlige løsninger. Med mere end 300 ansatte over hele verden opbygger vores projekter kapacitet, øger bevidstheden, bevarer naturen og strømliner bæredygtighed gennem innovation. Alle vores medarbejdere er medlemmer af organisationen, og vi får alle mulighed for at bidrage til den samlede udvikling af Preferred by Nature gennem den årlige generalforsamling.

Du kan læse meget mere om Preferred by Nature på www.preferredbynature.org


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørning.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hørning

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Viby J

    Kan du sikre valid og rettidig rapportering og trives du med projekter inden for optimering af processer og digitalisering af forretningsgange? Vil du være en del af et stærkt team i en virksom..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, you will contribute with your expertise on financial reporting to ensure high quality in our financial reporting (IFRS) Our business model does not always align with IFRS standards an..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    We are looking for two controllers; one for our German asset portfolio and one for our other asset portfolios. In both roles, you will gain valuable experience in business partnering and asset mana..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    Controller til Accounts Receivable By AarhusAnsøgningsfrist 2024-06-09Søg job Har du solid erfaring indenfor en financefunktion og kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks før..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hørning

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hørning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0