ACCOUNTANT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Er du serviceminded, kvalitets- og ansvarsbevidst og har du erfaring indenfor regnskab og fakturering? Så er du muligvis vores kommende kollega?

Som Accountant i Bunker Holding vil du blive tilknyttet vores Group Finance team, som varetager en bred vifte af opgaver inden for regnskab og økonomi. Afdelingen er primært ansvarlig for at få de daglige opgaver løst, samt få dagen til at glide smidigt i en til tider travl hverdag.

Vi tilbyder et spændende og attraktivt job i en virksomhed i rivende udvikling, hvor du som del af et team skal planlægge din arbejdsdag, hvor der lægges stor vægt på det kollegiale sammenhold, den gode hverdag og på at hjælpe hinanden ved ferie og travle perioder. Du kommer til at få en hektisk hverdag med forskelligartede opgaver fra faste rutineopgaver til ad hoc-opgaver. Dine opgaver vil primært omfatte:

  • Kreditorbogholderi, herunder betaling af leverandører
  • Assistere med overførsler og renteopkrævning af koncernens interne lån
  • Finansbogføring
  • Momsindberetning og -afstemning
  • Afstemninger i banken samt koncerninterne mellemregninger
  • Deltagelse i månedsafslutning
  • Rejseafregninger
  • Øvrige bogholderiopgaver samt ad hoc-opgaver i økonomiafdelingen

Dine opgaver er alsidige, og du skal kunne se dig selv i et velfungerende team, hvor tonen er frisk og uhøjtidelig. Du skal trives med at arbejde selvstændigt med nogle opgaver, mens andre løses i samarbejde med kollegerne. For at få succes i stillingen skal du arbejde struktureret og grundigt med tingene samt kunne have mange bolde i luften samtidigt.

Du er struktureret, serviceminded og har en positiv tilgang

Vi forestiller os, at du er bogholder, regnskabsassistent eller lignende og har erfaring med bogholderiopgaver. Har du erfaring med Navision Microsoft Dynamics er det en fordel, men er ikke afgørende. Derudover arbejder du selvstændig, struktureret og er engageret i dit arbejde. Du er tilmed ansvarsbevidst og udpræget ordensmenneske og teamplayer. Endelig er du fleksibel, imødekommende og er i stand til at håndtere mangeartede opgaver på samme tid.

Bliv en del af et stærkt administrativt og serviceminded team

Vi tilbyder en attraktiv stilling i et foranderligt miljø med en international kontaktflade, hvor du får verden som din arbejdsplads. Her bliver du integreret i en dynamisk og ambitiøs global organisation, der lægger vægt på høj kvalitet i alle sammenhænge. Vi investerer i udvikling af vores medarbejdere, tilbyder en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer, pensionsordning og gode arbejdsforhold i en organisation i positiv udvikling.

Chief Financial Controller, Dennis Kousted siger om rollen:” Du bliver en del af et meget dedikeret team på 7 kollagerne. Teamet spænder bredt fra en elev til mere erfarne løn- og bogholdere. Der er et godt sammenhold og villighed til at hjælpe hinanden når der er travlt. Account afdeling er en del af Group Finance som udover Account består, Controlling, FP&A, Tax og Projects.”

Er du interesseret?

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Send din ansøgning og CV snarest muligt via nedenstående formular. For yderligere information kan du kontakte Chief Financial Controller, Dennis Kousted på tlf.: +45 20 10 68 78.
Vi indkalder kandidater løbende til samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

Bunker Holding faciliterer verdenshandelen

Som verdens største bunkervirksomhed er vi en væsentlig del af den globale værdikæde. Siden 1981 har vi specialiseret os i køb, salg og levering af brændstof og smøreolie til skibe. Vi hjælper samtidig med at styre risiko og volatilitet i brændstofpriserne.

Med mere end 1500 specialister i 35 lande verden over ved vores kunder, at en lokal ekspert altid står klar med detaljeret indsigt i leverandører, havnelogistik, lokal tilgængelighed og priser. Bunker Holding er den største virksomhed i USTC Group. www.bunker-holding.com.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Middelfart

Lignende jobs

  • Revisor i Årslev

    Vi søger en erfaren og selvstændig revisorassistentTil vores kontor i Årslev søger vi en erfaren revisorassistent, som kan arbejde selvstændigt.Vi er en bogholderi- og revisionsvirksomhed, so..
    • Revisor
    • Årslev
    Få mere info
  • Revisor i Odense

    AnsøgRegistreret revisor til rådgivningsvirksomhedPatriotisk Selskab, OdenseRelationsstærk revisor til rådgivning af professionelle jordbrug.Vil du være med til at udvikle professio..
    • Revisor
    • Odense
    Få mere info
  • Revisor i Svendborg

    med gode muligheder for partnerskab Revisionsfirmaet Edelbo Kogtvedparken 17 5700 Svendborg Web: [xxxxx] VIRKSOMHEDEN RevisionsFirmaet Edelbos historie går helt tilbag..
    • Revisor
    • Svendborg
    Få mere info
  • Revisor i Odense

    De sidste par måneder har du haft fornøjelsen af at have din daglige gang hos BDO i Odense på den centrale beliggenhed på hjørnet af Vesterbro og Fælledvej. Lige fra dag et har du følt dig godt tag..
    • Revisor
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1