KEY ACCOUNT MANAGER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kastrup

SAS Ground Handling Denmark A/S



SAS Ground Handling Denmark A/S er en del af Airline Services under SAS koncernen. SAS Ground Handling Denmark A/S (SGH) leverer ground- samt cargo handling til SAS og en række øvrige flyselskaber i Københavns Lufthavn, og har ca. 1.300 ansatte indern for såvel Spirit Air Cargo handling samt Landside- og Airside operations.

Du bliver en del af et Salgsteam inden for passager-, bagage- og fragthandling. Dit primære ansvarsområde vil som udgangspunkt være Spirit Air Cargo, men du vil ligeledes indgå i et tæt samarbejde med kollega på passager- og bagageområdet.

Vi søger en person, som brænder for at finde nye kunder og bidrage til forretningsudvikling, innovation og procesoptimering - gerne med branche kendskab, du skal være ”point of contact” for en række Flyselskaber og Speditionsvirksomheder og medvirke til at fastholde og udvikle SGH og Spirit Air Cargos forretning.

Arbejds- og ansvarsområde:



Du vil være koordinerende i forhold salg og forhandling, herunder også RFP processer til såvel Flyselskaber som Speditionsvirksomheder, og du vil endvidere følge op på at CEIV Pharma standarderne efterleves.

Du vil i stillingen have flere naturlige interne og eksterne kontaktflader, ligesom du også er Spirit Air Cargos kontaktperson vedr. kundehenvendelser.

Du kommer til at have central rolle i både eksterne- og interne auditeringer og vil ligeledes have en række ansvarsområder inden for bl.a. intern kommunikation, kundearrangementer, marketingsaktiviteter og prislisteudarbejdelse.

Kvalifikationer og kompetencer:



Det er et vigtigt, at du:
• Har salgs- og forhandlingserfaring
• Kan samarbejde på tværs af organisationer og niveauer
• Er stærk kommunikativ på såvel dansk som engelsk
• Besidder en stærk kommerciel forståelse
• Er god til at skabe og bevare gode relationer
• Har flair for præsentationer i såvel udarbejdelse som afholdelse

Som Key Account Manager må du have en professionel fremtoning og være tillidsskabende. Du har erfaring fra en lignende stilling og gerne erfaring fra et internationalt fragtmiljø. Du har en relevant kommerciel uddannelse og besidder engelsk på forhandlingsniveau.

SAS’ Lederskabsprofil



Vi har en forventning om, at du lever op til SAS’ Lederskabsprofil og derved formår, at:
• Lead yourself, det vil sige Get the job done og Do things right
• Lead others, det vil sige Go and see og Engage people
• Lead SGH/SAS, det vil sige Think forward og Build the future

Vi tilbyder:



Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor du får stor indflydelse på din hverdag og hvor åbenhed, arbejdsglæde og humor vægtes højt.

Lønpakken indebærer aflønning i henhold til overenskomst med Lederne med løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring, bruttolønsordning samt adgang til attraktive rejsemuligheder.

Yderligere oplysninger:



Yderligere oplysninger kan indhentes hos Head of Airside Operations & Spirit Air Cargo Handling Ole Madsen på tlf. 3232 1541 eller på mail; [email protected]

Ansøgningsfrist er mandag den 31. juli 2023. Tiltrædelse vil være snarest muligt. Der vil i forbindelse med interview blive anvendt tests.

Det er en forudsætning for din ansættelse i SAS Ground Handling Denmark A/S, at du kan leve op til myndighedskrav som blandt andet:
• Politigodkendelse til ID-kort til Lufthavnen, herunder godkendelse af CV baggrundscheck
• Fremvisning af straffeattest samt kørekort
• Derudover er det et krav, i forbindelse med din ansættelse, at du kan bestå en alkohol- og rusmiddeltest

SAS, Skandinaviens førende flyselskab med knudepunkter i København, Oslo og Stockholm, flyver til destinationer i Europa, USA og Asien. Inspireret af vores skandinaviske arv og værdier baseret på bæredygtighed, stræber vi i SAS efter at være førende inden for bæredygtig luftfart globalt. Vi vil reducere vores samlede CO2-udledning med 25 procent inden 2025 ved at anvende mere bæredygtigt flybrændstof samt vores moderne flåde med brændstofeffektive fly. Ud over flyvninger tilbyder SAS ground handling services, teknisk vedligeholdelse og luftfragt. SAS er en af grundlæggerne af Star Alliance™ og tilbyder sammen med vores partnere et stort antal destinationer over hele verden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Kastrup

Lignende jobs

  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at..
    • Sælger
    • København N
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan .
    • Sælger
    • København N
    Få mere info
  • Sælger i København

    <p>Are you ready to step into the forefront of the green energy revolution, enabling offshore wind installations to align with global and national net zero targets? Are you looking for the op..
    • Sælger
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
28. april 2024 20
27. april 2024 20
26. april 2024 20
25. april 2024 20
24. april 2024 19
23. april 2024 19
22. april 2024 19
21. april 2024 19
20. april 2024 19
19. april 2024 19
18. april 2024 19
17. april 2024 18
16. april 2024 18
15. april 2024 18
14. april 2024 16
13. april 2024 16
12. april 2024 16
11. april 2024 17
10. april 2024 18
9. april 2024 17
8. april 2024 17
7. april 2024 17
6. april 2024 17
5. april 2024 17
4. april 2024 17
3. april 2024 15
2. april 2024 16
1. april 2024 22
31. marts 2024 21
30. marts 2024 21
29. marts 2024 21