Servicemindet Business Controller og Analytiker til DSB Service & Retail

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Nyder du at arbejde med komplekse tal og understøttende analyser? Er det nemt for dig at formidle dette på et forståeligt niveau? Hvis svarene er ja, så er du måske vores kommende Business Controller.

”Mine dage kan være meget varierede fra tilbagevendende opgaver som f.eks. månedlige rapporteringer og til videreudvikling og tilpasning af Power BI modeller. I teamet er vi gode til at støtte og sparre med hinanden. Sammenholdt med gode arbejdsforhold, der giver plads til familien, er det et godt sted at være”, siger Kirstine der har arbejdet som controller i DSB Service & Retail siden 2018.

Vi søger dig, der er en engageret og forretningsorienteret Business Controller med en høj faglighed, og en evne til at løse vores store målsætninger nu og i fremtiden. Vi er 3 kolleger der ser frem til at byde dig velkommen i teamet.

DSB Service & Retail A/S er et datterselskab til DSB, som har ansvaret for driften af 59 DSB 7-Eleven butikker, 4 Stationsstuer, Kaffe-Expressen, Catering af tog og bagagecenteret på Københavns hovedbanegård. DSB Service & Retail har en omsætning på over 1 mia. kr. og 1100 medarbejdere.

Din hverdag - Sparringpartner for forretningens prognoser, budgetter og månedsafslutninger Du får ansvaret for egne butikker og fungerer som sparringspartner for DSB Service & Retail’s ledelse og DSB-koncernen. Du formår at analysere og løse komplekse problemstillinger samtidig med, at du kan videreformidle data på et forståeligt niveau til modtageren.

Dine opgaver består blandt andet i

  • at levere pålidelige månedsregnskaber
  • at have føling med udviklingen i de enkelte butikker, herunder månedsresultat i forhold til KPI’er, budgetter og prognoser.
  • at bistå med diverse analyser og beregninger, som er med til at optimere og skabe forbedringer i forretningen, f.eks. udarbejde analyser af udviklingen i omsætning på produktkategorier eller udviklingen i lønomkostninger og årsag hertil
  • at vedligeholde og videreudvikle eksisterende Power BI rapporter

I jobbet som Business Controller vil du desuden opleve en bred kontaktflade og et tæt samarbejde med både DSB’s og Reitan’s regnskabsafdelinger, hvor øvrige regnskabsfunktioner er outsourcet til.

”Det interesserer mig, at jeg kan bidrage med sammenhængsforklaringer til forretningen. Og så er det spændende at omsætte strategien fra DSB til konkrete løsninger i butikkerne”, fortæller Adam, Controller og analytiker i DSB Service & Retail

Hvem er du? Som person er du engageret, analytisk dygtig og kvalitetsbevidst, hvortil du vil gribe bolden og løbe afsted med et nyt projekt.

Vi ser desuden gerne at

  • Du har en uddannelse som cand.merc. eller lignende
  • Du er superbruger i Excel og har kendskab til Power BI
  • Du har gerne erfaring inden for detailbranchen
  • Måske har du kendskab til SAP

Stillingen kræver også, at du har erfaring i krydsfeltet mellem økonomi og forretningen samt med de grundlæggende aspekter inden for regnskab, controlling og økonomistyring.

Hvem er vi? Som vores nye kollega bliver du en del af et målorienteret team på 3 kollegaer, i en afdeling med plads til humor, personlige aspirationer og en uformel omgangstone. Vi har hvert år flere sociale arrangementer, bl.a. på vores lækre kursuscenter Knudshoved.

Hvad tilbyder DSB? Nogle af vores personalegoder er

  • Gratis transport med DSB
  • Fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde et par dage om ugen
  • Træning i DSB’s eget fitnesscenter og PureGym
  • Pension og sundhedsforsikring
  • Frokostordning og mulighed for at købe mad med hjem

Læs mere her om personalegoder og om DSB som arbejdsplads.

Løn- og ansættelsesvilkår Du ansættes på kontrakt, hvor honorering sker efter kvalifikationer. Dit arbejdssted er DSB’s hovedkontor i Høje Taastrup. Du kommer til at referere i det daglige til Jannie Schou, Økonomidirektør for DSB Service & Retail A/S.

Ansøgning Send din ansøgning og dit CV samt eksamenspapirer snarest muligt og senest den 14. januar 2024 via ansøgningslinket til højre.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Økonomidirektør Jannie Schou på telefon 24 68 59 97.

#LI-SG1
#LI-Hybrid

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Taastrup
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabsmedarbejder til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i tallene og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Vallensbæk

    Controller til [xxxxx] Express. Brænder du for at arbejde med tal og analyser? Er du disciplineret og detaljeorienteret, og drives af at skabe de bedste resultater? Trives du i en dynamisk hverdag og..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vallensbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
31. maj 2024 3
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 3
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 6
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6